Şimdi Ara

EVGA GTX960 VS MSİ GTX960 HANGİSİNİ ALMALİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Msi GTX960 Gaming

hangisini almalıyım ayrıca alsam direk eskı kartı cıkartıp taksam calışır mı

• Msi GTX960 Gaming
  • Kesinlikle EVGA superclock al derim... arada hız farkı dağ kadar. onlarıda geçtim texture ve bandwitch değerleri genelde sadece evga da daha yüksek sadece memory ve clock hızlarına bakma...

http://forum.donanimhaber.com/m_102909138/tm.htm
  • moslevon kullanıcısına yanıt
    ALSAM KASAMA TAKSAM DREK DRVER YUKLEYİP Bİ SKNTI OLMAZ DMİ

HCS-H61H2-M12 MODEL ANA KART
    i3-3220 İşlemci

550 80 PLUS PUS YETELRİ OLR MU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vulcaN- -- 1 Mart 2015; 2:11:05 >
  • 650 liranın üstündeyse ikisini de almamalısınız, zaten işlemciniz darboğaz yapar.
  • Anakartına ve sistemine uyar ve o psu fazlasıyla yeterli , nvidia kartların olayı zaten odur, tak çalıştır kartından farkları olmaz, alır-takar sürcüsünü kurarsın ve daha sonra ne kart kullandığını bile unutursun
  • Kurulu bir sisteme eski kartı çıkarıp eski driverı silip yeni kartı takıp driver yüklersen 5-10 fps kayıp yaşarsın mutlaka yeni bir ekran kartı+ram+işlemci takıldığında aynı anakarta format atılıp tekrar kurulması gerekmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sımdı darboğaz yaparmı cunku ekran kartını aldıktan sonra 1 2 ay içinde hem anakart alacam ondan sonra hem işlemci hem yenı kasa alip komple sistemı değiştirecem
  • Bu kartlardan birini almak yerine gidin 500 liraya 2.el GTX680 alın.Ya da R9 280 alın.960 gibi bir kartı çıkartarak Nvidia,3 kuruş uğruna benim gözümde imajını zedelemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Mart 2015; 3:53:19 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    ilerde sistemı komple z97 gaming 3 yada 5 bde i5-4460 yada 4690 alacagımdan dolayi o zaman tekrar ekrankartı almak ıstemıyorum gtx960 da beni bi sure gotrueblecegnı dusunuyorum
  • Hocam paranıza yazık gerçekten o karta para verirseniz üzülürüm.Biraz testleri inceleyin nolursunuz.680/R9 280'ten itibaren alacağınız herhangi bir kart(760 hariç) o karttan daha performanslı çalışacaktır.Hem de daha ucuza...GTX670 bile alabilirsiniz 960 seviyesinde çalışacaktır.400-450 civarına bulursunuz.Birkaç yıl da götürür emin olun.

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_960_Gaming/11.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 1 Mart 2015; 4:08:17 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    o zaman biraz daha bekleyip bütçe arttırıp uste 100 200 daha koyup anakart ile brlkte alıp darboğaz yapmasın diye öyle mı yapayim gtx970 mi önerirsiniz
  • Anakartı değiştirmeden i5 3470, 3570 veya i7 3770 gibi işlemciler de alabilirsiniz.O zaman her kartı kullanırsınız.

Bu arada güç kaynağınız ne durumda?
  • hocam 4gb lik modeli bekle bi iki aya kadar çıkar, dx 12 ile birlikde darboğaz olmayacak artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX960 gibi karta velicek en yüksek miktar 650TL olmalı. Ki o fiyat bile fazla.
  • Bencede bekle en kötü 960ti alırsın o 4gb ramle çıkabilir olmadı zaten yeni kartlar çıkınca fiyatlar biraz hafifler alacağın kartı daha ucuza alırsın en kötü
  • MSI GTX 960 kullanıyorum çok memnunum. Ek olarak MSI EVGA'den OC performansı olarak daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Anakartı değiştirmeden i5 3470, 3570 veya i7 3770 gibi işlemciler de alabilirsiniz.O zaman her kartı kullanırsınız.

Bu arada güç kaynağınız ne durumda?

+1
    Hocamın da dediği gibi anakart ile ilgili sıkıntınız olmaması lazım.Ama fikrimi sorarsanız işlemciniz o kadar da kötü değil. i3 4130 ile GTX680 kullanan kuzenim şu ana kadar sıkıntı yaşamadı.Performansı oyun için yeterli.
    GTX960'ın performansından memnun olan arkadaşlar, GTX680'in de performansından memnun kalacaklardır.Tek sıkıntı araştırmak...Fikrinizi değiştirebildiğim için mutluyum.
  • Vrami bi zahmet 2gb üstü olan bir kart seç
  • Yerinde olsam EVGA alırdım dostum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.