Arkadaşlar hatanın içeriği, msn mesengeri acamadığı için üzgün olması ile sınırlı değil. Ayrıca güvenlik duvarımızın izin vermediğini, gerekli yönergeler için ürün satıcımızla irtibatımıza gecmemiz gerektiğini belirtiyor...
Edinilen Bilgi : Netten yapmış olduğum araştırmalar neticesinde genellikle sistem saati/ tarihi dolayısıyla kaynaklanan bir sorun olduğunu öğrenebildim lakin tüm cözüm yollarını denememe ragmen başarılı olamadım.
Denenen cözüm yolları : Msn silindi tekrar yüklendi, Güvenlik duvarından msn izinli duruma getirildi, Güvenlik duvarı kapatıldı, Sistem saati/ tarihi kontrol edildi, Sistem saati/ tarihi internetten update edildi dengeleşmesi sağlandı, Bios saati/ tarihi kontrol edildi, Belirtilen dll dosyaları çalıştırdan onaylatıldı(internetten alınan bilgiler doğrultusunda).
Keza hâlâ msn'i kullanamıyorum. Oturum açmak şöyle dursun acmak için calışmaya teşebbüs bile etmiyor.
Msn 7'de 80072 nolu hatayı vermeye başladı şimdide...
slm aynısorun bendede vardı tarih ayarlarını düzelttim sorun çözüldü
yA BuNun icecold reloded pROgrAmIYlA nE AlAkAsı vAR bios TArİHi saAt GüNcEllEnmeSi hEpSini DEneDım yok OlMUyoR FıRlAtACAm cAmdaN AşşAğı mAKınEYı SaaTLeRDiR dEnemedğİm CoZUM kALmADı hATA hEp AyNı varsayılan ağ geçiti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme