Hmm ilginç birşeyHatıra fotoğrafı çektir havan olur 1500 yıl önceki mezar diyeTorunlarına anlatırsın
o inşaat firması yandı, oraya inşaat falan yapamazlar. Anıtlar kurulu bir taş bile oynatmaz
Konya da Zidankale dedikleri bi yer var merkezde, belediye katlı otopark yapmak için taa geçen sene yazın kazdılar, hatta belediye 6 katını çıktı inşaatın ama arka tarafta o zindanı buldular ve inşaat yarım kaldı. Geçen sene kışa kadar komple kazdılar zindanı şimdi öle yarım bıraktılar
Bu da fotoğrafları
Ne güzel efsane "Bu evin altında mezar varmış eskiden yaa"
bu denyolar öldüğünde emrindeki tüm elemanlar herifin tüm mal varlığını yanına gömüyolar sonra hep beraber herifin yanına kendilerini gömdürüyolar.. kesin yanlarında mallarıda çıkar değerli taşlar falan olabilir
ferrari heykeline benziyor yani araba gibi
o mezarı orda bırakmazlar taşırlar uygun bi yere inşaat devam eder müzeye yollarlar onu
Şşşşttt..Sakın hazine çıkarsa devlete vermeyin.Geminin benzini bitmiş diye duydum.Benzin alacaklarmış..
Bu mesajı 2300-2400 yıllarından yazdın demek.
vay be cennet ülkem benim. tarih fışkırıyor...
ben de aynı ilçede yaşıyorum. polisi çağırmışlar mezarı bulunca. onlarda müze müdürünü çağırmış inceleme yapılmış.
vay be kimler gelmiş kimler geçmiş.
her tarafımız tarih gerçekten...
Bursa / Gemlik demek
Bizim de Kapaklı'nın yukarısında Selimiye Köyü diye bir yerde çiftliğimiz var.Oralarda da her yerde Rum mezarları var.
Bu tür mezarlardan ben de tırsarım.Bizim çiftliğin de 200 metre aşağısında eski bir rum mezarlığı var. 8-10 yaşlarında iken orada bir şey görmüştüm.O yaşta halusinasyon görülür mü bilmem ama gördüğüm şeyi anlatsam eğer bütün forumun alay konusu olurum.
Ya bunlar nasıl yerin altında duruyor gömüyorlar mı
Oralarda kesin gömü vardır. Hazine avcıları basar orayı.
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Nolursun şaka yaptığını söyle
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Bursa / Gemlik demek
Bizim de Kapaklı'nın yukarısında Selimiye Köyü diye bir yerde çiftliğimiz var.Oralarda da her yerde Rum mezarları var.
Bu tür mezarlardan ben de tırsarım.Bizim çiftliğin de 200 metre aşağısında eski bir rum mezarlığı var. 8-10 yaşlarında iken orada bir şey görmüştüm.O yaşta halusinasyon görülür mü bilmem ama gördüğüm şeyi anlatsam eğer bütün forumun alay konusu olurum.
O kadar söylemişsin anlat bari arkadaşım;bak merak ettim şimdi
O kadar şeyi başlarında bir arkeolog olmadan mı yaptılar o mazarı ve yazıları bulduktan sonra bir arkeolog eşliğinde çalıimaları lazımdı belki de kazarlarken esere zarar verdiler mezarın üstünde kepçe tırnak izleri var gibi
quote:
Orjinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::
Şşşşttt..Sakın hazine çıkarsa devlete vermeyin.Geminin benzini bitmiş diye duydum.Benzin alacaklarmış..
15 Yaşındasın. Bilip Bilmeden Atıp Tutma Dünkü Açtığın Konuda Külliyen Yalandı. İlgi Çekmek İstiyosan Çocuk Parkına Git
Mezarın içini siz açarsanız şanslısınız.o yy.larda ahiret inancı vardı yunan toplumunda.ölüler değerli eşyalarıyla beraber gömülürdü.git gece aç içini götür altınları
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
No Comment... Dedemide havaya gömdüler şahitlerim var !