|
Merhaba... Evime aldığım modem Tenda V300 modem salon ve mutfakta sıkıntısız çalışıyor fakat diğer odalarda çalışmıyor. 15mt uzaklıktaki balkonda PC bile görmüyor yani modemi... Hal böyleyken bende router alıp koridora asıyım en azından balkonda ve uzak odalarda dolaşım yapabilecek seviyede internete gireriz dedim. Bu şekilde de zarzor internete giriliyor. Youtube'da 480p video açıyor. Aldığım router da Tenda f3 modem bir cihaz. Aynı olsun rahat eşleşirler daha sağlıklı olur diye almıştım. Pppoe bağlantısıyla kurulum yapılamadı. Bağlantı Köprüleme mi ne o şekilde veri aktarıyor. Wifi yi seçip şifresini girdim. Farklı bir isim ve şifre yazdım o kadar. ![]() Ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Modemi değiştirsem çift bant mı alsam.. Yada modemi router olarak kullanıp routeri mi değiştirsem. Evi değiştirmeden teknik aksamları kullanarak bu problemi nasıl giderebilirim :)) Ev büyük de değil hani. Beklentim de büyük değil youtube-twitter o kadar yani. ![]() ![]() Modem normalde bu şekilde kullanılıyor ama daha önce açık yere koyduğumda da birşey fark etmiyordu. Kulaklı modemlerin görüntüsünü sevmediğim için gizledim. Şöyle birşey alsam problemim çözülür mü acaba? Sanırım 2016 model ürün biraz eski ve çok pahalı ama çözüm sağlayacaksa ürünlerimi satıp indirim yakaladığım zaman alabilirim. ![]() ...ve telefonumda Wifi nin kopması da oluyor arkadaşlar. hem router hem modem noktasının içinde olduğumdan mıdır bilmiyorum ama wifi den çıkıyor sonra kendi kendine geri geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 8 Mayıs 2021; 0:45:19 > |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı