Şimdi Ara

Eve gelip sorun sizden kaynakli diyip gittiler! İNTERNET GELDİ HIZIM 5 MBİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2 hafta once TurkNete gecis yaptim. Bana 75mbit hiz verebileceklerini soylediler fakat suan sadece 16 mbit alabiliyorum. 3 kere ariza kaydi olusturduk ve bugun eve geldiler. Eve kadar olan kablolariniz guzel sorun sizden kaynakli ya modeminiz yada ev ici kablolariniz sorunlu diyip gittiler. Nasil bir adim izlemeliyim? Vdsl2 hiz veriyorlar eve kadar olan kablolardada sikinti yok ama hizim 16 yi gecmiyor. Kopma sorunu yasamiyorum sadece hiz yavas.

Modemimi tplink vdsl modem aldim. Modemde sorun oldugunu sanmiyorum.

Edit: Ucu acik biraktik dediler elektrikciyi cagirdim kablonuz yok dedi. Ve kendi gozlerimle gordum ucu acik olan hic bir kablo yoktu. Saka gibi aradim konustum bekliyoruz

Edit2: Arkadaşlar bugün eve geldiğimde dsl ışığı yanıyordu hız testi yaptım hızım 5mbit. bıktım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Njosnavelin -- 5 Haziran 2017; 20:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modem hız değerlerinizi paylaşabilir misiniz ?
  • modem arayüzünden foto atarmısın
  • Eve gelip sorun sizden kaynakli diyip gittiler! İNTERNET GELDİ HIZIM 5 MBİT

• İyide sinyal VDSL değil ki. ADSL :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Njosnavelin kullanıcısına yanıt
    size adsl tanımlamışlar
  • veysel kullanıcısına yanıt
    Israrla biz vdsl tanimladik burda 75 mbit gozukuyor diyolar. 3 ariza kaydindada israrla soylediler onu. Adamlara adsl gozukuyo diyorum anlamiyorlar. Siz turknet kullanicisimisiniz? Sizde vdsl mi gozukuyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Soyluyorum modem arayuzumde adsl2 plus yaziyor diye ama dinletemiyorum. Simdi eve elektrikci cagiricam kablo kontrol icin.

evet ben vdsl kullanıcısıyım. online işlemler menüsünün görüntüsünü atabilir misiniz acaba?
    elektrikçi çağırmayın. boşa para vermeyin. kablolarla alakalı bir şey söz konusu değil. özel mesaj attım
  • Modemi tekrar kurmayı denediniz mi?
  • W9970 kullanıyorsunuz galiba.

Modem kurulumunu baştan yapınız. Diğer VDSL seçin . Kurulum sırasında Turk.Net olarak seçmeyiniz

• VDSL2 seçmelisin. Nasıl yapacağını bilmiyorsan baştan kurmalısın.
  • Adamlar haklı sorun sende

• Simdi turk net mh ile gorustum. Sabah servisin gelip kablolari kontrol ettigini soyledi. Kablolarim yanlis baglanmis. Kablolarinizi ucu acik bir sekilde biraktilar elektrikci cagirip ankastreden baglatmaniz gerekiyor dediler. Sanirim kablolar baglandiktan sonra hiz sorunum cozulecek gibi. Elektrikciye bunu nasil izah ederim arkadaslar ne demem lazim.

• Nasıl ya. Ankastrenin fotoğrafını atmanız mümkün mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Njosnavelin

Simdi turk net mh ile gorustum. Sabah servisin gelip kablolari kontrol ettigini soyledi. Kablolarim yanlis baglanmis. Kablolarinizi ucu acik bir sekilde biraktilar elektrikci cagirip ankastreden baglatmaniz gerekiyor dediler. Sanirim kablolar baglandiktan sonra hiz sorunum cozulecek gibi. Elektrikciye bunu nasil izah ederim arkadaslar ne demem lazim.

Bu ne saçmalık?

Yanlış bağlanmış derken? Baskasinin hattını felan mk bağlamışlar? Ha yok oyle degilse eğer bu 12 volt degil ki artiyi artiya eksiyi eksiye baglayasin.

Yanlis baglama ile vdsl değilde adsl sinyali nasil geliyor:)

Kabloyu koparip yeni baglanti yapıldığında vdsl mi olacakmış sinyal :)

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Valla bende hic birsey anlamadim. Elektrikciye nasil aciklayacagim durumu onuda bilmiyorum. Ne yapmaliyim sizce bana dedikleri sizin kablolariniz ucu acik bir sekilde birakildi baglanmasi gerek.

• veysel kullanıcısına yanıt
    Eve gelip sorun sizden kaynakli diyip gittiler! İNTERNET GELDİ HIZIM 5 MBİT

• Sizin kağıt hangisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.