Şimdi Ara

Evime sözde dövmek için geldiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşın arkadaşıyla aramda bi olay oldu, bugün arabayla evimin önüne geldiler arabayla sözde beni dövmek için ama yanımdan o sıra babam geçince basıp gittiler, arabanın içindekileride tam göremedim onlar mı değil mi emin olamadım. Bu arkadaşı gidip ben savcılığa şikayet edip dava açsam uğraştırsam iyi yapmaz mıyım. Nasıl kurtulucam bilmiyorum bu beladan siz olsanız ne yaparsınız?

• bir arkadaşım oldu böyle, ev arkadaşı face'den birine küfretmiş onlar da 3 kişi eve gelmişler. geldiklerinde de o arkadaş evde yokmuş, ondan sonra arkadaşım eline ne geçtiyse vurabileceği en sert şekilde önüne gelen adama vurmuş. sonuç olarak adam ölmüş ve diğer ikisi kaçmış. bu olay amerikada oluyor bu arada, arkadaşım o olaydan sonra direkt türkiyeye gelmişti baya bozuk bi kafayla yaşamıştı. üniversitesini 2 sene falan dondurmuştu. hâlâ okuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Umaril

bir arkadaşım oldu böyle, ev arkadaşı face'den birine küfretmiş onlar da 3 kişi eve gelmişler. geldiklerinde de o arkadaş evde yokmuş, ondan sonra arkadaşım eline ne geçtiyse vurabileceği en sert şekilde önüne gelen adama vurmuş. sonuç olarak adam ölmüş ve diğer ikisi kaçmış. bu olay amerikada oluyor bu arada, arkadaşım o olaydan sonra direkt türkiyeye gelmişti baya bozuk bi kafayla yaşamıştı. üniversitesini 2 sene falan dondurmuştu. hâlâ okuyor.

Kavga edecek birisi değilim bu işimi hukuksal yönden halledicem ama hala onlar mı değil mi emin olamadım, yani paranoya mı yapıyorum acaba. Onlarsa gidip direk savcılığa suç duyurusunda bulunucam ama nasıl emin olucam bilmiyorum

bir arkadaşım oldu böyle, ev arkadaşı face'den birine küfretmiş onlar da 3 kişi eve gelmişler. geldiklerinde de o arkadaş evde yokmuş, ondan sonra arkadaşım eline ne geçtiyse vurabileceği en sert şekilde önüne gelen adama vurmuş. sonuç olarak adam ölmüş ve diğer ikisi kaçmış. bu olay amerikada oluyor bu arada, arkadaşım o olaydan sonra direkt türkiyeye gelmişti baya bozuk bi kafayla yaşamıştı. üniversitesini 2 sene falan dondurmuştu. hâlâ okuyor.

Ceza almamış mı?

Ev basmak nedir yaa. Bu yönde kanunlar esnetilmeli bence. Eve silahla giren olursa sonuçlarına da katlanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

paranoyadır hocam emin olmadan hareket etmeyin derim ama yanınıza korumanızı da alın

ne tip koruma
    kendini korumadan dolayı ceza almadı hiç ama kendisi öldürdüğü için çok üzgündü ağır ilaç tedavisi gördü 2 sene boyunca

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.