Şimdi Ara

Evet Atacak Arkadaşlar Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz cemaat gibi zararlı oluşumlar (ajanlar) hep vardı ve var olmaya da devam edecekler. Geçmişte olduğu gibi yöneticilerimizi kandırırlarsa ve başkanlık sisteminde bu yöneticiler böyle sınırsız yetkileri olursa neler olur iyi düşünün. Parlementer sistemde bile hükümetten destek alarak bu kadar sızdılarsa, başkanlıkta sayın başkanımızı haince kandırarak neler yaparlar neler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 26 Şubat 2017; 16:1:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En korkuncu Amerikanin kendi adamini koymasi ki bence BOP esbaskani da boyle olabilir

• (düşünemedi)

• Siz rahat olun. Başörtülulere bilerek zulum yaptiniz. Bu cemaat bu sayede bu noktaya geldi. Hersey kurgu. Mesela fadime şahin gibi pavyon karilarinin sahte seyhlerle basilmasi gibi. Yalan siyasetinizle hicbir yere varamazsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kandırılması hala ya. Hala nasıl inanabiliyorsunuz buna anlamıyorum.

Adam kendi yerini yapana kadar eyvallah dedi yerini yaptıktan sonra da açığa çıkardı bunları işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devlet Guşu

(düşünemedi)

Muhtemelen AKP'ye çalışan birisin sen. Forumdaki mesajların direk olarak nefret katsayısını arttırmaya yönelik oluyor . Takip ediyorum diğer bir çok üyede olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

(düşünemedi)

Muhtemelen AKP'ye çalışan birisin sen. Forumdaki mesajların direk olarak nefret katsayısını arttırmaya yönelik oluyor . Takip ediyorum diğer bir çok üyede olduğu gibi.

Siz de koyu chpliydiniz demi hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

(düşünemedi)

Yo AKP seçmeniyim. Senin gibiler var olduğu sürecede AKP seçmeni olucam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Ne kandırılması hala ya. Hala nasıl inanabiliyorsunuz buna anlamıyorum.

Adam kendi yerini yapana kadar eyvallah dedi yerini yaptıktan sonra da açığa çıkardı bunları işte.

Yani mağdur olan, işe giremeyen intihar eden. Hatta o meydanlarda ölenlerin hepsinin tek amacı AKP'nin devlet kadroalarına sızmaya çalışması.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

(düşünemedi)

Yo AKP seçmeniyim. Senin gibiler var olduğu sürecede AKP seçmeni olucam.

İstediğini olabilirsin ben zaten senin gibileri Akpden soğutmaya çalışmıyorum. Okuyun kendiniz soğuyun banane

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

Ne kandırılması hala ya. Hala nasıl inanabiliyorsunuz buna anlamıyorum.

Sularına gittim dostum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.