Şimdi Ara

Evi taşlıyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 gündür evi taşlıyolar evimizin karşısında okul var 2 gündür bu saatlerde eve taş atıyolar çıkıp bağırıyorum kaçıyolar en son polisi aradım yarında eve taş atarlarsa havalı tüfekle ateş edicem başım belaya girer mi ?

• hocam şehrin ortasında oturuyorsunuz bi karakola gidersiniz gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

Çoluk çocuk ya boşver

balkon cam balkon birde cam çizildi babama kalsa öldürücek çocukları polis geldi bişey yapmadı zaten dünde çıktım dışarı elimde biber gazı kovaladım veletleri bu gün neyin yüreğini yiyip atıyolar anlamıyorum bide kaçarken arkalarında bisikletlerini ve toplarını bırakmışlar bisikletlerin tekerini patlattım topu patlattım
  • Evin önünde pusu kur yakala birini ve ailelerine söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    hocam Taşlayanlarda PKK lı tipi varsa Pencereden uçan kafa atıp onları unufak edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

hocam Taşlayanlarda PKK lı tipi varsa Pencereden uçan kafa atıp onları unufak edin.

6.7 sınıflar ya sanırım
  • sende okullarını daşla.

DAŞA DAŞLA KARŞILIK VER ELLAAĞM
  • Geçmiş olsun kardeşim bitanesi hafif döv yeterli . zile basiyorlar bizde deli oluyorum taş atilsa ne yaparim bilmem

• Polise git , çocukların kimliklerini bulun ve aileleriyle konuşup bu durumu düzeltmeye çalışın ve ekonomik zarar varsa tazmin edin. Olmadi dava acar hakkinizi ararsiniz.

• sende onlara ufak taşlar hediye edebilirsin
  • No SS No Güven
  • hocam havalıyla vurursan ve yakalanırsan işin biter. yakalayıp dövmeye çalış birini sakın havalıya falan bulaşma
  • iyi nisanciysaniz bacagindan vurun havali tufekle. cok yuksekteyseniz denemeyin bile ne olur ne olmaz birinin bacagina nisan alirsiniz arkasindakinin kafasindan indirirsiniz

• Onlara hafifçe vurun ama iz bırakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçıyolar ya
  • Olay mahalli Zeytinburnu mu aga?

• kuru sıkıyla ver ateşi tırsarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

Olay mahalli Zeytinburnu mu aga?

yok hocam denizli istiklalde
  • DoubleJift kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın hocam gece gece kafam bozuk, Troll yaparak eğlenmeye çalışıyorum. Polis geldiğinde ne diyor ? Kapıya nöbetçi flaan dikemezlermi ? Yada kamera kaydı alın kanıt olarak, hem maske falan takmıyorkarsa belki kimlikleri açığa çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çık arkada biraz bekle. taş atmaya kalkan olursa yakala ensesinden ver dayağı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.