Şimdi Ara

evet saat 8:35 ve soyuldum giden itemler :( içeride (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.v.i.r.u.s.t.o.t.a.l.com bu adrese koxp u upload edin ve bekleyin size bir sıra verecekler en geç yarım saat sonra hilal adam kim öğrenirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_pearl

www.v.i.r.u.s.t.o.t.a.l.com bu adrese koxp u upload edin ve bekleyin size bir sıra verecekler en geç yarım saat sonra hilal adam kim öğrenirsiniz

adam sizin guzel suratiniza crack atmiyo koxpa.Var bir cikari anlayin artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_pearl

www.v.i.r.u.s.t.o.t.a.l.com bu adrese koxp u upload edin ve bekleyin size bir sıra verecekler en geç yarım saat sonra hilal adam kim öğrenirsiniz

virus total de temiz çıkıyor dosyalar içinde trojan yada virüs yok ama forum mail gibi bişey var.kaspersky engellemeye çalışıyor fakat oyunu başlatmak için kasperskyi pause etmek gerekiyor.ee gerekincede charınız artık orta malı oluyor. şifre değişimi de olmadığınagöre şu anda bu programları kullanan arkadaşlarım (benim gibi) her oyuna bağlandıklarında itemlerine bakıyorlar.yani yapacak bi şey yok bile bile lades...

• başın saolsun cana gelcegine mala gelsin
  • Adam öyle bi anda ıstırap ı çıkartmış ki oyuna girmek için kullanmak zorundasın yoksa giremezsin zaten bu gidişle 3 aylık fln pre ekleyecekler heralde 1 aydır adam gibi oyuna giremiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpeedYgonzal3s

başın saolsun cana gelcegine mala gelsin

evt ama insan ozuluo
  • kullanmayacaktın bu kadar basit ister koxp olsun ister tektık hepsinde var bişeler
  • qeçmiş oLsun ama ıstırap feln kullanmayın ..!!
  • bilgisayara format attim *.q sildim ıstırap ı mızdırapı hic bi sey kalmadi
    hilaladam da öle bi zaman da cıkartıki su ızdırab mıdır nedir onu yaw vardır bi cıkarı onun yoksa o kadar ugrasıp o programı yapar mı?
  • ıstırap kullancaksan da şifreni hep kopyala/yapıstır yapcan ekral klavyesinden.
  • arkadaşlar bi şeyh sorucam bu programların içi görülmüyormu programcı wardır aramızda bi el atsın silsin içindekileri sonra kullansak
  • ticketden kufur et
    quote:

Orjinalden alıntı: kadir_3318

kendimi nasıl banlatabilrim sölermısınız arkadaşlar ?
  • Kardeşim Şifre Değişmior Şuan ondan Pc ye Koxp Tektık Gißi ŞeyLer indirmemek Lazım Yada ßöyLe oluor Gold pren olsada yaramaz exp düşerker ßu ders olsun herkese
  • adamlarda vicdan denen şey yok ki anca soyuyolar
  • Ticket atmayı dene.google den bulursun örnek mail.ticket at şifreni değiştir.
  • koxp kur şöyle ortalık bi yere bide böyle koxp kurduğun ss den bile anlaşılır biçimde kur ya ban yersin yada biri seni şikayet eder ztn
  • şifreni ver seni geliştirim biraz
  • bende ısdırap kullandım bayagi zamandir charda tik yok itemler kilitli ama expte dusurulmuo umarm girmezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordofDevils

koxp kur şöyle ortalık bi yere bide böyle koxp kurduğun ss den bile anlaşılır biçimde kur ya ban yersin yada biri seni şikayet eder ztn

en iyisi bende öle düşündüm vallaha imanım gevredi itemleri düzene kadar :S a.q sonuç gene aynı hay böle oyunun neyse :
  • çok uğraştım boşa gitti ona yanıyom :(
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.