Şimdi Ara

Evga GTX 980 Ti GDDR5 6GB 384 Bit Nvidia dx12

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hashus000 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Evga GTX 980 Ti GDDR5 6GB 384 Bit Nvidia dx12
    Oyun bilgisayarımın parçalarını tek tek satıyorum vaktim olmadığı için . ürün toplamda 500 saat dahi çalışmamıştır . iletişim için : 0542-539-22-60

Bu ürünü sıvı soğutma sistemi için özel olarak amerikadan yaptırıp aldım . ekran kartları üzerinde sıvı soğutma sistemi için hazır blok eklidir . Eğer sıvı soğutma sisteminiz varsa ürünün ısınması gerçekten imkansıza yakın sıvı soğutma sistemi için gerekli olan bağlantı bloklarıda verilicektir . 2 veya 3 ekran kartını birden alıcak olan çıkarsa adet fiyatını 4000 tl den değil farklı bir fiyattan yapabilirim .

Evga GTX 980 Ti GDDR5 6GB 384 Bit Nvidia dx12

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• _____________________________
  • 3 karti birden 4000 liraya verirseniz belki alici bulabilirsiniz. Yoksa 3500-4000 liraya 1080 ti almak varken, 980 ti ye 4000 lira yolda bulsa vermez kimse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akstrev

Keşke şöyle uyarıları özelden yapsanız.
    millet trollüğüne ilan açınca artık insanlarda konuları trollüyor bir nevi denge böyle sağlanıyor işte sahibindene yorum sistemi gelse mesela 15 bine şahin satanların ilanlarını düşünün hocam yandılar
  • benim satmaya çalıştığım 980ti sizin algıladığınız 980ti değil arkadaşlar karıştırıyorsunuz :)http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx980-ti-superclock-acx-20-gddr5-6gb-384-bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

siz önce kartları bir karışlaştırın hangisinde ne kadar performans farkı var ona bir bakın :) benim kartımda custom farklar bulunğundan ve gaming x olduğundan dolayı bunun stok 1080 ti ile farkı %10 civarı birşey . ayrıca bu soğutma sistemi bloğunuda bulamazsınız . Satılırsa satılır satılmazsada benim için çok önemli değil arkadaşıma eşime dostuma veririm birşey kaybetmem :) trolluğede ihtiyacım yok ayrıca

Kendime her ne kadarda oyun oynicak vakit bulamasamda yeni bir kasa topladım şuanki kasamda i9 x299 3 adet 1080 ti daha yeni bir soğutma sistemi ve yine türkiyede olmayan bir sıvısı gibi parçalar olduğundan ilan açtıklarıma artık ihtiyacım yok . Ayrıca benim şuanda aldığım 1080ti türkiyede yine yok ve soğutma sistemi bloğu şekli yine türkiyede yok çünkü özel olarak yaptırdım . Dolayısıyla kıyaslama yaparken öncelikle parçanın performansını değerlendirelim . şuanda sli destekleyen çok fazla oyun olmadığı için stok 1080 ti alanlar daha karlı çıkabilir ama bunun performansından %10 %20 daha etkili olucak bir kartta 5000 tl oda radyatörlü ve fanlı olucaktır custom soğutma ve eklentileri eklemeyi düşünücek olursanız 6 7 bin tl yi bulucak ve bunu türkiyeden zaten yapamıyorsunuz özel sipariş etmeniz gerekiyor . şahsen benim kasamda olan 3 tane 1080 ti soğutma bloklarıyla ve herşeyiyle birlikte 3 tane aldığım için tl olarak 17000 tl civarında tuttu . gümrük işlemlerini söylemiyorumda

Kıyaslama yapmak için test edip size göstermek isterdim ama inanın vaktim yok ayrıca elimde normal stok 1080 ti modelide yok .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.