Şimdi Ara

Eve çıkmak (Anadolu yakası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır ailemle beraber Güngören'de yaşadım, üniversiteyi bitirince de çalışmaya başladım. Şu anki yerim bana çok yakın; ama kısa bir süre sonra Pendik tarafına taşınacaklar(Çamçeşme Mah. tarafları sanırsam)

Ben de bir süredir aileden ayrı yaşamak istiyordum; ama fırsat olmadı. Şimdi de nerede yaşamam gerektiğini kestiremiyorum.

Benim istediklerim
    + Mümkünse tek yaşamak
    + 1+1 düşünüyorum, birini bulursam belki 2+1'e dönebilirim.
    + Kadıköy birinci tercihim, duruma göre Ataşehir, Maltepe, Kartal geliyor aklıma; ama Pendik olmamalı.
    + Eşyalı evin (düzgün eşyalar) daha mantıklı olacağını düşünüyorum, eşya dizmek ve zamanı gelince taşımak, satmak vs. çok zahmetli geliyor.

Tabii bu söylediklerim hepsi büyük paralar, ister istemez cebimdeki önemli miktarda bir parayı basmış olacağım ev işlerine ve 9-6 çalışan biriyim. Fakat hem Avrupa Yakası'ndan hem de Kadıköy gibi merkezi yerden uzaklaşmak istemiyorum. Eşyalı evin de mantıklı olacağını düşünüyorum. Kadıköy'de bu tarz eve 1700-1800 vereceğine, git Pendik'te eşyalı 1+1'e 1000-1100 ver, hem de yolda vakit kaybetmezsin mi dersiniz?

İlçe-semt&eşyalı-eşyasız ev vb. konularda yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 30 Temmuz 2017; 13:18:14 >

• Hocam kadıköyde 1+1 1700 tl ve pendikte 1+1 eşyalı 800 tl ye ev bulursanız lütfen banada haber verin bu değiniz fiyatlara çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supressor

Hocam kadıköyde 1+1 1700 tl ve pendikte 1+1 eşyalı 800 tl ye ev bulursanız lütfen banada haber verin bu değiniz fiyatlara çok zor

Şimdi semtine göre de değişiyor, var o tarz evler. Pendik'te sitede 1+1 eşyalı 850-900 falan görüyordum hep. Ha tabii bunun faturası var, sitedeyse aidatı vs. var. Kadıköy'de 1500-2000 bandında bu tarz evler oluyor, ha tabii bazıları epey leş oluyor. :)
  • quote:

Hocam kadıköyde 1+1 1700 tl ve pendikte 1+1 eşyalı 800 tl ye ev bulursanız lütfen banada haber verin bu değiniz fiyatlara çok zor

Fikirtepede Kadıköy diye geçiyor, Moda da. Kadıköy var Kadıköy var. Bu arada eşyalı ev kiralamak mantıklı değil bence büyük zarar edersin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

Fikirtepede Kadıköy diye geçiyor, Moda da. Kadıköy var Kadıköy var. Bu arada eşyalı ev kiralamak mantıklı değil bence büyük zarar edersin bence.

Fikirtepe gibi yerleri kastetmiyorum zaten, oradaki sitelere vs. hiç bakmıyorum. Acıbadem, Bahariye, Suadiye, Moda, Yeldeğirmeni, Erenköy, Göztepe, Fenerbahçe, Kozyatağı vs. gibi yerlere bakıyorum, bunların da çoğunda bu fiyat aralıklarında ev bulmak pek mümkün değil. Atıyorum Moda'da 1700'e eşyasız, 1+1 leş bir bodrum kat vs. anca bulunabiliyor.

Bu arada eşyalı ev kiralama konusunda çelişkilerim var, biri açıklasa da anlayabilsem hangisi mantıklı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

Fikirtepe gibi yerleri kastetmiyorum zaten, oradaki sitelere vs. hiç bakmıyorum. Acıbadem, Bahariye, Suadiye, Moda, Yeldeğirmeni, Erenköy, Göztepe, Fenerbahçe, Kozyatağı vs. gibi yerlere bakıyorum, bunların da çoğunda bu fiyat aralıklarında ev bulmak pek mümkün değil. Atıyorum Moda'da 1700'e eşyasız, 1+1 leş bir bodrum kat vs. anca bulunabiliyor.

Bu arada eşyalı ev kiralama konusunda çelişkilerim var, biri açıklasa da anlayabilsem hangisi mantıklı diye.

Eşyalı ev kiralamak mantıklı değildir hocam. İkinci el eşya falan al, bak fiyatlara. Kiraya fena biner eşyalar. Uzun vadede zararın büyük olur bence. Ayrıca söylediklerine komşu mahallelere de bak bence.

• Ben de tam tersini düşündüm. Normalde Kadıköy'de 1+1 en uygun evlere baktığımda 1600-1700 civarını görüyorum. Bayağı düzgün beyaz eşyası, mobilyası vs. olan bir eve baktığımda 1800-1900-2000 civarında bulabiliyorum. Hani eşyalı, eşyasız olarak arattığım evler arasında uçurum pek yok, o yüzden söyledim ve yeni eve çıkmak epey masraflı. Hem tek çıkınca da hiçbir şey bölünmüyor olacağı için en az 5-6k masrafı olur. Şimdi bir de ebedi bir yaşam sürmeyeceğim. Yarın öbür gün evlilik olur, başka bir durum olur vs. o eşyaları taşımak, başka eve uydurmak veya elden çıkarmak vs. gözümde çok büyüyor. Bu nedenle en azından mutfak konusunda sıkıntı olmasın, benim için diğerleri aşırı problem değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ben de tam tersini düşündüm. Normalde Kadıköy'de 1+1 en uygun evlere baktığımda 1600-1700 civarını görüyorum. Bayağı düzgün beyaz eşyası, mobilyası vs. olan bir eve baktığımda 1800-1900-2000 civarında bulabiliyorum. Hani eşyalı, eşyasız olarak arattığım evler arasında uçurum pek yok, o yüzden söyledim ve yeni eve çıkmak epey masraflı. Hem tek çıkınca da hiçbir şey bölünmüyor olacağı için en az 5-6k masrafı olur. Şimdi bir de ebedi bir yaşam sürmeyeceğim. Yarın öbür gün evlilik olur, başka bir durum olur vs. o eşyaları taşımak, başka eve uydurmak veya elden çıkarmak vs. gözümde çok büyüyor. Bu nedenle en azından mutfak konusunda sıkıntı olmasın, benim için diğerleri aşırı problem değil.

Benim görüşüm eşya her zaman lazım olur. Hatta ilerisi için sıkıntı yaşamazsın, eşya nasıl olsa var dersin. Ayrıca eşyalı evlerin bir detayına bakmak görüşmek gerekir.

• yukarı.
  • bende ataşehirde 1+1 kiraya çıkıcam bu dönem içinde. para ayarlıyorum şimdi. en geç kasım gibi çıkmış olurum. eşyasız eve çıkıcam, kendim dizicem eşyaları. hem içim rahat olucak hem eşyaların sorumluluğundan kurtulmuş olucam.

• Yukarı.
  • yukarı.
  • Konuyla çok alakasız ama avrupa yakasında fatih civarı ev arkadaşı arayan varsa pm atabilir Yada yine internetten bulabileceğim bi yer varsa birisi yardımcı olsun.

• Garanti işin varsa ortaya bi peşinat koyup kredi çekip kira öder gibi kendi evinin taksidini ödeyebilirsin öylesi daha mantıklı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.