Şimdi Ara

everest hdm-455 mi philips hmp 3000 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım.led tv de 1080p mkv film izlemek için bu media playerlardan birini alacağım.birde Egreat R6B media oynatıcısı var.1080p filmleri oynatmada hangisi daha iyi performans gösterir ?

• Hepsinin performansı aynı ancak Everest alınmaz, R6B'yi de piyasada bulamazsın. Alacaksan Philips HMP 5000 al, öteki ile arada en fazla 50 TL oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Hepsinin performansı aynı ancak Everest alınmaz, R6B'yi de piyasada bulamazsın. Alacaksan Philips HMP 5000 al, öteki ile arada en fazla 50 TL oynar.

hocam philips hmp 5000 ile philips hmp 3000 arasında sadece wifi farkı var galiba ve 100 tl gibi bir fark oluşuyor.benim kafamı kurcalayan everest ve ezcool da ses desteği olarak (* Dijital 2.0/5.1/7.1
    Everest HDM-455 en gelişmiş ses sinyallerini optik ve HDMI üzerinden DTS HD 7.1, ES, 5.1 ve Dolby True HD 7.1, EX, Surround,
    AC3 5.1 codeclerini çözebilen harici bir ses sistemine gönderebilir.) yazıyor.philips hmp 3000 de ise (Ses Sistemi: Dolby Dijital, DTS 2.0 + Dijital çıkış) böyle yazıyor.yani everest ve ezcool philips e göre daha fazla ses formatı destekleyip daha mı iyi ses veriyor o düşündürüyor beni.

• Anladım ama Ezccol ve Erverest'e marka olarak güven olmaz. Alırsın güncellemesi çıkmaz sorunlarıyla yaşarsın. O yazdıkları şeyleri aynı işlemciye sahip bütün cihazlar destekliyor. Ayrıca Everest'in tek bir kullanıcısını bulamazsın forumda. Philips HPM 5000 ile 3000 arasında da altyazı ayarları ile ilgili farklar olması lazım. Onların başlıklarını komple oku bence.
  • quote:

Bu arada şu cihaz da acayip bir fiyata düşmüş, benim bile alıp deneyesim geldi :

http://www.hepsiburada.com/Liste/iomega-screenplay-tv-link-mx-hd-media-player-35114/productDetails.aspx?productId=bd20056&categoryId=112123

Hepsiburada da daha evvel 69 liraya satılırken; satın alıp, denemiştim.. altyazı ayarları yok ve altyazıları çok küçük..
    HDMI bağlantı varken ekran formatı 16:9 - 4:3 değiştirilemiyor.. sabit 16:9
    Kasa ve kumandası kaliteli ama cihazın menüler çok yetersiz..
    Giriş seviyesi olarak; aynı chipsetli Philips HMP3000 çok daha iyi..

• quote:

Anladım ama Ezccol ve Erverest'e marka olarak güven olmaz. Alırsın güncellemesi çıkmaz sorunlarıyla yaşarsın. O yazdıkları şeyleri aynı işlemciye sahip bütün cihazlar destekliyor. Ayrıca Everest'in tek bir kullanıcısını bulamazsın forumda. Philips HPM 5000 ile 3000 arasında da altyazı ayarları ile ilgili farklar olması lazım. Onların başlıklarını komple oku bence.

bende normalde Panasonic DMP-BD75EG-K Bluray oynatıcı var ama usb ile 1080p yada 720p lik mkv leri takınca oynatmıyor.filmi usb ile takıyorum başlatılıyor diyor sonra 10 sn ses geliyor tv den ama görüntü gelmiyor sonra sesde gidiyor öylece kalıyor.bluray playerdan saniye işlemeye devam ediyor ama görüntü ve ses gelmiyor.nedeni ne anlamadım mkv oynattığı yazıyordu sitesinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Bu arada şu cihaz da acayip bir fiyata düşmüş, benim bile alıp deneyesim geldi :

http://www.hepsiburada.com/Liste/iomega-screenplay-tv-link-mx-hd-media-player-35114/productDetails.aspx?productId=bd20056&categoryId=112123

Hepsiburada da daha evvel 69 liraya satılırken; satın alıp, denemiştim.. altyazı ayarları yok ve altyazıları çok küçük..
    HDMI bağlantı varken ekran formatı 16:9 - 4:3 değiştirilemiyor.. sabit 16:9
    Kasa ve kumandası kaliteli ama cihazın menüler çok yetersiz..
    Giriş seviyesi olarak; aynı chipsetli Philips HMP3000 çok daha iyi..

Bir kaç yerde daha gördüm "Giriş seviyesi olarak" bu söz ile neyi kast ettiniz ve profesyönel olarak önerdiğiniz bir cihaz var mı?
    Lg tv kullanıyorum bu nedenle DTS ses codeğine sahip filmlerimi izleyemiyorum Genelde filmlerimin 1080p ve çoğu 6 kanal DTS ses veriyor.
    Şuan 3D TV 'im yok ama onuda düşünüyorum 3D oynatma özelliğini çok aramıyorum ama olursa neden olmasın Alacağım 3D tv yine Lg olacak yani yine DTS sorunum olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.