Şimdi Ara

Evimi yıkmak istiyorum lutfen bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle meraba , ben evime şöyle Pıoneer TS-W309D4 Subwoofer tarzında bir hoparlor ile iki tane iyi tiz alabilecegim hoparlörler bağlamak istiyorum . bilgisayarda kullanıcam . adaptör , araba anfisi , ve tizler için bir öneride bulunursanız sevinirim . tecno , yabancı pop dinliyorum . Konuyu arastırdım fakat bulamadım eger varsa özür dilerim lutfen konunun dısına cıkmadan bana direk sistemi fiyatıyla birlikde kurabilicek birisi varsa yardım etsin . Bu yoldan vazgec ev için cok fazla kullanamazsın , git bir 5+1 al rahatla tarzında seyler lutfen demeyin çunku hiçbir ev sisteminde araba sistemleri kadar guclu bir bass alabilicegimi sanmıyorum .Anlamayan olursa soru seklinde yazsın en kucuk yorumunuz benim için degerlidir. Simdiden yardımcı olan arkadaslara teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkyvz -- 26 Ağustos 2011; 7:13:35 >

• Forumun arama kısmı geliştirilmeli sanki cunku googledan donanım haberde buldum aradıgımı . burdaki arama motorunu kullanamıyorum yada ben . Konuyu kapatabiliriz luzumsuz başlıkdan dolayı ozur dilerim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.