Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki hafta mı?! Bu oyunu tam manasıyla öğrenmek için yıllar lazım. Ve dediğin gibi bu oyunu casualcı bebeler oynayamaz. Ben evlendikten sonra bırakmak zorunda kaldım. Çunku hep söylerim gerçek hayatla bu oyun beraber gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu 1 sene oynadım. Maden kazma işinide yaptım. Öyle çok değerli madenleri güvenli bölgelerde bulamazsın. PvPye açık risk taşıyan yerlerde olur onuda tek başına yapamazsın zaten sıkar belli bi süre sonra madencilik. Onun dışında görevler sürekli kendini tekrarlayan görevler getirisi ise çok çok az. Oyunun sistemi, serveri vs güzel ama şu gemi patlayınca o tüm zarar oyunucuya binmesi pvp yaptırtmıyor oyuncuya. Oyun bana göre zaman kaybı.
  • Eve Online hakkında güncel videolar, ve detaylı rehber serisi için Youtube Eve Seyahatname,https://www.youtube.com/channel/UCWqK-QuvbGh_gZ1XH7tR5pg destek olursanız sevinirim...
  • Oyuna yeni başladım ve hiç birşey bilmiyorum gemiyi kulanamıyorum nasıl yapıcam çok karmaşık yardımcı ola bilecek varmı
  • C.N.R.E C kullanıcısına yanıt
    Yukardaki kanaldaki videolari izleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başlayanlardanım 2-3 gündür kendi çapımda uğraşıyorum ,ama biraz yardım da şart açıkçası ,yardımcı olucak birini arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremulu

oyuna yeni başlayanlardanım 2-3 gündür kendi çapımda uğraşıyorum ,ama biraz yardım da şart açıkçası ,yardımcı olucak birini arıyorum.

Oyunda ne yapmak istiyorsunuz.Oncelikle assagidaki linkteki butun rehberleri okumanizi tavsiye ediryorum.

http://eveturks.com/
  • Oyunda birçok şeyi çözdüm sanıyorum (gemiler, fitting, skilller vd.) ama sormak istediğim 2. seviye görevlere geçmek için belirli bir standing puanı mı lazım? Sıkıldım artık 1. sevi görevlerden, aksiyon kalmadı.
  • career agents >> SoE epic arc, SoE iyi getirisi olan bir corp eger mission runner olacaksanız, exploration kariyer de epey getirisi olan bir yoldur, en hızlı oyuna adapte olma ise 4 hafta eğitimle iyi bir madenci olup para yapmaya başlayabilirsiniz, hatta oyunu bedavaya oynamanıza yetecek para yapabilirsiniz. sonra ne istediğinize göre bir alt yapıp devam edebilirsiniz :)
    battleclinic, zkillboard, evehq, evemon fitting vs denemek için.
    eve-survival ve eve-university diğer kaynaklar.
    youtube iyi bir kaynak aratın tonla eğitim videosu bulursunuz, süper gemilerle pvp yapılmaz, anca pve yapalır :)

pvp ile para kazanmak için Factional Warfare.
  • Herkese merhaba,

ilgilenen arkadaşlar için elimde oldukça avantajlı fiyata "Core Starter Pack" ler var. ((liste fiyatı: $19.99)) Bu pack sadece yeni başlayacak olanlar ve/veya trial da olanlar için uygun. Etkin bir hesaba eklenemiyor.)

Ayrıca yine ilgilenenler için avantajlı fiyata

Colonist Add-On
    Explorer Add-On
    Industrialist Add-On
    Skirmisher Add-On

lar temin edebilirim... (Add-on lar her kullanıcı için uygun ama en çok yine başlangıç aşamasında olanlar için cazip olacaktır. (liste fiyatı: $4.99))

Core Pack ve Add-on lar ile ilgili içerik bilgisini internet de her yerde bulabilirsiniz ama yinede isterseniz bana da mesaj atabilirsiniz.

Herkese iyi günler.

