Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
92.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elimde 55 adet satılık Plex var. Minimum 5 adet olmak üzere satmak istiyorum.

    Fiyat ve sorularınız için çekinmeden ÖM atabilirsiniz. Saygılarımla.

    Ödeme: PayPal, Enpara(Finansbank)
  • Oyun guzel atmosferi ve goruntusu cidden insani oyunun icine aliyor ve uzayin guvensizligini hissedebiliyorsunuz hic bir yer tam olarak guvenli degil. Fakat oyun cok yavas ilerliyor bu bir gercek 5-6 ay cebinizden odemeyi kabullenmelisiniz basta sonra oyun ici parayla surenizi uzatir duruma gelirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu davetiyeli 21 günlük trailer ile başlasam sonra bu hesabi premium alarak steam e ekleyebiliyor muyum?

    starter pack için steamde trailer dahil önceki hesaplar kullanılamaz yeni hesap açılmalıdır demiş ama premium için bir bilgi yok?
  • ekleyemezsin hocam aynısı benimde başıma geldi yabancı forumları çok araştırdım ama bulamadım en iyisi steam den alarak başlamak zaten premium edition aldıgınızda size 1 plex + 30 gün veriyor. Core alırsanızda 30 gün veriyor karar sizin tabi oyunun en pahalı itemi plex bu arada dün 1193 b ye sattım isterseniz 1 ay uzatmak içinde kullanabiliyorsunuz plex i
  • Oyunun en pahalı itemı plex değilde, en çok değer kazanan itemlarından biri diyebiliriz.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Oyunu az önce steamde gördüm. Daha önce hiç MMO tarzı oyun oynamadım. Bu oyunun grafikleri ve uzayda geçmesi ilgimi çekti. Ancak biraz araştırdıkça yaş ortalaması yüksek oyuncu kitlesi olduğunu öğrendim. Ki bu iyi bir şey.

    Ancak nasıl başlanır ne yapılır amaç ne gibisinden bilgi bulamadım.

    Bir de steamde EVE Online - Core Starter Pack var 7.75 TL'ye düşmüş. Bunu alsak yetmez herhalde ? EVE Online sitesinde 30 gün trail veriyorlar. Bu süre dolunca ne oluyor? EVE Online Subscription Plan, Plex bunlar ne, ne işe yarar? Premium hesap ne işe yarar nereden ne kadara alınır ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 9 Aralık 2015; 0:24:28 >
  • Premium hesap diye bir şey yok oyuna her ay para ödeyip üyeliğini uzatman gerekiyor aksi takdirde oyunun donduruluyor ve açamıyorsun.
    Amaç kısmına gelince;



    Bunlar sana yabancı geldiyse zaten hiç kasma başka mmolarda denemelisin şansını.
  • Daha aktif bir yer arıyorsan oyunla ilgili Eve Online sitesine bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DareJedi -- 9 Aralık 2015; 19:06:07 >
  • Arkadaş bende yeni başladım meslek olarak kuryecilik diye birşey varmış doğrumu ? bilgisi olan varmı bu meslek hakkında yada cidden varmı bu meslek.
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Oyunda yapabileceklerinin turkce hali. Kuryelikte var ama baslarda tavsiye etmem.

  • Merhabalar arkadaşlar. Oyuna başlayalı 1 hafta kadar oldu sanırım. Oyunun temellerini öğrendim. Özellikle GalaksiSeyahatname Youtube Kanalı'ndaki rehber videoları izledim. Eft ve EveMon programlarını öğrendim, oyun içinde yapılabileceklerden haberdarım vs. Oyunda nedense belli bir Türk topluluğu yok gibi. Şimdi bakıyorum Eve ile ilgili Türk sitelere, hepsi açılmış, biraz uğraşılıp unutulmuş siteler. Aktif olan hiç kaynak site yok. Oyunda Merkez chat kanalı var. Bir tek orası biraz aktif ama hepi topu 40 üyesi var. Tüm Türk oyuncular bu kadar olamaz. Gerçi sağolsunlar çok yardımcı oldular ama bazen o kanalda da kimse bulunamıyor. Turkish Public Lobby diye bir chat kanalı varmış ama eklemek istediğimde davetli değilsiniz diyor. Oyunda güzel bir Türk Corp'u var mı bilmiyorum. Eskilerden bazı sitelerde gördüklerim var ama hepsi inaktif. Bu oyun için güzel bir topluluk var mı bir yerlerde? Oyuna yeni başlayan biri olarak benim ihtiyacım olan bu şu an. Oyunun temellerini vs. öğrendim evet fakat tek başına ne çok detay şeyleri öğrenebiliyorsun ne de zevki çıkıyor. Mesela ben üretim yapmayı planlıyorum. T1 için tamam herkes bilgili az çok. ama T2 üretim, T3 üretim, capital üretim, kendi yıldız üssünü kurma vs. bilgili neredeyse kimse yok. Yabancıları bulurum elbet çok güzel İngilizce chat yardım kanalları var hemen herşeyi cevaplıyorlar ama zevki de çıkmıyor oyunun. Elbet T2 üretim ve ilerisini bilen Türk oyuncular vardır. Nerede bunlar? :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protego -- 14 Aralık 2015; 11:16:57 >




