quote:Orijinalden alıntı: Voltage of maniac quote:Orijinalden alıntı: 16hakan16 bi git ya no ss no güven ayrıca o kim la? benim o benim lan oglum sen kimsin? bi defa ben abromovic olsam ki kim oldugunu bilmiyorum imzama öyle dirt3 ümü falan yazmam ki normaldede yazmıyorum
quote:Orijinalden alıntı: 16hakan16 quote:Orijinalden alıntı: Voltage of maniac quote:Orijinalden alıntı: 16hakan16 bi git ya no ss no güven ayrıca o kim la? benim o benim lan oglum sen kimsin? bi defa ben abromovic olsam ki kim oldugunu bilmiyorum imzama öyle dirt3 ümü falan yazmam ki normaldede yazmıyorum Hayat hikayeni yazmışsın, Dirt3 ünü yazmasan ne olur
quote:Orijinalden alıntı: Voltage of maniac quote:Orijinalden alıntı: 16hakan16 quote:Orijinalden alıntı: Voltage of maniac quote:Orijinalden alıntı: 16hakan16 bi git ya no ss no güven ayrıca o kim la? benim o benim lan oglum sen kimsin? bi defa ben abromovic olsam ki kim oldugunu bilmiyorum imzama öyle dirt3 ümü falan yazmam ki normaldede yazmıyorum Hayat hikayeni yazmışsın, Dirt3 ünü yazmasan ne olur tamam sen devam et