Şimdi Ara

Evi Pire Bastı Napıcam Ya Ölmüyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün balkonda ayaklarıma baktım birde ne göreyim 4 5 tane siyah ufak hareket eden böcek sonra ayağımı salladım zıplamamaya başlıyolar öyle hızlılarki bir anda kayboluyolar parlak siyahlar böyle. sonra pire olduklarını anladım terlikle üzerinde zıplıyolarum genede ölmüyolar kolonta döktüm üzerine banamısın demedi kaçtı yine. Neyse kurtuldum onlardan eve girdim halıda bir daha baktım yine var ayağımda bir sürü nasıl kurtulucam bunardan evin her yeri kaynıyo kapının önünde sokak kedisi var evcil besliyoruz ondan mı bulaştı acaba ama eve sokmuyoruz pire ayaklarımı hep ısırmış kaşınıyo hastalık yaparmı doktora gidelimmi?

• az biraz bilgisi olan kimse yokmudur?
  • veterinerden tahtakurusu yada pire ilacı isteyeceksin.en iyisi solfac tır.
  • İşiniz zor mümkünse o kediyi uzak tutun evden ve bahçeden , elektrik süpürgesiyle sürekli evi süpürün yakalanıcak hayvan değiller mümkünse evi ilaçlatabilirsiniz hastalık falan yapmıyor ama fena ısırıyor aynısını bende yaşamıştım birkaç sene önce
  • bizim evide bastı geçen ay. aldım bir kutu raid böcek ilacı bütün evi o ilacla yıkadım. sonraki gün ne pire ne bişe :))
  • ilaçlama yaparız raid böcek ilacıda var evi her saat te süpürüz kurtulmak için. hastalık yapmıyosa iyi benim tek korkum oydu. ayaklarım acayip kızarmış bi sürü sivlce gibi ben böyle kaşıntı görmedim birde sadece bana dadanıyolar ayaklarım kıllı diyemi anlamadım.
  • insan kokusuna geliyolar insan yiyerek besleniyolar saniyede milyon yumurta bırakıp ürüyolar fena bişi geçmiş olsun sebebi de kedidir ondan atlamıştır tarım ilacı sıkmadan evden gitmezler ev 2 gün kapalı kalıcak benim arkadaşa oldu öyle kurtuldular geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.