Şimdi Ara

Evkur'un rezilliği hazır markalı gaming pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta yaş teknolojiden anlamayan en aZından google'a bir donanım ismi yazamayan insablara satılan , 2500 tl değerindeki sadece içindeki ram para eden PROFESYONEL OYUNCU BİLGİSAYARI adı altında satıyorlar.

En son readon 7350 , casper bilgisayaryı içinde 1 gb ekran kartı var her oyunu açar diye 1800 tlye satmışlardı.pes 13 zor açıyor.ve konustuğumda içindeki ekran kartını dahi bilmiyordu 1 gb diyip duruyordu.

Ve bu sistemler peynir ekmek gibi satılıyor.en cok cocuklar kanıyor babalarıda senede basıyorlar imzayı alıyorlar.

Victorun kasasının değeri 1000 lirayı dahi bulmuyor.

Geçen girdim sordum , saf ayağına yattım eline senedi aldı , 1gb e.kartı şu kadar ram işlemcisi süper vs... Anlatıyor bende sert çıkıştım biraz , kimi gibiyon ayağına müdür vs . Geldi tabi işin çakallığı olduğu için kaideye alınmadım ve nazikçe kovuldum.
    Tepkinizi gösterelim böyle cihazlar , manavda karpuz gibi satılmasın.
    http://www.evkur.com.tr/p/48627/victor-gaming-amd-a8-5600k-36-ghz-İşlemci-16gb-ram-1tb-sshd-2gb-ekran-kartı-windows-8-İşletim-sistemli-masaüstü-bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E satsınlar işte ne güzel saf insanlarımız belki akıllanır biraz böylece.Okumadan etmeden araştırmadan gidip alanlara layık boş ver.=)
  • Öylede karpuz mu bu saf insanları dürtüyolar.
    Aslinda bir nebzede iyi oluyor. 180 liralik ekran kartli pc ye 2500 vererek.

• coluk cocuk alsin iste.oyunlarda biz ugrasiyoz sonra

• Neyse , zaten evkurdan alan insan kafası gelişmemiştir , nakit alıcam dediğim cihaz bile en pahalı teknoloji markette 300 lira daha ucuz.

• Bizzat tecrübe etmeden kimse akıllanmaz. Ben artık anlatmayı uyarmayı bıraktım. Seyirlerine bakıyorum daha zevkli oluyor

He, bir de 20 MP kameralı cep telefonuyla benim fotoğraf makineme meydan okuyanlara da öyle. Doğrudur abi, diyorum, seninki daha iyi çeker

• alikiziltoprak kullanıcısına yanıt
    CAhil insanlarla ugrasilmiyor.he diyip gecilmesi gerekiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

CAhil insanlarla ugrasilmiyor.he diyip gecilmesi gerekiyor :)

Bundan böyle, aynen öyle..
  • abi insanlara herşeyden önce bazı şeyleri öğretmemiz gerek. mesala 4gb lı ekran kartının iyi olmadıgını i7 işlemcili bir pcnin oyun konusunda devasa olmadıgını gibi. hep aynı mantık 4gb ekran kartı var. oooooooooooo.i7 işlemci ooooooooooooo. eve gelince abooooooooooooo

@alikiziltoprak @hzyato @Fakirinsan8 @K E N
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.