Şimdi Ara

Evlat acısı gibi (GTX590 yanarsa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

içim eridi birden kendi kartlarıma baktım kasanın içinde :'(

• oyy ben yanaydım o yanmayaydı :D
  • Bu video uzun zamandır var arada izliyorum hayatta bir şeyi ne kadar çok seversek sevelim onu her an kaybedebileceğimizi hatırlatıyor bana çok öğretici bir video
  • Oc yokmu? Gyx 590 10 mhz bile voltaj vermeden oc olmayan bir kart video da dikkatli bakarsan 772 mhz diyor
  • Evet OC yaparken yakmis karti... Yazik olmus karta !!
  • Su video yuzunden kartima overclock yapmiyorum. Korkunc bir video
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Su video yuzunden kartima overclock yapmiyorum. Korkunc bir video

ee tabi bizde %18 kdv de var 2 evlat acısı gibi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Gerci garanti degistirir herhalde yaksam mi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Gerci garanti degistirir herhalde yaksam mi ne

bizdeki distribütörlere güvenip bios update yapmak bile sakıncalı aslında...

• Poyri dostum neden trifire'i bırakıp gtx590aldın merak ediyorum dogrusu.
    3d vision sevdasımı?
  • OC işi risk işi yaparsan bunlarada katlanırsın ne diye 5902ı oc yapmaya kalkışıyon otur adam gibi oyununu oyna rahat batmış
  • nvdianın test sitelerine gönderdiği kartlarla yapılan testler zamanından kalma video daha önce izledim... daha önce tartışması yapıldı.
  • 590ını nediye oc yapıyon:D ben dandik ekran kartıma bile yapmaya korkuyomadam 590nı 600 yapmak istemiş
  • Sadece 590 pört olmamış, anakartıda götürmüş.

Dikkatli bakarsanız, grafik kartının arkasından düşen kıvılcım anakart üzerinde iki adet devreyi yakıyor.

Tam evlat acısı.
  • 775 yanmışmış yabancı forumlarda su soğutmayla 775 mhzde kullanan bir cok kişi var foruınlarda ne kadar camur atsam diye basmışlar videoyu cakallar
  • sistemi test eden hwbot'a göre dünyanın en iyi overclockeri Rus olan ,SMOKE rumuzlu kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 5 Ekim 2011; 11:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

590ını nediye oc yapıyon:D ben dandik ekran kartıma bile yapmaya korkuyomadam 590nı 600 yapmak istemiş

Hepsi bir yana, özel soğutuculu olmayan bir karta hız aşırtma yaparsan böyle olur işte. Hem, o kart kimin neyine yetmiyor acaba ki bir de hız aşırtma yapıyor
    Bunların çoğu, kendine macera arayan veya fazla meraklı olan kişiler. Bilirsiniz, çok merak iyi değildir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: battle35

590ını nediye oc yapıyon:D ben dandik ekran kartıma bile yapmaya korkuyomadam 590nı 600 yapmak istemiş

Hepsi bir yana, özel soğutuculu olmayan bir karta hız aşırtma yaparsan böyle olur işte. Hem, o kart kimin neyine yetmiyor acaba ki bir de hız aşırtma yapıyor
    Bunların çoğu, kendine macera arayan veya fazla meraklı olan kişiler. Bilirsiniz, çok merak iyi değildir ...

forumda olmasak cümleni tamamlardım abi

• quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Poyri dostum neden trifire'i bırakıp gtx590aldın merak ediyorum dogrusu.
    3d vision sevdasımı?

En çok etki eden olay beni merak oldu tabi ki 2 jenerasyondur nvidia kullanmıyordum değişiklik olsun diye düşündüm.

Bunun haricinde 3 tane kart olunca deli gibi ısınıyor hepsine özel soğutucu taksam illerde başıma sorun olabilir belki diye istemedim hepsini satıp güzel özel soğutmalı bir versiyonuna geçilebilirdi ama aynı zevkini aldığım kartların aynılarından almak istemedim. Bir de o aralar BFBC2 oynuyordum siyah ekran sorunu beli çok sinir etti,1-2 defa driver konusunda da AMd yine tökezleyince kartları elimden çıkardığımda çok uygun fiyata bulduğum GTX590 nı aldım. Ve de şimdi daha mutluyum ses yok ısı yok. Oyunlar cf destekliyor mu derdi yok. Tek kötü yanı overclock yaparak sınırları zorlayamamak.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.