Şimdi Ara

EVİN DUVARLARINDAN İNTERNET KABLOSU ÇEKMEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize merhabalar. Sorunum evin duvarlarından internet kablosu çekmek. Şu an oturduğum binada böyle bir sistem yok fakat yakın bir zamanda yeni bir eve taşınacağız. O evde evin duvarlarında yüksek hızlı internet kabloları dağıtmak istiyorum. Bu konuda fikri olan veya daha önceden buna benzer şeyler yapmış olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim. Bu arada kırıp dökme şansım var. Ve kabloların hızının 1gbit falan olsa güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar eğer hali hazırda kablolar ile uğraşmak istemezseniz Powerline (evin kendi elektrik ağı üzerinden veri dağıtımı yapar.) adaptörleri kullanabilirsiniz.Bahsettiğiniz özelliklerde ise şu ürünü buldum Tp-Link TL-PA8010P KIT ürününü buldum.
  • Evet onu bende duydum fakat zaten yeni bir yere taşıncağım için en stabil şekilde olmasını istiyorum kırıp dökme şansım var o yüzden powerlinea pek sıcak bakmadım yinede cevabınız için teşkkür ederim.

• Cat 6 kablo ve profesyonel bir gigabit switch işinizi görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verebileceğiniz bir marka varmıdır acaba?

• Gigabit ethernet destekli bir modem alıp 24 veya 23 awg cat6 bakır kablo döşeyebilirsiniz. Uydunet kullandığım için modem seçme şansım yok o yüzden şu kesin iyidir diyemem ama tp link'in gigabit portlu modellerine bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan ttnet'in verdiği tplink modemi kullanıyorum odama 2 adet cat 6 kablo çektim biri 10 diğeri 15 metre. Biri kasaya diğeri tv'ye bağlı. Kesinlikle kablosuzdan çok daha iyi, ping-hız hepsi fark ediyor. İlk önce 10 metre olan kabloyu duvara çaktırdım ve odanın kapısının hemen sağ üst tarafından delik açtı elektrikçi. 2. kabloyu ise plastik kelepçe ile çakılı olan kabloya tutturdum. Ama kapının üstündeki deliğe ucu sığmadı, ben de süpürgeliği söktüm ve kabloyu kapının altından çekip olduğu yere bantlatım kapanmasında sorun yok hatta bantlamadan önce hareket bile ediyordu. Sonra kötü görünmesin diye süpürgeliğin olduğu yeri de krem rengi renkli koli bandıyla bantladım. Kablolar beyaz olduğu için evin görüntüsünü de bozmuyor. Kabloyu aşağıdaki linkten aldım 10m olanı da aynı satıcı satıyor:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/cat6-kablo-ethernet-adsl-fabrikasyon-15-metre-240794364

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 2 Ekim 2016; 0:16:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Gigabit ethernet destekli bir modem alıp 24 veya 23 awg cat6 bakır kablo döşeyebilirsiniz. Uydunet kullandığım için modem seçme şansım yok o yüzden şu kesin iyidir diyemem ama tp link'in gigabit portlu modellerine bakabilirsiniz.

Tamamen katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.