Şimdi Ara

Evime giren hırsız.. Kilit seçimi.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
40
Favori
109.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kale kiliti her türlü maymuncukla açıyorlar. Keso marka barel tavsiye ediyorum.
  • Mul t lock un integratör silindiri 180-190 tl arası. Maymuncukla hakikaten açılamıyor mu acaba? Hepsi açılıyorsa 3te 1 fiyatına kale mi almalı yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimarin

Daha önceden barel önerisi yapmıştım fakat "Ev güvenliğinizi arttırmanın 10 yolu" isimli video serisini bir izlemenizi öneririm, hem ilginç hem de çok kolay yapılabilecek öneriler var. Bazı öneriler ucuz, bazıları pahalı ama hepsi mantıklı geldi bana. Siz de bir bakın derim :

bu videodaki kişi siz değilsiniz yani? gege alacaktım, vazgeçtim

• Merhabalar, çilingir esprit marka tuzaklı ve çelik takvileyi bir barel önerdi. Ama internette pek bilgi bulamadım. Bilen eden var mıdır, iyi midir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kilidi normal yaptır.Kapıyı açar açmaz tepesine ilk 1 kova su dökülsün.sonra evin içine lazer ışın döşet.Bu içeri girince ışın onu algılayıp yaksın.Bunuda geçerse onun ilk dikkatini çekeceği yer bir mancınık kur gizli.ve bu malum yere doğru giderken mancınık güdümlenmiş füzeyi hırsıza fırlastsın.burda dikkat et füze güdümlü olsunki hırsızı kovalasın.bundan dahada kurtulamaz.

• konu guncel

• Merhaba arkadaşlar,

Kiracı olduğum evin kapı kilidini değiştirmek istiyorum. İki ürün arasında kararsız kaldım

Multlcok 7x7

https://www.trendyol.com/mul-t-lock/multlock-7-7-mandalli-tuzakli-barel-3-anahtarli-69mm-p-51964279?boutiqueId=61&merchantId=236187

Kale 164 YGS SE

https://www.trendyol.com/kale-kilit/kale-164-ygs-se-yuksek-guvenlikli-bilyali-barel-kapi-kilidi-68-mm-p-58803141?boutiqueId=61&merchantId=120535

Kale'de barelin alt tarafı çelik, Multlock öyle mi bilemiyorum. Ayrıca multlock'da 7x7'ye benzer integrator serisi var, açıkcası aradaki farkı tam anlayamamdım.

Bir de Kale'nin CEC serisi var tüpten şifreli diyor ama ne anlama geldiği çok açık anlatılmamış.

https://www.trendyol.com/kale-kilit/kale-164-cec-tupten-sifreli-yuksek-guvenli-silindir-p-120578068?boutiqueId=61&merchantId=444367

Sizler hangisini tavsiye edersiniz veya bunalr haricinde öneriniz var mıdır?

Simdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ordoabchao

Merhaba arkadaşlar,

Kiracı olduğum evin kapı kilidini değiştirmek istiyorum. İki ürün arasında kararsız kaldım

Multlcok 7x7

https://www.trendyol.com/mul-t-lock/multlock-7-7-mandalli-tuzakli-barel-3-anahtarli-69mm-p-51964279?boutiqueId=61&merchantId=236187

Kale 164 YGS SE

https://www.trendyol.com/kale-kilit/kale-164-ygs-se-yuksek-guvenlikli-bilyali-barel-kapi-kilidi-68-mm-p-58803141?boutiqueId=61&merchantId=120535

Kale'de barelin alt tarafı çelik, Multlock öyle mi bilemiyorum. Ayrıca multlock'da 7x7'ye benzer integrator serisi var, açıkcası aradaki farkı tam anlayamamdım.

Bir de Kale'nin CEC serisi var tüpten şifreli diyor ama ne anlama geldiği çok açık anlatılmamış.

https://www.trendyol.com/kale-kilit/kale-164-cec-tupten-sifreli-yuksek-guvenli-silindir-p-120578068?boutiqueId=61&merchantId=444367

Sizler hangisini tavsiye edersiniz veya bunalr haricinde öneriniz var mıdır?

Simdiden teşekkürler.

KABA GEGE P-EXTRA

bunu al dostum

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Ççok teşekkürler çok duydum bu kilidi, belki de dediğiniz gibi bütçeyi biraz arttırıp rahat etmek lazım, tekrar teşekkürler.

• 2 yıl önce şehir dışından döndüğümde evdeki eşyanın yarısı yoktu. Şerefsiz hırsız bir şekilde kilitli olsn çelik kapıyı zorlamadan açıp çalmıştı eşyaları.

Polis bile gelip baktı sonra delil yok dedi.

Hemen kapı üzerindeki her iki kilidi değiştirdim.

Ancak şerefsiz hırsızdan o kadar tiskindim ki olaydan bir buçuk yıl sonra kendi evimi terkedip kiraya taşındım

• quote:

Orijinalden alıntı: ordoabchao

Ççok teşekkürler çok duydum bu kilidi, belki de dediğiniz gibi bütçeyi biraz arttırıp rahat etmek lazım, tekrar teşekkürler.

f/p olarak en iyi ürün bu dostum. Kale kilitlerin maymuncukları var, rahat bir şekilde açabiliyorlar. Maymuncukla bu bareli açamıyorlar, keso dan sonra en iyi barel bu. Ben taksitle 1 adet daha aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

2 yıl önce şehir dışından döndüğümde evdeki eşyanın yarısı yoktu. Şerefsiz hırsız bir şekilde kilitli olsn çelik kapıyı zorlamadan açıp çalmıştı eşyaları.

Polis bile gelip baktı sonra delil yok dedi.

Hemen kapı üzerindeki her iki kilidi değiştirdim.

Ancak şerefsiz hırsızdan o kadar tiskindim ki olaydan bir buçuk yıl sonra kendi evimi terkedip kiraya taşındım

maymuncukla açmışlardır.

• Birkaç ay önce apartman grajindan komşuya ait ses cihazı ve bazı eşyalar çalındı,olay üzerine apartman a güvenlik kamerası ve görüntülü diafon vs yaptırmak için araştırmalar a başlandı.Henüz bir sonuca varamadik bu arada 2.bir hırsızlık oldu bu sefer başka bir komşumuz a ait alet çantası çalındı, karşı apartmandan 3 adet bisiklet çalındı... hırsızlar kol geziyor tabiki Kendi dairemizin güvenliği için ne yapmalıyım diye düşünüyorum bu arda kapının üst anahtar kayıp tek anahtarla idare ettik yıllarca neyse ki başımıza kötü bir olay gelmedi kilit barel vs araştırma yaparken konuya denk geldim katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim kaba gege bin çelik takviyeli modelini alt ve üst olarak sipariş ettim öndeki rozetleri de değiştirip işlemi tamamlamayı düşünüyorum başka ne yapılabilir öneri varsa alabilirim.. katkısı olanlara tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih38yildirim

Birkaç ay önce apartman grajindan komşuya ait ses cihazı ve bazı eşyalar çalındı,olay üzerine apartman a güvenlik kamerası ve görüntülü diafon vs yaptırmak için araştırmalar a başlandı.Henüz bir sonuca varamadik bu arada 2.bir hırsızlık oldu bu sefer başka bir komşumuz a ait alet çantası çalındı, karşı apartmandan 3 adet bisiklet çalındı... hırsızlar kol geziyor tabiki Kendi dairemizin güvenliği için ne yapmalıyım diye düşünüyorum bu arda kapının üst anahtar kayıp tek anahtarla idare ettik yıllarca neyse ki başımıza kötü bir olay gelmedi kilit barel vs araştırma yaparken konuya denk geldim katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim kaba gege bin çelik takviyeli modelini alt ve üst olarak sipariş ettim öndeki rozetleri de değiştirip işlemi tamamlamayı düşünüyorum başka ne yapılabilir öneri varsa alabilirim.. katkısı olanlara tekrar teşekkür ederim.

2 gege takarak baya bir guvenlik almissin, kapi dili bariyeli de takarsan tamamdir

• Kilitlerle birlikte rozetleri de değiştirdim, tavsiye için teşekkürler.

• Arkadaşlar marelli parmak izli kilitleri önerirmisiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben evde 5 senedir kullanıyorum çok da memnunum. Bir kere güvenlik olarak da çok iyi, çünkü anahtar deliği yok, maymuncukla açılma şansı yok yani. Kırılarak açılma şansı da yok gibi bir şey, ben onun kırılma testinin videosunu seyretmiştim, o konuda çok iyi. Baksanıza adam deli gibi vuruyor :

HIRDAVAT FIRSATI ÖNER TÜRKSEVERyoutube
    Marelli MAGIC parmak izli barel ve Marelli PASS şifreli barel in YENİLENMİŞ özellikleri ve KIRILMA TESTİNE dayanıklılığını videomuzda gördünüz. Linklerini de aşağıda bulabilirsiniz : Marelli MAGIC parmak izli barel : https://www.hirdavatfirsati.com/marelli-magic-parmak-izli-ve-cep-telefonuyla-acilan-kilit-kapi-gobegi-bareli-silindiri Marelli PASS BNB air bnb fonksiyonlu şifreli barel : https://www.hirdavatfirsati.com/marelli-pass-sifreli-ve-bluetoothlu-celik-kapi-kilidi-kapi-gobegi-silindiri Marelli WIFI bağlantı modülü : https://www.hirdavatfirsati.com/marelli-magic-parmak-izli-ve-cep-telefonuyla-acilan-kilit-kapi-gobegi-bareli-silindiri-98421412285114832 MARELLİ MAGİC PARMAK İZLİ VE CEP TELEFONUYLA AÇILAN KAPI GÖBEĞİ (KAPI SİLİNDİRİ, KAPI BARELİ) * Zaten çok kullanışlı olan bu ürüne artık yeni bir SÜPER özellik daha eklendi. Artık MARELLI WIFI BLUETOOTH MODÜLÜ de satın alarak kilidinizi Dünya'nın neresinde olursanız olun açabileceksiniz. Tek yapmanız gereken bu modülü modeminize bağlamak ve kilidinizle eşleştirmek. Bluetooth yoluyla kilitle haberleşen bu modül, aplikasyondan açma düğmesine bastığınız anda kilidi açacak ve kapınızdaki arkadaşınız evinize girebilecek. Wifi Modülü 'nü ilgili ürünlerde bulabilir ya da bu linkten inceleyebilirsiniz : Wifi Modülü * Sektörde çığır açan bu yeni ürün Türkiye'de ilk defa www.hirdavatfirsati.com 'da! Marelli kalitesi ve güvencesiyle satılan bu ürün yine ithalatçısından en uygun fiyatlarla size sunuluyor. Kısa sürecek kampanyamız süresince 3 ADET DURACELL PİL (bu pillerle ürünü minimum 1 sene pilini değiştirmeden kullanabilirsiniz) ve AĞZI AÇIK YALE ROZET (bu ürünle çelik kapınız çok daha güvenli olacak) bedelsiz olarak size gönderilecektir. Bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. * Piyasada satılan benzeri ürünlerden çok daha eskiden beri piyasada olan ve 20 senedir Türkiye'de olan Marelli markasının güvencesiyle satılan bu ürünle birlikte özel KORUYUCULU saten yale ağızlı çelik rozeti de HEDİYE OLARAK verilmektedir. Sadece firmamıza özel olarak yapılan bu yale ağızlı çelik rozet sayesinde kırılmaya karşı da korumalı olacak olan ürünümüz çok daha güvenli olmaktadır. Lütfen orjinal olan ürünümüzü ve önümüzdeki yıllarda da muhatap olarak bulabileceğiniz firmamızı başka ürünlerle karşılaştırmayınız. * Bu üründe dışta kalan kısım çok ergonomiktir ve parmak izi okuma kısmı yine İsviçre'den geldiği için parmağınızı okuma hızı ve doğruluğu çok yüksektir. Yeni üründe parmağınızı koyacağınız yer belli olduğu için kullanımı çok kolaylaşmıştır. * Yeni üründe artık iç tarafta zamak malzemeden kaliteli tutamağı vardır ve kullanımı çok kolaydır. Dış tarafta bulunan kısımda 2 ayrı motor bulunur; cep telefonu ve uzaktan kumanda için bir adet, bir adet de parmak izi ünitesi için olan. Bu şekilde ürünün bir motorunda sorun bile olsa, diğer motor devrede olacağı için hiçbir sorun yaşamadan kapınızdan girebilirsiniz. Yani kapıda kalma şansınızı sıfıra indirmiştir. Ayrıca yeni geliştirilmiş motorlarda kullanılan teknoloji sayesinde bozulma seviyesi minimuma indirilmiştir. * Cep telefonuyla açılabilen ürünün bu inanılmaz kullanım kolaylığının yanı sıra, cep telefonuyla açıldığı zaman açılma kayıtlarını görme, belirli kişilere sadece belli zaman dilimlerinde kilidi açabilme izni verme gibi bir çok önemli özelliğini aplikasyonunda bulabilirsiniz. * Ürünün pil durumunu da artık aplikasyondan ve ürünün dijital ekranından takip edebileceğiniz için pilleri değiştirme zamanınızı kaçırmanıza da imkan yoktur. Her yerde bulunabilen 3 adet ince kalem pille çalışan ürüne iyi kaliteli pil takarak uzun süre kullanabilirsiniz. * Ürüne eklenen dijital ekranı sayesinde hangi işlemi yaptığınızı kolaylıkla görebileceksiniz ve ürünü çok daha rahat kullanacaksınız. * Benzeri ürünleri 2.500 tl den aşağı satılmazken bu ürün çok önemli bir maliyet avantajı sağlamaktadır. * Hiçbir elektrik tertibatı gerektirmez, pille çalışır. Ayrıca motorlu bir ürün olmadığı için pil sarfiyatı çok azdır. * Marelli Magic parmak izli barelin en önemli özelliği diğer ürünlerin aksine DÜNYANIN EN ÜNLÜ VE İYİ PARMAK İZİ ÜNİTESİNİ kullanmasıdır. İ * Kapınızda tadilat yaptırmadan parmak izli sisteme geçmenin en kolay yolu olan Marelli parmak izli barel tüm herkesin yeni tercihi olmuştur. * Güvenlik açısından da çok iyi olan bu bareli yabancı bir parmak iziyle açmak mümkün değildir, yani normal barellerde yaşanan anahtar uyma vs gibi sorunların olmasın mümkün değildir. * Silindiri prinç malzemedendir ve çok kuvvetlidir. * NOT : Ürün çelik kapılar için özellikle uygundur, alüminyum ve ahşap kapılarda kullanılan kilitler dar olabildiği için kapının dışında kalan parçanın kasaya sürtme ihtimali vardır. Kapınızdaki kilidin kol delik yerinden kasaya olan mesafesinin minimum 45 mm olması gerekiyor bu ürünü kullanabilmek için. *
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dlo5_3_g6fsc&q=EgQuLZpEGNqKnZQGIhABO4vMjflMvYx3Kyrzr2KwMgFy

