Şimdi Ara

Eve fare girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah camı açtım ev havalansın diye, camın üstünde sineklik var normalde ama yırtılmış sanırım.Ben tam içeride sigara içerken bir tangırtı geldi mutfaktan, tencere tava ne varsa devrildi.Başta deprem mi oluyor acaba diye düşündüm fakat sonra bir baktım ki kocaman bir fare eve girmiş.Tüm gün fareyi çıkarmak için uğraştık babamla, evi talan ettik resmen.Her yer darmadağın oldu.Bir o odaya kaçıyor bir bu odaya kaçıyor, koltukların içine giriyor çıkıyor vs. derken bir anda gözden kayboldu.Aradık taradık saatlerce bulamadık.Sonra ışıkları kapatıp karanlıkta sessizce beklemeye başladım, bir süre sonra tıkırdamaya başladı, sobanın altına saklanmış.Neyse tüm kapıları kapattık, kapıların altındaki deliklere kumaş falan tıktık yine içeriye odalara kaçmasın diye.Sonra daire kapısını açtık, kovalaya kovalaya sonunda apartman boşluğuna çıkardık.Sonra apartmanın içinde yakalayıp öldürmeden götürüp uzak bir yere bıraktık.Tüm günümüz heba oldu, işlerim vardı yapamadım hiçbirini arabayı yıkayacaktım yıkayamadım vs. çok sinirim bozuldu.Çok hızlı koşuyordu kerata, koşması bir şey değil devamlı zıplıyordu sağa sola.Bir ara kovalamaktan bıktım, baktım yakalayamıyoruz, mahallede beslediğim bir kedi var onu çağırdım gel kanka dedim işimiz var seninle fare yakalayacağız.Sağolsun hemen geldi eve ama fareyi görünce panik oldu sağa sola zıplayarak kaçmaya çalıştı.Baktım kediden hayır yok saldım hayvanı.O değil de bizim camın önü sürüyle kedi dolu, hiçbiri fareleri yakalamıyor.Hepsi hazır mamaya alışmış.Neyse çok uğraştık ama değdi sonunda kurtulduk ama akşam oldu keratayı yakalayana kadar.Eğer yakalayamasaydım bu gece rahat rahat yatıp uzanamazdım.Fareden korktuğumdan değil, tek endişem rahmetli annemin odasına girip onun hatıralarını vs. kemirmesiydi.Çok şükür ki benim odaya hiç giremedi.Yorgunluktan sinir stresden gözüm uyku tutmadı hala ayaktayım canım sıkıldı forumda anlatayım dedim bu da böyle bir anı olarak kalsın şurada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eline saglik, gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fare kapanı en iyi cözüm yada yapışkanı var kartona dökecen anında yakalanıyor

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Böylesi daha iyi oldu hocam hayvan zarar görmeden kurtulduk, kapanlar çok fena insanın vicdanı el vermez ama yapışkan iyi fikirmiş.

• Ne kadar dusuncelisiniz . Umarım bir daha evinize fare girmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde evime girmişti ben kiralık katil tuttum

Eve fare girdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dün eve giren yusufçuk[BOL SS]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.