< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 30 Ağustos 2021; 16:40:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 30 Ağustos 2021; 16:40:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 26 Ağustos 2021; 18:42:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 27 Ağustos 2021; 21:5:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Ağustos 2021; 14:30:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bazen bakıyorum forumda çok basit bir çözüm dallanıp budaklanıyor hem soran hem cevaplayanlar tarafından. Bir ev iki ucuna belli mesafelerde cihaz konacak. Keenetic Cihazı var. Başka marka düşünmek yerine yada başka yöntemler koyucaksın telegram grubunda da söylediğimiz gibi bir City,Air,Extra oluacak bitecek. |
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 28 Ağustos 2021; 16:42:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ben 23 tanesi ile mesh yaparken bu kadar kararsız kalmadım. Şıkır şıkır. |
|
Mesh sistem de olsa kablosuz hiçbirşey kablolu kadar güvenli ve stabil olmuyor. Bendeki 3 tane M9 plus 2 tane de P7'i cat 7 kablolar ile access point olarak tanımlayarak kullanıyorum. Bu değişikliği yaptıktan sonra Turkcell superbox internet hızı dışında hiçbir sorunum kalmadı. |
|
Bugun cihaz elime ulasti ve Extra Router i Modem e Mesh olarak ekleyip TV nin yanina konumlandırdım. Suanlık TV de bulunan Amazon Firetv stick son hiza ulaştı. Herhangi bir sikinti görünmüyor. Gerekli 1-2 test daha yaptım. Macbook ile evde dolaştım ve dagitici cihazlar arası geçiş gayet iyi. |
|