Şimdi Ara

Evga Gtx 1060 SC 3 GB Alınır mı? ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem doğrultusunda, ikinci el garantili ve ya amazondan alınma sıfır gtx 1060 arıyorum bir süredir.Araştırmalarım sonucunda bütçeme yaraşır, amazondan alınma sıfır EVGA GTX 1060 SC 3 GB bir ürün buldum.Yalnız bu kart hakkında çok ayrıntılı bir bilgiye de ulaşamıyorum malesef.Ürün fabrikasyon da sorunlu olabilir, başıma böyle bir sorun gelmesi durumunda garanti ne kadar uğraştıracak beni.Fazla ısınır mı, cw sorunu çıkarır mı, irite edecek derecede ses çıkarır mı ve en önemlisi 6 GB ve çift fanlı ürünler ile arasında, keşke biraz daha para biriktirip bunun yerine 6 GB bir ürün alsaydım diye dert yandıracak bir fark gözüme çarpar mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

• http://www.gameekstra.com/EVGA-GTX-1060-6GB-GDDR5-192-bit-SuperClocked-ACX-20-Nvidia-Ekran-Karti,PR-5524.html

6gb ilersini dusunmen icin onemli.3gb da yeterli olur.

Vram sicaklik sorunu var diyorlar.Karti almadan once yeni model mi diye sor.Termal pad +vbios gerekebilir.

Onun haricinde kartin hicbir sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

http://www.gameekstra.com/EVGA-GTX-1060-6GB-GDDR5-192-bit-SuperClocked-ACX-20-Nvidia-Ekran-Karti,PR-5524.html

6gb ilersini dusunmen icin onemli.3gb da yeterli olur.

Vram sicaklik sorunu var diyorlar.Karti almadan once yeni model mi diye sor.Termal pad +vbios gerekebilir.

Onun haricinde kartin hicbir sorunu yok

Hocam zaten, 1080p ile oyunları Ultra'da fazla ısınmadan ve fazla ses çıkarmadan; beni rahatsız etmeden akıcı bir şekilde oynatsın, bunun dışında pek bir isteğim ve ya beklentim yok.Zaten 10 sene de götürsün gibi bir beklentim de yok.En azından 2-3 sene bana sorun çıkarmasın da.. :)

• 3 gb ne alma sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

3 gb ne alma sakın

Hocam, alma demenizin sebebi bir tek 3 GB oluşu mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usam3

quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

3 gb ne alma sakın

Hocam, alma demenizin sebebi bir tek 3 GB oluşu mudur ?

evet
  • Al yanına birtanede domates al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam napin edin 6 gblik versiyonunu alin ya da hic almayin suan belki idare edebilir diyecegim ama bf1 gibi oyunlar bile 3 gbi geciyor ya 6gb alin ya da rx 480 8gb a yonelin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Hocam napin edin 6 gblik versiyonunu alin ya da hic almayin suan belki idare edebilir diyecegim ama bf1 gibi oyunlar bile 3 gbi geciyor ya 6gb alin ya da rx 480 8gb a yonelin derim.

EVGA GeForce GTX 1060 6GB SSC GAMING ACX 3.0 Modelini Amazon.com'dan alacağım sanırım.
  • Usam3 U kullanıcısına yanıt
    Evga GTX 1000 serisi de şuan biraz diken ustunde anasayfada yapılan haber var vrm ve vram sogutması pek iyi degilmiş iyi araştırarak alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

Evga GTX 1000 serisi de şuan biraz diken ustunde anasayfada yapılan haber var vrm ve vram sogutması pek iyi degilmiş iyi araştırarak alın derim.

Yeni güncellemeyle o sorunu önlemişler diye söylemişti arkadaş.@Grimaniel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usam3 -- 3 Kasım 2016; 1:23:10 >
  • Usam3 U kullanıcısına yanıt
    3GB Gtx 1060 normal 6gb gtx1060ın kırpılmış versiyonu onun yerine rx470 4gb daha iyi bir seçenek
  • Bu saatten sonra 3gb kart almak parayı çöpe atmaktır

• Amazonda geçen gün 182 dolara rx 480 vardı. Onu bul al. Zaten iyi takip edersen 200 dolar ve altında rx 480 bulursun. Rx 470de alsan pişman olmazsin.

Gtx 1060 çok güzel kart ancak oyunlarda ultra yapınca 3.5 gb vram yiyor. Min 4 gb almak gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Amazonda geçen gün 182 dolara rx 480 vardı. Onu bul al. Zaten iyi takip edersen 200 dolar ve altında rx 480 bulursun. Rx 470de alsan pişman olmazsin.

Gtx 1060 çok güzel kart ancak oyunlarda ultra yapınca 3.5 gb vram yiyor. Min 4 gb almak gerekiyor.

Garantili ikinci el gtx 1060 6gb bulmaliyim sanirim :) Rx serisi dx12 oyunlarda eyvallah ama dx11 de fazla geride kaliyor.fps karsilastirmalarina bakildiginda gtx 1060 hem dx11 in hem de dx12 nin ustesinden rahatlikla geliyor.

• Şu sıralar EVGA dan uzak durmanızı öneririm zira kartlar sorunlu yeni seri ürünler de piyasaya ne zaman girer ve eskilerinin yerini alır bilinmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.