Şimdi Ara

evet sonunda ban yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • top oynuyordum karsimdaki Adam ignite almis 7/24 lanei pushluyor Adamin junglesi top jungledan cikmiyordu bende Kuleden cok uzaklasmadim bizim jungle sadece bota gank atip bot lane ile birlikte botu feedlemeye devam ettiler bende en sonunda karsiyi feedlicegime basede afk kalip takimima kufur ettim oyun Sonu ban yedim bence afk kalmak feedlemekten daha iyi haksizmiyim riota ticketta aticam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 1 Ağustos 2018; 16:17:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Küfür etmek en iyisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3v2 lane kaybetmek en iyisi

• Her oyun başında item bile almadan önce oyundaki 9 kişiyi de üşenmeden engelliyor ve susturuyorum.

Az önce biten maçla birlikte 19 win 9 lose ile gold 5'ten 3'e direkt olarak geçtim.

Özet; sen istiyor yükselmek ve güveniyor oyununa, ignore atacak herkese.

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    /sustur all yazınca direk mute atıyo herkese
  • Bugünlerde insanlar gerçekten fazla boş yapıyor ben de fark ettim

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    çünkü ceks oynuyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba bozuk ekler yedim.
    6 yıl önce açıldı
    Sabah Bunu Yedim
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mor Patates

/sustur all yazınca direk mute atıyo herkese
    O komutu sezon başında işlevsiz bırakmışlardı, o günden beri elle engelliyorum. Bir de sadece susturmak yetmiyor, pingleri ve ifadeleri de engelliyorum ben

• Geçmiş olsun.
  • bende top yada jungle oynarım genelde , sizin ki bir durum olunca bende kızıyorum , bazen empati yapmaya çalışıyorum benim jungle için belki rotasyon tutmuyor vs ama yinede toplanede ignite varsa şöyle 3-4 lvl gelip bir flash alması yada base attırması kendi toplanesini çok rahatlatacak belki oyun kazandıracak , ama çoğu düşünmüyor , en azından gelip bir kendini gösterse oda yetecek adamın içinde devamlı bir kuşku olacak rahat oynayamayacak

bence afk de kalmayın siz sadece oyununuzu oynayın sinir yapmadan , gerekirse /sustur all yapın çünkü ignite + rakip jungle gank ile öldüğünüzde takımınız size noob , safe oyna , feedleme yeter artık vs gibi sözler söyleyecek onlar görmez rakipde ignite varmış üstüne rakip jungle camplamış vs anlamaz o zeka yok
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Gold 5 ten 3 e direk nasıl geçtin güzel kardeşim? Anladığım kadarıyla oldukça çok maçın var o eloda. Sallamayı bırakalım lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Gold 5 ten 3 e direk nasıl geçtin güzel kardeşim? Anladığım kadarıyla oldukça çok maçın var o eloda. Sallamayı bırakalım lütfen :)
    Smurf kastım.

Gümüş 4 attı. Gümüş 3 çıktım.

Gümüş 3 ten Gümüş 1 attı.

Altın 5 çıktım.

Altın 5 ten Altın 3 attı.

Alın 3 ten Altın 1 attı.

Plat 5 çıktım.

Plat 5 ten Plat 3 attı.

• Nasıl ban yedin süre cezası mı konuşma banı mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.