Bildirim
EVE ÇIKAN BİR ÖĞRENCİNİN TÜM MASRAFLARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kira 500
Aidat 20
Su 20
Elektrik 30
Doğalgaz 50
İnternet 50
Telefon 30
Temizlik malzemesi 50
Mutfak masrafı 300
Ulaşım 20
Top:1070 tl olur diye tahmin ediyorum. Kira ve doğalgaz değişiklik gösterebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Su ve elektriğin o kadar gelmesinin imkanı yok bence. -
İstanbulda su da elektrik de 100ün altında gelmiyor valla. Her şey tasarruflu olmasına rağmen.quote:
Orijinalden alıntı: Cnidre2041
Su ve elektriğin o kadar gelmesinin imkanı yok bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Galeksus4
Kira 500
Aidat 20
Su 20
Elektrik 30
Doğalgaz 50
İnternet 50
Telefon 30
Temizlik malzemesi 50
Mutfak masrafı 300
Ulaşım 20
Top:1070 tl olur diye tahmin ediyorum. Kira ve doğalgaz değişiklik gösterebilir
Yıl 2010 olsa belki ama şu an bunun 2 katı hatta İstanbul'da 3 katı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kiranın 500 tl olması imkansız anca 3 kişi cıkarsanız sana o kadar düşer.Yoksa tek başina imkansız 500tlye ev bulmak,köpek kulubesi bile bu devirde daha pahalii -
Kanka kira değişiklik gösterebilir diye yazdım zaten. Ben kendi şehrimde öğrenci evinde kaldım bir süre masraflar böyleydi. İstanbul Ankara İzmir’de böyle olmaz tabiquote:
Orijinalden alıntı: Jose1
Kiranın 500 tl olması imkansız anca 3 kişi cıkarsanız sana o kadar düşer.Yoksa tek başina imkansız 500tlye ev bulmak,köpek kulubesi bile bu devirde daha pahalii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galeksus4 -- 11 Eylül 2018; 17:27:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok duş alirsan gelirquote:
Orijinalden alıntı: Cnidre2041
Su ve elektriğin o kadar gelmesinin imkanı yok bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elektrik 30 ne lan babannem evde tek başına yaşıyor sabah ışık açmıyor saat 19.00 da yatıyor kadın ampulun varlıgından habersiz 35tl geliyor elektrik -
Babaannenin senden gizli Tesla’nın hayata geçiremediği kablosuz elektrik iletimi ile alakalı evde bazı deneyler yapıyor olma şansı var mıdır hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: nYato
elektrik 30 ne lan babannem evde tek başına yaşıyor sabah ışık açmıyor saat 19.00 da yatıyor kadın ampulun varlıgından habersiz 35tl geliyor elektrik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam sadece tv izliyor ama mesela benim pc ve tv izliyorum 120 fln geliyor elektirk 30tl elektrik nedir zaten devlet ne kadar kesiyor -
En en az 1500 İstanbul için, ki sigara falan içmiyor olman lazım. Eve birkaç kişi çıkarak bu miktar kayda değer şekilde azaltılabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X