Şimdi Ara

Evi taşıyorum, Superonlineyi mi çağırayım elektrikçi işimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, yarın evimi taşıyorum.Aynı binada ama bir üst kattaki daireye yerleşeceğim.İnternet üzerinden yayın yaptığım için aradaki 1-2 günlük kayıp bile benim icin önemli.Superonline değişiklik başvurusu yaptım ama 3-4 güne kadar sarkabilir dediler.Herhangi bir elektrikçiyi çağırıp yaptırabilir miyim acaba?Teşekkürler.



  • 4G ile yayın yapın bence gerek yok elektrikçi çağırmaya iyi bir yerde yaşıyorsanız 50-100 TL'den başlar komşudan 1-2 günlüğünede isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    4G ile yayın yapın bence gerek yok elektrikçi çağırmaya iyi bir yerde yaşıyorsanız 50-100 TL'den başlar komşudan 1-2 günlüğünede isteyebilirsiniz.

    valla süperonline'den ttnetten nefret ediyorum.Bulunduğum semtte fiber yok, 1 sene daha sözleşmem var çıkamıyorum da.keşke sözleşme bitse de 4g'ye geçsek,inan upload hızım cok düşük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.