  • protego P kullanıcısına yanıt
    ingilizceniz iyiyse eger yabanci corplarla takilmanizi tavsiye ediyorum.En azindan aktif oyuncu sayilari bizlere gore cok daha yuksek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    ingilizceniz iyiyse eger yabanci corplarla takilmanizi tavsiye ediyorum.En azindan aktif oyuncu sayilari bizlere gore cok daha yuksek.

    Ne yalan söyleyeyim normal sohbet desen tamam bir şekilde iletişim kuruluyor da, bu oyunun diliyle zor iş :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: protego

    Merkezde 40 üye var dediğin aynı anda kanalda olanların sayısı o. Yoksa farklı saatlerde vesaire giren toplam 300 civarı karakter var. Turkish Public kanalı kapandı oraya giren pek kimse kalmayınca.

    Oyunda 3-4 topluluk var bildiğim. Onlardan birini merkezde soruşturarak bulabilirsin. T2 T3 capital üretiminde bilgili olan kişi var baya da öyle denk gelip bulman zor olabilir. Yıldız üssü kurmak diye bir şey de yok bu arada, kasttetiğini tam anlayamadım.

    Eski türk rehber site vs hepsi güncelliğini yitirmiş durumda. Uzak dur hepsinden. Şu arkadaş yazdı biraz ama inaktif oldu sanırım bu ara. (http://eveonlineturkce.com/)

    Yabancı kaynak site vesaire bulup öğrenebilirsen bazı şeyleri daha iyi olabilir senin adına. (Mesela; https://www.reddit.com/r/Eve/)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megetege -- 18 Aralık 2015; 11:48:41 >




  • Yıldız üssü falan bilmiyorum işte tam :D Kendi istasyonunu kurma mı custom office kurma mı ne öyle birşeyler varmış.

    T2 T3 capital bu konuda tam bilgili bir Türk bulabilsem keşke :D Sanırım yapılması zor olduğundan çok az kişi yönelmiş bu konuya. Hem mining, hem science, hem trade, hem production vs. nerdeyse oyundaki tüm skillerin öğrenilmesi lazım :) Merkez kanalında evet aynı anda en fazla 50 kişi gördüm online olan ama, onların da en fazla 10 tanesi gelip orada konuşuyor. Geri kalanı hiç muhabbete falan girmiyor yani. Keşke şöyle güzel bir adamakıllı Türk Corp'u falan olsa.. Geçenbir tane gördüm, onlar da maşallah girmedikleri savaş kalmamış. PVP Corp'u sanırım..
  • protego P kullanıcısına yanıt
    ingilizce bildigini soylemisin yukarida.Gir yabanci bir capital corpuna orada hem ogrenirsin hem de istedigini yaparsin.
  • protego P kullanıcısına yanıt
    E kanaldaki diğer kişilerin başka işleri olabilir :) Cevap veren konuşan 10 kişi bulman gayet iyi bir oran. Arkadaşın dediği gibi yabancı bir corp ara. Yok türk bir corp istiyorsan ve mining üretim vesaire ise amacın oyun içinden "Gauz" karakterini bul. Rahat rahat maden kazabileceğin bir corpu var.
  • @killnOd Evet İngilizce az çok biliyorum. İngilizce yardım kanallarında falan bir sorunum olduğunda bir şekilde anlaşıyoruz ama, böyle detaylı konularda ben daha oyunun kendi diline, terimlerine bile hakim değilken bir de İngilizce girince tam çorba oluyor demek istediğim bu :) Bunun dışında, çok klişe bir bahanedir ama, insanın kendi anadilindekilerle konuşması bir başka. Örneğin yazarak iletişim kurduğun biri Türk ise o yazıdan bile bazı şeyler anlaşılıyor, karşıdakinin nasıl biri olduğu kazık atıp atmayacağı vs. Yabancı olunca zar zor iletişim kuruyorum zaten en ufak bir karakter analizi mümkün değil :D Bu yüzden Türk Corp'u diye diretiyorum ya :D


    @megetege Teşekkürler oyuna girdiğimde bakacağım :)
  • türk kanalı varmı kaldım öyle kaptan köşküne park ettim gemiyi soracak sorularım var
    kime ulaşabilirim kanal veya ts adresi var mı? kim yardım edebilir bana
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.