Şimdi Ara

Evga GTX760 FTW Dual Bios ACX vs Asus GTX770 DirectCU II O.C.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__envidya

Asus varken evga kimmis dunki pazar mali zaten evga alanlar enayi en iyi asus bjk farki

Sonuclari paylas

sizi sayıyla falan mı veriyorlar
  • Yakın zamanda ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum fakat başlıktaki iki kart arasında kaldım. Aldığım ekran kartlarını uzun süre kullanan biriyim (Şu anda GTX 260 kullandığımı düşünürsek... ) Bu kartlar için Vatan Bilgisayar linkleri:

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx760-ftw-dual-bios-acx-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

Tavsiyelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • Gtx 770 ya r9 280x
  • 770 aldım, teşekkürler yorum yapan herkese

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • quote:

Asus varken evga kimmis dunki pazar mali zaten evga alanlar enayi en iyi asus bjk farki

Sonuclari paylas

SİSTEM: İNTEL CORE İ7 6700K - MSI GTX 1070 GAMING X 8G - MSI GAMING M5 Z170A - Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 2800MHz CL14 RAM - SAMSUNG 850 EVO 500 GB SSD - SEAGATE BARRACUDA 1TB HDD - THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER İŞLEMCİ SOĞUTUCU - COOLER MASTER MASTERCASE PRO 5 KASA - COOLER MASTER G650M PSU - SAMSUNG LU28E590DS/UF MONİTÖR

• Arkadaşlar evga ile asus karşılarştırılamaz ..

evga ve asus gtx 760 test ettim.

Asus sıcaklık konusunuda 60 derecede orta performans veriyor.

Evga ultimatete 55derece tam performans çalışmakta.

Asusun bi fırın ekmek yemesi gerekli.

Orijinalden alıntı: General Darknes

Arkadaşlar evga ile asus karşılarştırılamaz ..

evga ve asus gtx 760 test ettim.

Asus sıcaklık konusunuda 60 derecede orta performans veriyor.

Evga ultimatete 55derece tam performans çalışmakta.

Asusun bi fırın ekmek yemesi gerekli.

760'ın daha serin olmasından kaynaklı olabilir mi bu arada 760 acx dcu2'den sonra 760ların en rezil soğutmasına sahip TwinFrozr 760 kat kat iyi.

770 TwinFrozr 760 FTW falan bırakmaz

Ekleme: Yanlış okumuşum ama zaten senin test ettiğin kartlar 760ların en kotuleriymiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 2 Temmuz 2014; 0:55:25 >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • quote:

Sonuclari paylas

Yemin ediyorum forum cahil kayniyor asus varken evga kim mi ? Evga nVidia nin en kaliteli ekran karti markasi yaninda asus çin mali kalir bilip bilmeden yorum yapmayin!

Konu sahibine gelirsek Evga suan ulkemizde pahali o fiyata 770 veya 280x alinabilir ama kaliteli olsun derseniz alabilirsiniz

Sonuclari paylas

MÜHENDİS OLDUM ARTIK
    Nvidia'dan maaş alan Asus'da directCu II tasarlayan İntel Satış elemanı(Yahudiler para çok veriyor) Vatan Bilgisayar Oem Çalışanı Ama İleride Müdür Olacam Video Çekecem Şimdi Msi Taktım Kafayı. Amd LEON-X Chris Brown REDSTONE Düşmanıyım Yakında video çekecem sabır haa unutmadan yaşasın geteix 970
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.