Bildirim
Evinizde bulunan en eski kitap

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
şuan SS atamam ama
Ken Follet : Kurt Tezgahı
Goldon Williams : Köpekler -
Babamın onlarca eski kitabı var ama şuan açıp bakamam gece vakti.
Bendeki en eski: J.J. Rousseau - Julie yahut Yeni Heloise ( 1945 ) -
Mario Puzo - The Godfather
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evimizde eski bir kitap bulunmadığının farkına şimdi varmak...
Abu -
Kur'an-ı Kerim -
Şuan göz atmadım muhtemelen biraz daha eskileri çıkabilir ama aklıma ilk gelen 70lerde basılmış Kökler (Alex Haley) -
Şuan gözüme çarptı 63 basımı Odysseia (Homeros) var Varlık Yayınları'nın :) -
-
hasan ali yucel klasiklerinin ilk basimlarini topluyorum ogrenci butcem yettigince, o yuzden en eski basim 1945 olan kitaplarim var :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı bende de vardı ama komşu çocuğuna vermiştim -
1957 basım "Dünyanın Çehresini Değiştiren 12 Adam" var -
dostoyevski budala 1939 -
quote:
Orijinalden alıntı: neto_
Kur'an-ı Kerim
Yazım yılı değil, basım yılı. Sen Kuran diyorsan ben de Platon-Devlet diyorum o zaman. M.Ö 3.-4. yy. -
Fotoğraf ekleme imkanım yok ama 59 veya 61 basımı basamak mıydı, altın basamak mıydı öyle bir kitap var. Kozmetiği baya iyiydi. Okumak isteyen ama çalışmak zorunda kalan bir çocuğu anlatıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 28 Nisan 2014; 14:48:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
quote:
Orijinalden alıntı: neto_
Kur'an-ı Kerim
Yazım yılı değil, basım yılı. Sen Kuran diyorsan ben de Platon-Devlet diyorum o zaman. M.Ö 3.-4. yy.
Tamam hocam adamın evinde baya eski basım olan bir Kur'an vardır işte benimde öyle +1 -
Yaklaşık 100 senelik Kur'an-ı Kerim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X