Şimdi Ara

Evkurdan Galaxy s2 almak ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açmak istedim. Evkurdan s2 almayı düşünüyorum fiyatı ve taksit seçenekleri hakkında bilgisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi. Teşekkür ederim

• Eğer başka bir yerden alma imkanın varsa, kredi kartı veya nakit para ile evkura hiç bulaşma derim..
    En az 2bin tl çekeceklerdir ;)
  • Kredi kartlarımın hepsini kapattırma kararı aldım artık taksitli olarak hiç birşey almayacağım hatta öyle söyleyim o yüzden son olarak bir s2 alayım dedim heveslendim kredi kartlarımı iptal ettiğim için alamıyorum başka yerden bindirsinler ya 1400 vereceğime 2000 vereceğim ama olsun yani fiyatları bilmiyorum tabi vade oranlarını filanda o yüzden sormak için konuyu açtım baktım 600 lira gibi bir fark koyacaklar hiç bulaşmam zaten ama 200 300 lira içinde tekrar kredi kartı dalgasına girmeyi düşünmüyorum açıkçası
  • Tam bilmiyorum fiyatları ama mesela geçen ay ankara evkurdan neo v sormuştum 24 ay taksitli 1200tl fiyat vermişlerdi..Piyasa fiyatı o zaman 750tlydi..
    Galaxy s 2'nin fiyatınıda burdan yola çıkarak verdim ;)
  • gecen 650 tl olan ace ye 1000 tl dediler.. 24 ay
  • galaxy s2nin piyasası 1200 ise 1500 diyecekler o zaman öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

galaxy s2nin piyasası 1200 ise 1500 diyecekler o zaman öyle mi?

sıfırının fiyatı 1200 lira olmadıgı için en az 200o tl istiycekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

galaxy s2nin piyasası 1200 ise 1500 diyecekler o zaman öyle mi?

sıfırının fiyatı 1200 lira olmadıgı için en az 200o tl istiycekler

korkutmayın gençler
  • Korkmaya Gerek Yok. Bende S2 Fiyatını Sordum, Evkur Osmanbey Şubesine 2400 TL Dediler 2,5 Ay Önce :D Piyasanın 2 Katı Nerdeyse :D
  • Höh yani.. Galaxy Ace boyutlarını bilmiyorum canlı olarak görmedim eğer T10 gibi bir boyutta değilse S serisi boyutlarında ise veya az daha ufak onu alabilirim veya önereceğiniz android varmıdır evkurdan alınacak 1200 TL'ye kadar çıkarım bilemedin 1500 Olsun evkur fiyatları ile tabi
  • Aynen öyle hocam..
    Forumda biririsi almış mesela ilanı var; 2350tl http://forum.donanimhaber.com/m_56458618/tm.htm

Tabii ocak ayının fiyatı ama taş çatlasa 100-200 düşmüştür ;)

Nacizane fikrim; tekrarlıyorum ama bulaşma evkura, birikim yapıp daha sonra alabilirsiniz..

Ama yok illa evkur derseniz galaxy w öneririm, motorola atrix varsa o da olabilir.. fiyatları evkura göre 1200-1500 arasındadır sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwnstaer -- 24 Nisan 2012; 16:08:28 >
  • Am bir inceleme yapayim ona gore karar verecegim ama sizin dediklerinizden sonra s2 filan bakmam ordan
  • Bencede iyice araştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.