Şimdi Ara

Binanın elektrik kutusuna çekilen bu kablo Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şu an oturduğum binada altyapı yok başvurusunu yaptım bugün teknikerler gelip binamın elektrik kutusuna bu turuncu kabloyu çekmiş bu fiber kablo mudur yoksa başka bir şey mi? (Türk telekomu aradığımda hala altyapımın olmadığı belirtildi.)

Binanın elektrik kutusuna çekilen bu kablo Nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bu fiber kablo dur

• savsat2000 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• Fiber kablo gelir gelmez telekomda çıkmaz. Hangi altyapı olduğunuda öyle bulamazsın.

• İmHyp3rioN kullanıcısına yanıt
    antalyada yaşıyorum türk telekomdan başka altyapısı olan servis sağlayıcı yok diye biliyorum. bayadır uğraşıyorum kablo geldi en azından bundan sonraki süreç hakkında bilgi verebilir misiniz

• Kutu takılacak - dairelere kablo çekilecek min 2 max 6 ay.

• Bu kablo mübarek fiber kablodur, milyonların hayalidir. Altı aya kullanmaya başlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    6 ay önce başvuru yapmıştım son 1 ayda adamları şikayet etmediğim yer kalmadı anca gelip öyle çektiler darlamadıkça getirmiyorlar :D

• Lutherass L kullanıcısına yanıt

Dört sene önce fiber getirtmek için aylarca dilekçe yağmuruna tutmuştum, yoksa gelmiyorlar.

• Kablonun üzerinde hangi firmaya ait olduğu yazar. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lutherass

6 ay önce başvuru yapmıştım son 1 ayda adamları şikayet etmediğim yer kalmadı anca gelip öyle çektiler darlamadıkça getirmiyorlar :D
    Başvuruyu hangi kanaldan yapmıştınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • turco8181 T kullanıcısına yanıt
    online bir şekilde 6 ay önce yapmıştık komşularınızla beraber bu ay kafama dank etti inadım tuttu şikayet etmediğim yer başvurmadığım kurum kalmadı anca öyle gelip çektiler

• Hocam benim bu tt den anladigim bizim basvurular sadece bina önceliğini bir nebze etkiliyor. Yatirim programına göre iş yapıyorlar yatirim programında olmazsa hiçbir işe yaramıyor. Ben açık kapıdan başvuruda bulundum. Yatirim kapsaminda değilsiniz şikayetiniz varsa bize değil operatörüne şikayet ediniz gibi trip atar gibi bir yanit aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.