Şimdi Ara

Evin içinde sabahtan beri yüksek frenkanslı ince bi ses var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah uyandığımdan beri evin içinde ince bi tiz ses var insan kulağının duyabileceği en son frenkanslarda.

ilk başlarda çok fark etmediğim için rahatsız olmuyordu ama odama geçtiğimde aşırı rahatsız etmeye başladı.

sesin kaynağını arayayım dedim, bulamadım. Kalorifere dayadım kulağımı yok, lambayı kapattım cık yine yok, bütün fişleri çektim ıı ıııh yine aynı.

Evin içinde gezerken tiz ses artmaya başladı. balkona çıktıktan sonra sesin dışarıdan geldiğini anladım. kapıları pencereleri kapattığımda yine ses vardı evde ki hala kulağımı tırmalıyor bu ses.

ABOOOOOOOOOOOOOOOOV DELİRDİM !!!

• çakmak yakarsan ölürsün .evinin doğal gaz borularını veya buna benzer birşey varsa kontrol et.
  • psikolojiktir geçer. film falan izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

sabah uyandığımdan beri evin içinde ince bi tiz ses var insan kulağının duyabileceği en son frenkanslarda.

ilk başlarda çok fark etmediğim için rahatsız olmuyordu ama odama geçtiğimde aşırı rahatsız etmeye başladı.

sesin kaynağını arayayım dedim, bulamadım. Kalorifere dayadım kulağımı yok, lambayı kapattım cık yine yok, bütün fişleri çektim ıı ıııh yine aynı.

Evin içinde gezerken tiz ses artmaya başladı. balkona çıktıktan sonra sesin dışarıdan geldiğini anladım. kapıları pencereleri kapattığımda yine ses vardı evde ki hala kulağımı tırmalıyor bu ses.

hocam birisi kedi kovucu almış olmalı etrafınızda. bizimkiler aldı acayip tiz bir ses çıkıyor. onların kulağı az duyuyor benide rahatsız etmiyor nedense alıştım artık. kesin onun sesidir

• quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Orijinalden alıntı: nmesiz_

sabah uyandığımdan beri evin içinde ince bi tiz ses var insan kulağının duyabileceği en son frenkanslarda.

hocam birisi kedi kovucu almış olmalı etrafınızda. bizimkiler aldı acayip tiz bir ses çıkıyor. onların kulağı az duyuyor benide rahatsız etmiyor nedense alıştım artık. kesin onun sesidir

doğru söylüyorsun aslında mahallede kedi var biraz. ama kedi kovacağım diyede bu işkence yapılmaz ki. aşırı derecede rahatsız ediyor. tekrarlarsa bu ses 155 i arayacağım, baksınlar çaresine.

• Kıyamet alameti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 12 Mayıs 2012; 17:48:35 >
  • Hep illüminati'nin işleri bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yüksek frekanslı ses zaten incedir yani başlıkta anlatım bozukluğu var.
  • Kedidir o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.