Şimdi Ara

Eve giderken başıma gelen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam 9'da elimde bim poşetleriyle eve dönüyordum. Dost yoğurt, dost süt, 1,5 litrelik ideal su alıp 4.45 ödemiştim. "Doğrusu bim ne kadar cömert, tam bir müslüman işletmesi, kafir migros olsa benden zorla 10 lira alırlardı ve kasiyerleri de kapalı olmazdı, göz zinasıyla günaha girerdim" diye düşünürken karanlık ara sokaklardan geçiyordum. Evimin önündeki büfeden rize çayı alıp (bimde kalmamıştı) kendimi çaylamayı hayal ediyordum. Bir yandan da telefonumla DH konu dışında kız konusu açan liselilere tavsiye veriyordum.

Ara sokaklardan çıkıp evime yaklaştım, büfeye yönelip büfeci adama kendimi çaylamak istediğimi, bana çay vermesini söyledim. Adam arkasındaki paslı dolaptan sarı bir çay paketi çıkardı. Hemen paketin son kullanma tarihine baktım, 20/10/2015 yazıyordu. Bu paketi satmanın onur kırıcı bir davranış olduğunu söyledim. Adam bana düzgün bir paket verdi. Üç lira ödeyip paketimle evime yürümeye başladım. Otuz saniye içinde evimin kapısındaydım. Evim dördüncü katta olduğundan hızla merdivenleri çıktım.

Kapımın önünde ağlayan sarışın bir kız vardı. Koridorun başına geldiğimde bana baktı, dünya güzeli bir huriydi. Adeta büyülendim. Hemen kızın yanına gidip neden üzüldüğünü sordum. Bana sevgilisinin onu terk ettiğini söyledi. Kızı evime davet ettim, misafirim olmasını istediğimi söyledim. Kapımı açtım ve kızla eve girdik. Bim poşetlerini yere, çay paketini mutfak masasına bıraktım. Arkamı döndüğümde kız zebaniye dönüşmüştü, hemen buzdolabıma asılı duran zinciri alıp, kızı bağlayıp tuvalete attım, sonra da sifonu çektim.

Sonra da sçarken kendimi çayladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız zebaniye dönüşmüştü, hemen buzdolabıma asılı duran zinciri alıp, kızı bağlayıp tuvalete attım, sonra da sifonu çektim.
  • Çok zorlama olmuş

Okumayın zebani mağduru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebaninin tecavüzüne uğrayan bim aşığı demlenmemiş mümin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.