Şimdi Ara

Eve d smart veya digiturk baglatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle şampiyonlar ligi ve super lig macları icin sadece maç kanalları ve normal kanallar olsa yeter en uygunu hangisidir kazık yeme riski varmıdır fiyatlar dedikleri gibi mi ?

• D-smart'ı boşver. Sopcastten izlersin yine izlersin ŞL maçlarını. Digiturk için de digiturkplayden alabilirsin. Kutu falan hiç uğraşma.
  • şampiyonlar paketi bağlatabilirsin anadolu takımlarının kendi aralarındaki maçlarla ilgilenmiyorsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasarayın lig ve şampiyonlar ligi maçları yeter
  • Dostum Hem şampiyonlar ligi hem süper lig izlemek istiyorsan hem D-Smart ın hem D-Türk ün olmak zorunda.Şampiyonlar ligi maçları dsmartta çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

D-smart'ı boşver. Sopcastten izlersin yine izlersin ŞL maçlarını. Digiturk için de digiturkplayden alabilirsin. Kutu falan hiç uğraşma.

Dostum kutu falan uğraşma diyorsunda arkadaş apartman veya cadde yakınlarında yaşıyorsa digitürkplay ona bela olabilir.
    Ben 2012 senesinde Digitürkplay aldım Süper Final paketi olaraktan derbilerin sadece 2sini rahat izleyebildim iyi internet hızıma rağmen.
    Ayrıca 20-30 saniye geriden gelmesi dışarıdan gelen gol sesleri benim sinirleri alt üst etmişti.

En rahatı cihaz almak, 3 büyükler 29 tl cihaz bedava.
    Benim evde uydu vardı, sabah 9'da Digitürk'e gittim 15 dakika sözleşme yaptık 15 dakika cihazı hazırladılar 30 dakikada bayiden çıkmış oldum.
    Eve gidip benim beko uydu cihazını çıkardım, digitürk cihazını taktım yayın geldi.
    Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

Dostum Hem şampiyonlar ligi hem süper lig izlemek istiyorsan hem D-Smart ın hem D-Türk ün olmak zorunda.Şampiyonlar ligi maçları dsmartta çünkü.

d smartta hd kanallar var mı peki aylık ucret ne kadar

@ESESGS Sopcoast yuklude bir turlu maç izleyemedim ordan boş duruyor program olmassa bugun yine cafeye gidip izliyecegim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • digiplay yayın kalitesi çok kötü kaliteli yayın alırsan ise çok pahalı. TV den izlemek daha iyi
    fakat 29tl ye izleyen arkadaş bir kampanya falan mı yakaladı acaba, bize sunulan paketler 60tl den aşağı değil.

şampiyonlar ligi için ise yedek uydu alıcı mı takıyorum, azerspace uydusundan izliyorum, azeri kanallarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

D-smart'ı boşver. Sopcastten izlersin yine izlersin ŞL maçlarını. Digiturk için de digiturkplayden alabilirsin. Kutu falan hiç uğraşma.

Dostum kutu falan uğraşma diyorsunda arkadaş apartman veya cadde yakınlarında yaşıyorsa digitürkplay ona bela olabilir.
    Ben 2012 senesinde Digitürkplay aldım Süper Final paketi olaraktan derbilerin sadece 2sini rahat izleyebildim iyi internet hızıma rağmen.
    Ayrıca 20-30 saniye geriden gelmesi dışarıdan gelen gol sesleri benim sinirleri alt üst etmişti.

Benim evde uydu vardı, sabah 9'da Digitürk'e gittim 15 dakika sözleşme yaptık 15 dakika cihazı hazırladılar 30 dakikada bayiden çıkmış oldum.
    Eve gidip benim beko uydu cihazını çıkardım, digitürk cihazını taktım yayın geldi.
    Bu kadar basit.

Doğrudur. Ben öyle bir şey yaşamadım hiç. 3 senedir kullanıyorum, ilk aldığım sene sorunlar oldu yalnızca. Onda da zaten yeni yeni oturmaya çalışıyordu, birçok kişide sorunluydu.

• ikisini de bağlat ben gibi

• Sadece Cimbomun maçları var 33 tl fatura geliyor aylık gs tv yi falan internetten hd izliyorum
  • Digiturk al. Star tv hd yayına geçti Digiturk de. Zaten Doğan grubu 1 maç şifresiz oynatmak zorunda. Bence digiturk al. Yada sen bilirsin. Nedense bütün yazdıklarımı silesim geldi al kardeşim, ikisini alabiliyorsan öyle yap en güzeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Bu kadar basit.

Geçtiğimiz senelerde söylediğiniz gibi Digiturkplay'de çok sorun oluyordu (özellikle derbilerde) ama bu sene hiçbir maçta en ufak sıkıntı yaşamadım.

Yine de tavsiye eder miyim, emin değilim. Çünkü görüntü kalitesi tatmin edici değil. (1200kbps yayın almama rağmen) Üstelik 30 saniye kadar gecikmeli geliyor ve hareketli anlarda iyice pikselleşiyor.

Zaman zaman Premier Lig maçlarını, ŞL maçlarını Sopcast'ten, Ace Stream'den izliyorum ve o yayınlar bedava olmalarına rağmen bizim para verip aldığımız Digiturkplay hizmetinden 10 kat kaliteli görüntü sağlıyorlar, aradaki fark inanılır gibi değil.

Ayrıca Digiturk'ün şirket politikaları gerçekten mide bulandırıcı. Geçen sene daha sezon ortasında mail gönderdiler "13/14 sezonu için Digiturkplay aboneliğinizi şimdiden yenileyin, indirimli fiyattan alın" diye. İndirimli fiyat dedikleri 269 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Kabul edip aboneliği uzattım. Ardından sezon bitti ve bir baktım, bana aylar önce güya indirimli fiyattan sattıkları 269 TL'ye 13/14 sezonu maçlarını 219 TL'ye satıyorlar. Bu da yetmedi üstüne bir de 800kbps-1200kbps ayrımı çıkarıp kaliteli yayın için fahiş fiyat istediler. (neyseki eski abone olduğum için 1200kbps yayın verdiler bana)

Daha iki hafta önce yine mail attılar 14/15 sezonunu şimdiden alın, 419 TL diye. Şimdi bakıyorum 359 TL olmuş. Bence bu paraları hakedecek kadar kaliteli yayın yapmıyorlar.

• peki bugunki maç icin sopcoast vericek olan varmı yoksa cafeye gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriano123

digiplay yayın kalitesi çok kötü kaliteli yayın alırsan ise çok pahalı. TV den izlemek daha iyi
    fakat 29tl ye izleyen arkadaş bir kampanya falan mı yakaladı acaba, bize sunulan paketler 60tl den aşağı değil.

şampiyonlar ligi için ise yedek uydu alıcı mı takıyorum, azerspace uydusundan izliyorum, azeri kanallarında

Turksat üzerinden olan paketi almıştır. O 29 TL
  • İkiside almaya bak ama hesaplı ve planlı olarak d-smart kutu var bizde avrupa için 20TL ayda yanılmıyorsam lig içinde DigiPlay var atıyorum laptopa bağlıyorum TV ye 1 sn bile donmadı şu ana kadar tavsiyem budur birde şu dreambox olayı var ben tam bilmiyorum ama bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.