Ace
  • free olarak başlayıp nasıl devam edebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D Nihilus

free olarak başlayıp nasıl devam edebiliriz ?

1 ay ucretsiz oynadiktan sonra aylik ucret odemeniz gerekiyor.Guzel bir skill plan yaparsaniz 4 ayda kendi aylik paranizi cikartacak duruma gelebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alabandes

Elbetteki Türk oyuncular var oyunda,toplasan aktif olarak anca 100 kişi civarlarında dır, yada biraz fazla.Oyun içerisin de aktif olarak bir çok kanal var ve burada oyunculara gereken yardımlar yapılmaya çalışılıyor.

Bu kanallar nasıl ulaşırım dersen ;

Oyun içerisinde ki Chat penceresin de ,

EVE ONLINE rehber,paylaşım

Bulunan bu ikona  EVE ONLINE rehber,paylaşım tıklarsan önüne oyun içerisinde bulunan mevcut kanalları görebilirsin.

Güncel olarak Türkler in bir arada durduğu Merkez, Türk Kardeşliği ,Rehber ( Hala açıkmı bilmiyorum ) vb... kanallar var,bu kanallar da bir çok farklı Corp a mensup Türk oyuncular bir arada bulunmakta,Onlardan gereken yardımı fazlasıyla alabilirsin.

Ama tabi ki de biraz sabırlı olman gerekiyor bu yardım konusun da,Çünkü ! Oyuncuların Chat kanalları çoğu zaman aşağıda Off vaziyette olur ve ara sıra Kanallara bakarlar,yani Cevap gelmedi diye sinirlenme diye söylüyorum

Ve son olarak Corp seçimlerin senin bu oyunu ne kadar süre oynayacağına etki edeceği için aceleci davranmayıp,kimlerin ne olduğu anladıktan sonra bir Corp a girmen de yarar var derim...

Bahsi geçen kanallardan bir tek "merkez" kaldı aktif olan. Ayrıca merkez kanalının girişinde yeni oyunculara yapılan maddi yardımla ilgili bilgiler de var. Özellikle yeni başlayan oyunculara duyurulur.

• megetege M kullanıcısına yanıt
    Merkez haric Turkish Public Lobby(TPL) de aktif olarak girip bilgi alabileceginiz diger kalabalik Turk kanalidir.
  • O kanalda biraz inaktif oldu son zamanlarda da ondan belirtmedim.

Hatta 5 dakka önce SS aldım. Kanal sayıları gözüksün diye.

Merkez de hep 2 katı civarı karakter var ve TPL de ki karakterlerde merkez de olan karakterler zaten. Az bi türk oyuncu var zaten ve olanlarıda 2 ayrı kanala bölmek bana mantıklı gelmemiştir hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megetege -- 15 Eylül 2015; 21:57:34 >

• Aşağıda da merkez kanalının girişinde bahsi geçen yeni oyunculara yardımı dokunabilecek bilgiler var. Detaylı bilgi kanalın girişinde mevcut.

"Yeni oyuncuların bu oyunda biraz daha rahat edebilmeleri onlara yardımcı olacağını düşündüğüm bir kaç “program” oluşturmaya karar verdim. Gidişata göre programların devam etmesine yada etmemesine karar vereceğim.

Oyuna hoş geldin programı; Oyuna başlamış biraz da skill kasmış ama ilk aşamada istediği gemiyi alamayan arkadaşlara hoş geldin hediyemiz. Skill Point’i ile doğru orantılı 10m 25m ve 50m isk’e kadar olan gemilerin temini tarafımızdan yapılacaktır. Talep için deliormanli karakterine eve mail atınız.

Oynamaya teşvik programı; Yeni oyuncuların farm ( görev, incursion, factional warfare vb. ) yada PvP denemeleri esnasında kaybettikleri gemileri karşılayamaması durumunda deliormanli karakterine gemilerinin loss mailini linkleyerek eve mail atması halinde 1-5 gün içinde kaybedilen gemi hull olarak gemiyi kaybeden karaktere kontratlanacaktır. Not: Suistimali engelleme amacıyla çok sık patlayan karakterlere kota konacaktır.

