Şimdi Ara

EVE ONLINE rehber,paylaşım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
850
Cevap
6
Favori
93.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşım ama diğer oyunlara verdiğin paraya acırken buna verdiğin paraya helal olsun diyebiliyorsun
  • ajan görevi hakkında yardımcı olabilen varmı.......
  • Öncelikle CD Keyi girerek oyuna devam edebilirsin. İkinci olarak görevlerle ilgili detaylı guideları ve yardımları artık buradan yapmıyoruz... Önceki mesajlarımda paylaştığım kendi forumumuzu kullanabilirsin bu konularla ilgili.
  • AJANLARI VE GOREVLERLE ILGILI SULTANS FORUMA BAKIN
    http://sultans.yetkinforum.com/forum.htm

COSMOS AJANLARLA ILGILI YENI BIR YAZI HAZIRLADIM BUYRUN LINKI

COSMOS SULTANS FORUM
  • FİTT NASIL YAPILIR BUYRUN LINKI

FITT REHBER
  • Dominion Patch ile 0.0 bolgeleri ve alliancelar iyice savas moduna burundu ve kimse kendi ile ilgilenemez hale geldi cogu alliance savasta vergiler %100 yada cok yuksek CCP'nin birseyler yapma vakti geldi kanimca turret sistemi fln getirseler gatelere fena olmaz mesela
  • Up!
  • Eve Online Tyrannis Trailer'ı yayınlandı.Yeni paket ile umarım grafik alanında iyileştirmeler yaparlar ve şu windows 98 zamanından kalma missile launch sesini değiştirirler
  • 1ay beleşim var bir siteden geldi isteyene satabilrim :) belki oynarım bilinmez :D
  • @ Rusty grafiklerinin nesi kötü anlamadım? Effectleri açıp oynayamıyosan bilemiycem tabi. Millet cross yapıyor grafikleri full oynayabilmek için oyunu.

UP!
  • Oyunun grafikleri default olarak kötü.

Anti Aliasing açmak istiyorsanız ekran kartınızdan açmanız yeterli değil, oyundaki HDR ı kapatmanız lazım yoksa AA açılmıyor.

AA açtıktan sonra grafikler çok güzel oluyor.
  • O video yu izledikten sonra grafikler kötü kalıyor gözümde Yoksa grafikler güzel tabi ki full de oynuyorum şu an.
  • ustura ,kardeşim sayende 4 ayı doldurduk, evet ilk burada senin yazıların ile kayıt olduk ilk kayıdın 12 gunu cd sini aldık ve 3 keredir plex /30 günlü/ aldık daş /asteroid paralarından /..e ne de olsa mineriz

destur

merkez kanalındaki tüm kardeşlerimize baki selâmlar

safe flaylar
  • http://www.youtube.com/watch?v=R9bQEHnYAV0&feature=related

Ne yaptıkları hakkında en ufak bir fiikrim yok ama bayıldım videoya.
    Gülmekten kırıldım yahu

-I think he wants you to warp off
    -beeeppp.....[sansür]
    -i like this guy

Şaka bir yana hakikatten güzel oyun. Birgün adam gibi donanımım ve kendi işim olduğunda (diplomayı verseler ) kesinlikle bu oyunu oynayacağım.
    Ahdım var...

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

http://www.youtube.com/watch?v=R9bQEHnYAV0&feature=related

Ne yaptıkları hakkında en ufak bir fiikrim yok ama bayıldım videoya.
    Gülmekten kırıldım yahu

-I think he wants you to warp off
    -beeeppp.....[sansür]
    -i like this guy

Şaka bir yana hakikatten güzel oyun. Birgün adam gibi donanımım ve kendi işim olduğunda (diplomayı verseler ) kesinlikle bu oyunu oynayacağım.
    Ahdım var...

hiç iştirak etmedik henüz ama zannedersem ittifak savaşı .inşâAllah biz de bir gün iştirak ederiz .ama 0.0 security sistemlerde 8-9 gün takıldık npceler olsun zorlu , sisteme giren red oyuncular hehe

• eve online buddy sistemi çıkartmış 21 günlük trial key verilebiliyormus oyuncular tarafından.. bilgisi olan pm geçsin.
  • yeni cikan birsey degilki buddy program en az 1,5 yildir var zaten :) ve sana davet yollayan sen oyunu uzatirsan 1 ay kendi oyununuda uzatmis oluyo. Invite istersen pmden mailini yaz yollayabilirim.
  • 14 günlük yada 21 günlük trial olayı yalan.. rokie ship ile oynamak zorunda kalıyorsunuz.. bir üst seviye gemiye geçebilmek için bir skill istiyor ancak o skilin kitabı trial accontlarda çalışmıyor... bilginiz olsun.
  • Bu oyunu oynamak için para mı vermek lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 23 Haziran 2010; 0:26:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.