Şimdi Ara

EVİ KANATLI KARINCALAR BASTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
40.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _flintstone

buldunuz masum karıncaları öldürün. Hamamböceklerine ve akreplere sesiniz çıkmıyor değil mi? Karıncalara uygulanan şiddet bir an önce sona ermeli. Raid ile yapılan müdahale son bulmalıdır. #direnkarinca
    sormayın ya az önce bizim evede doluşmuşlardı ışığı kapadım bi baktım diğer odanın camına patır patır vuruyorlar. Nasıl bi ilaçlama yöntemi lazım bunlara bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkstyle00

sormayın ya az önce bizim evede doluşmuşlardı ışığı kapadım bi baktım diğer odanın camına patır patır vuruyorlar. Nasıl bi ilaçlama yöntemi lazım bunlara bilen var mı ?

Alıntıları Göster
    bukalemun al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbondioksit -- 25 Haziran 2013; 2:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carbondioksit

bukalemun al

asdasdasdas .D:D:D:D:D:D:D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: darkstyle00

quote:

Orijinalden alıntı: carbondioksit

bukalemun al

asdasdasdas .D:D:D:D:D:D:D:D:D

Alıntıları Göster
    Konu hort ama kanatlı karınca erkek demektir. Eğer o erkek karıncalardan kurtulmayı başaramazsan

• 1-2 gun dayan giderler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

1-2 gun dayan giderler
    Dışardan geliyorlar geçen akşam 10 tane yakalayıp attım dışarı ondan sonra daha gelmedi görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

İlaç sıkma kutuları varya püskürtüyo hani onun içine tinerle kolanyayı yarıştırıp dökün üstlerine sıkın birde raid sıkın ölmezlerse evi yakıp kurtulun ordan Konu hort biliyorum ama yazayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: broken010

Parayla döv çalmayı bilirsin paraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: solbek11

quote:

Orijinalden alıntı: broken010

Parayla döv çalmayı bilirsin paraları

Alıntıları Göster
    Mahfoldum beyler bi yardım edin. Evin her yeri kanatlı karınca ve karınca oldu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Mahfoldum beyler bi yardım edin. Evin her yeri kanatlı karınca ve karınca oldu :/

Alıntıları Göster
    Hava kuvvetleri onlar etkisiz olmaları için patriot kurun evin sınırına.
  • yekialem Y kullanıcısına yanıt
    Karınca bile olsa kadın her yerde kadın diyorsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dandoldenius

Karınca bile olsa kadın her yerde kadın diyorsun yani.
    gece saat 4 suları malum yaz geldi hava sıcak cam açık kulağımda kulaklık dota2 oynuyorum oyun bitti kulaklıgı cıkardım mutfaga gidicem o da ne ışıgın etrafında yüzlerce uçan yaratık
    detan sinekkıran varmış evde bi sıktım patır patır yere saçıldılar şuan halıda abartısız 150-200 leş var
  • Vizede gelmişti o namussuzlar.ama tam evden taşınırkene musallat olduklarından dolayı çok bişi olmadı.ama kurtulamazsın onlardan.çok şey denedim.kolay gelsin bro

• Hocam su karincalardan kurtulabilen varsa bir yol yordam soylesin. Ilaclamaci cagirdim evi ilaclattik. Nereden ciktiklari belli degil ki cikabilecegini dusundugum her yeri kapattim fakat ekim basinda baslayip haziran sonuna kadar araliksiz her gun en az 50 tane cikiyor. 3 ay bizi rahat birakiyorlar tam bitti saniyorum fakat ayni tarihler arasinda bu olaylar tekrar tekrar tekerrur ediyor. Lutfen yardim edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

Hocam su karincalardan kurtulabilen varsa bir yol yordam soylesin. Ilaclamaci cagirdim evi ilaclattik. Nereden ciktiklari belli degil ki cikabilecegini dusundugum her yeri kapattim fakat ekim basinda baslayip haziran sonuna kadar araliksiz her gun en az 50 tane cikiyor. 3 ay bizi rahat birakiyorlar tam bitti saniyorum fakat ayni tarihler arasinda bu olaylar tekrar tekrar tekerrur ediyor. Lutfen yardim edin.

Karınca pis yerde olmaz.Ayrıca karınca berekettir.Geldikleri yere tuz yada talk pudra dök.
  • 2 gündürde benim başım dertte bunlarla. 2 gundur en az 20 tanesini oldurdum. 2 gundur gece 3 te ortaya cikiyorlar ardi arkasi kesilmiyor öldürdükçe yenisi cikiyor. Yokmudur bu isin bir çözümü ?

• onlar erkek karıncalar çay söyle hepsine az muhabbet et giderler

• Hortlatacağız ama olsun. 1 haftadır evi normal karıncalar ile uçamayan kanatlı karıncalar bastı çıktıkları bütün delikleri derz dolguyla kapatdım ama nafile ben kapatıyorum onlar başka bi yerden çıkıyor. Tuvalet, banyo,mutfak. Varmıdır çözüm önerisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

Hortlatacağız ama olsun. 1 haftadır evi normal karıncalar ile uçamayan kanatlı karıncalar bastı çıktıkları bütün delikleri derz dolguyla kapatdım ama nafile ben kapatıyorum onlar başka bi yerden çıkıyor. Tuvalet, banyo,mutfak. Varmıdır çözüm önerisi.

Cozum buldunmu hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.