Eğitim şart programı; Skill planınızda ihtiyacınız olan skill booklar deliormanli karakterine eve mail ile bildirmeniz durumunda karşılıksız olarak kontratlanacaktır. Önemli not ; skill kitabınızı ihtiyacınız olmadan 3 4 gün önce talep ediniz.

Üretim şart programı; Üretim işine girmek isteyen oyunculara kolaylık olması amacıyla üretmek istediğiniz gemi modül mermi her ne ise deliormanli karakterine ihtiyacınız olmadan 3 5 gün önce mail atmanız durumunda üreteceğiniz şeyin BPC’si kontratlanacaktır.

Not: 6 aya kadar olan karakterlerin istekleri sorgusuz karşılanacaktır. Daha eski gözüken karakterlerin istekleri için 1e1 konuşma sonrası karar verilecektir. Bunun amacı eski oyuncuların yeni oyuncuların hakkını yememesi.

Bu yardımlar karşılığında tek istediğim yeni oyuncuların birbirleri ile iletişim halinde olmaları, tecrübe ve bilgilerini paylaşarak yardımlaşmaları.
    "

• Selam,
    Gecenlerdehttp://eveonlineturkce.com a denk geldim ilginizi gecerse guzel bir bloga benziyor, trade ve yeni baslayanlar icin skill vs tutorial rehberleri de bulunuyor, ilginizi cekerse goz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberks

Selam,
    Gecenlerdehttp://eveonlineturkce.com a denk geldim ilginizi gecerse guzel bir bloga benziyor, trade ve yeni baslayanlar icin skill vs tutorial rehberleri de bulunuyor, ilginizi cekerse goz atabilirsiniz.

Bu site yeni sanirim , ilkkez gordum.Umarim surekli ve herzaman guncellenir.
  • beyler biz arkadaşla intihar görevi yapmak istiyoruz. yani birimiz high sec'te scan yapıp kargosu değerli gemileri belirleyecek. Diğeri ise gidip patlatıcak; Haliyle patlatan da patlayacak tabi geride kalanda loot yağıcak. benim sorum bu iş nasıl etkili bir biçimde yapılır ve hangi fit'ler uygundur. Bilen varsa yeşillendirsin.
  • Tek oynayan yada oyuna yeni başlayıp diğer Türk gruplarına ulaşmak isteyenlerin dikkatine :)

Sadece oyun için yöntemlerle ulaşmak isterseniz oyun içi kanallardan "merkez" kanalına girmeniz gerekli. Kanalın girişinde oyunla ilgili faydalı bilgiler bulabilirsiniz.

Kanala katılmak için ;

Diğer tavsiye edilen yöntem ise TeamSpeak yükleyip kullanmanızdır. Herkese açık olan ve büyüklü küçüklü grupların EvE ve başka oyunlar için kullandığı TeamSpeak 'e katılmak için;

http://teamspeak.com/?page=downloads
    IP: Merkez kanalının girişinde mevcut.

Aşağıda görüldüğü üzere şuan 3 kalabalık grup kendi başlarına bir şeyler yapmakta.Sizde bunlardan birine dahil olmak isterseniz "Merkez" yada TeamSpeak ile bu oyunculara ulaşmanız gerekir.

Merak edenler için resimdeki grupların biri 0.0 PvP/PvE, biri 0.0 Mining ağırlıklı PvE diğeride low sec/Faction Warfare PvP corpu. Sizde bunlardan birine dahil olmak isterseniz "Merkez" yada TeamSpeak ile bu oyunculara ulaşabilirsiniz.

Not: Yukarıdaki hiçbir grupla corp/alliance anlamında bir bağım yoktur. Ben tek başıma yabancı bir corpta oynamaktayım :)

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.