Bildirim
Binanın elektrik kutusuna çekilen bu kablo Nedir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu fiber kablo dur
-
teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiber kablo gelir gelmez telekomda çıkmaz. Hangi altyapı olduğunuda öyle bulamazsın.
-
antalyada yaşıyorum türk telekomdan başka altyapısı olan servis sağlayıcı yok diye biliyorum. bayadır uğraşıyorum kablo geldi en azından bundan sonraki süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
Kutu takılacak - dairelere kablo çekilecek min 2 max 6 ay.
-
Bu kablo mübarek fiber kablodur, milyonların hayalidir. Altı aya kullanmaya başlarsın.
-
6 ay önce başvuru yapmıştım son 1 ayda adamları şikayet etmediğim yer kalmadı anca gelip öyle çektiler darlamadıkça getirmiyorlar :D
Dört sene önce fiber getirtmek için aylarca dilekçe yağmuruna tutmuştum, yoksa gelmiyorlar.
-
Kablonun üzerinde hangi firmaya ait olduğu yazar. Hayırlı olsun.
-
Başvuruyu hangi kanaldan yapmıştınızquote:
Orijinalden alıntı: Lutherass
6 ay önce başvuru yapmıştım son 1 ayda adamları şikayet etmediğim yer kalmadı anca gelip öyle çektiler darlamadıkça getirmiyorlar :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
online bir şekilde 6 ay önce yapmıştık komşularınızla beraber bu ay kafama dank etti inadım tuttu şikayet etmediğim yer başvurmadığım kurum kalmadı anca öyle gelip çektiler
Hocam benim bu tt den anladigim bizim basvurular sadece bina önceliğini bir nebze etkiliyor. Yatirim programına göre iş yapıyorlar yatirim programında olmazsa hiçbir işe yaramıyor. Ben açık kapıdan başvuruda bulundum. Yatirim kapsaminda değilsiniz şikayetiniz varsa bize değil operatörüne şikayet ediniz gibi trip atar gibi bir yanit aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X