Şimdi Ara

everest klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler vatandan ucuz diye klavye ile mause seti aldım ayın 6 sında . su an kullanıyorum fakat mausede takılmalar ve klavyede bazı tuşlara basıyorum ekrana yazmıyor. sorunum şu , sorunu belirtip iade edicem fakat klavye ile mausenin kartonunu 2 yerinden biraz yırttım iadeyi kabul ederler mi ?

• GÜNCEL
  • Buradan cevap beklemekle gün kaybetme 1 hafta olmadan götür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fatura benim adima degil babamin adina ama ben aldim kabul ederler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • arkadaşlar yardım edin şimdi gidicem karton dediğim gibi biraz yırtıldı iade alırlarmı ?
  • Beklemeden götür derim, kutusunun yırtılmış olması problem değil. Ayıplı mal kapsamında iade hakkınız var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus x550jk klavye sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Klavye ve mouse takılmaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosahin

Beklemeden götür derim, kutusunun yırtılmış olması problem değil. Ayıplı mal kapsamında iade hakkınız var.

hocam dediğim gibi faturayı kendi üstüme kesmedim kredi kartı ile aldıgım için babamın üstüne kestim . ama satın alan kişi benim iadeyi kabul ederler mi ?
  • Babanla git olmadı =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkingg

quote:

Beklemeden götür derim, kutusunun yırtılmış olması problem değil. Ayıplı mal kapsamında iade hakkınız var.

hocam dediğim gibi faturayı kendi üstüme kesmedim kredi kartı ile aldıgım için babamın üstüne kestim . ama satın alan kişi benim iadeyi kabul ederler mi ?

BİRŞEY OLMUYOR.

Arkadaş neden bu kadar heyecan yapıyorsunuz alt tarafı babanın adına kesilmiş fatura.

Adam orda faturada sadece malın adı yazıyormu diye bakıyor ismin falan umrunda değil yani.
  • quote:

Babanla git olmadı =)

babam hiç bir şeye karışmıyorum ben dedi beni hiç bulaştırma dedi almazlarsa kafalarında kırıcam klavyeleri oradaki eleman aklımı çeldi logitech alacagına kadar everest al diye o elemanı görürsem 2 çift laf edicem son durumu buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

quote:

BİRŞEY OLMUYOR.

Arkadaş neden bu kadar heyecan yapıyorsunuz alt tarafı babanın adına kesilmiş fatura.

Adam orda faturada sadece malın adı yazıyormu diye bakıyor ismin falan umrunda değil yani.

aynen kimlik kontrolü yapmıyorlar.

• evet beyler iade ettim 10 dakka içinde çek verdiler bana , ve aşşağıdaki satış elemanıda sağ olsun güzel ilgilendi kablolu everest gaming aldım su an memnunum 2 saattir test ediyorum önceki set gibi sıkıntı yok.
  • Güle güle kullan =)
  • quote:

evet beyler iade ettim 10 dakka içinde çek verdiler bana , ve aşşağıdaki satış elemanıda sağ olsun güzel ilgilendi kablolu everest gaming aldım su an memnunum 2 saattir test ediyorum önceki set gibi sıkıntı yok.

Hangi klavyeyi aldınız kaça aldınız önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConquerorOfHearts

quote:

evet beyler iade ettim 10 dakka içinde çek verdiler bana , ve aşşağıdaki satış elemanıda sağ olsun güzel ilgilendi kablolu everest gaming aldım su an memnunum 2 saattir test ediyorum önceki set gibi sıkıntı yok.

Hangi klavyeyi aldınız kaça aldınız önerir misiniz ?

klavye olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-kb-r01-makrolu-gaming-multimedia-klavye-siyah.html?srt=UP
    mause olarakhttp://www.vatanbilgisayar.com/everest-sm-770-gaming-mouse.html?srt=UP bizim arkadaş bunları bayadır kullanıyor memnunum dedi ona güvenip aldım zaten su ana kadar bir sorun yaşamadım hala . ilerde yaşarmıyım bilmiyorum

• Sorun yaşadığınız klavye hangisiydi ?
  • quote:

Sorun yaşadığınız klavye hangisiydi ?

http://www.vatanbilgisayar.com/everest-km-1255-kablosuz-multimedya-klavye-mouse-set.html?srt=UP
  • quote:

Sorun yaşadığınız klavye hangisiydi ?

uğraşma bunlarla logitech g103 öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.