Şimdi Ara

Evka 1-2...8-9 Egekent 1-2-3-4 Vs Vs. HANGISI EN YAŞANILIR YER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
16.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evka-1'de oturdum evka 2'de oturdum evka-6'da oturdum ama evka-1 gerçekten güzel ulaşım sorunsuz 5dk 1 dolmuş 10 dk 1 otobüs var stadyum var yedigöller var akşam çıkıp midye kokoreç keyfi yapıyoruz
  • Evka-1 Ulaşım bakımından kötü biryer konak arabaları falan 1-2 saat için'de anca geliyor. Onun dışında güzel yerdir evka-1 En son 5 yıl önce yağdı kar bizim burda zemini beton olan saha dizime kadar kar olmuştu. Ondan sonrada kar yağdı ama çatılarda tuttu sadece.. İzmire kar anca 5-10 yılda bir yağar.
  • Evka2 ve 5
    egekent 1 in alt tarafları

Bostanlıda oturuyorum ama liseyi evka2de okudum
    çiğli tarafındaki evkaları ve egekentleri iyi bilirim dediğim yerler güzeldir
  • herşey iyi güzelde nedir bu buca düşmanlıgı arkadaşım.Doğma büyüme bucalıyım, buca izmirin en yaşanılır ilçesinden birisidir hayırdır ne bu buca düşmanlığı pek anlayamadım..
  • 2 ay içinde İzmir'e geri dönme planlarımız var. Bu sebeple birkaç saat önce arama sayfasından bu başlığı bulmuş ve okumuştum. Şansa bak ki şimdi başlık hortlamış.
  • doğdugumdan beri egekentte (1)(yukarıda) yaşıyorum valla 2 adım ötesi kipa,halısaha,hemen aşşagıda cafe heryer bakkal topsahaları(bakımsız olsada) manzarasıda mükemmel.fazla araba geçmez çocuk kaynar süper semttir semeykop un oralar.zaten çok fazla emekli öğretmen var semtte(dedem dahil) o yüzden baya iyi insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 28 Haziran 2012; 0:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.