Şimdi Ara

◘Evet Msn'de bir sorunumuz var ◘ Kod: 80048820

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullanılan Sürüm : 7.5

Arkadaşlar hatanın içeriği, msn mesengeri acamadığı için üzgün olması ile sınırlı değil. Ayrıca güvenlik duvarımızın izin vermediğini, gerekli yönergeler için ürün satıcımızla irtibatımıza gecmemiz gerektiğini belirtiyor...

Edinilen Bilgi : Netten yapmış olduğum araştırmalar neticesinde genellikle sistem saati/ tarihi dolayısıyla kaynaklanan bir sorun olduğunu öğrenebildim lakin tüm cözüm yollarını denememe ragmen başarılı olamadım.

Denenen cözüm yolları : Msn silindi tekrar yüklendi, Güvenlik duvarından msn izinli duruma getirildi, Güvenlik duvarı kapatıldı, Sistem saati/ tarihi kontrol edildi, Sistem saati/ tarihi internetten update edildi dengeleşmesi sağlandı, Bios saati/ tarihi kontrol edildi, Belirtilen dll dosyaları çalıştırdan onaylatıldı(internetten alınan bilgiler doğrultusunda).

Keza hâlâ msn'i kullanamıyorum. Oturum açmak şöyle dursun acmak için calışmaya teşebbüs bile etmiyor.

Ne yapabiliriz?

Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski
    cevabı burda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_5737200/tm.htm

Üstatım yardımın için teşekkür ederim...
    Keza ben hepsini denedim yine de olmadı işte...

quote:

modeminden firewall ı kapat msn 7.5 kurma

demişsin acıklayabilir misin?

Msn 7.5 kullanmayayım 7 kuruyum kendisini mi güncellesin ?

• Peki diğer msn hesaplarında aynı sorunu veriyor mu, vermiyorsa msn hesabın dondurulmuş. İce and reload adlı programla halledebilirsin.
  • bir kaç defa bendede bu şekilde hata verdi daha sonra 7.0 yükledim düzeldi.
  • ewet msn 7.0 sorunu büyük ihtimalle çözer
  • ben aynı hatayla geçenlerde karşılaştım ve biostaki tarihi düzeltince sorun kalmadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmadı, her ne denediysem olmadı.

Msn 7'de 80072 nolu hatayı vermeye başladı şimdide...
  • slm aynısorun bendede vardı tarih ayarlarını düzelttim sorun çözüldü
  • yA BuNun icecold reloded pROgrAmIYlA nE AlAkAsı vAR bios TArİHi saAt GüNcEllEnmeSi hEpSini DEneDım yok OlMUyoR FıRlAtACAm cAmdaN AşşAğı mAKınEYı SaaTLeRDiR dEnemedğİm CoZUM kALmADı hATA hEp AyNı varsayılan ağ geçiti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.