Neyse bütçe varsa bence çok iyi ürün, çünkü anahtar taşımamanın rahatlığı başka bir şeyde yok. Güvenliği tamam da asıl iyiliği anahtarla uğraşmamak, tek kötü yanı alışkanlık yüzünden yazlığa da şifrelisini taktırmak zorunda kaldım (ama sık kullanılan yer için parmak izli daha rahat tabi), bir de kayınpeder alıştı ona da şifreli almak zorunda kaldık. :) biraz para ayırdık gerçi ama arkadaşların hanımları sürekli anahtarı içeride unuttukları için çilingire verdikleri para benim verdiğim ürün parasına yaklaştı zaten.  

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

Merhaba.Kardeşimin dükkanına 1 sene de 2 kez hırsız girdi önlem almak istiyoruz bu defa. Sizce 2 tane gege+bariyer mi yoksa 1 adet 2. kapı panjur çelik kapılardan mı taktıralım ? Teşekkür ederim.

• ne kilitmiş arkadaş!  

1000 liralık dormakaba derken 2 bin liralık keso sonra 3 binliralık marelli...

evimde çalınacak eşya yok o kadar değerli be  

kale mandallı barel aldım taktım geçtim.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

:) senin düşüş de hızlı olmuş, 1000 - 2000 - 3000 derken 100 tl ye barel almışsın   

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.