Şimdi Ara

Eve attığım kız kapıyı çarpıp gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bir kız arkadaşımla watsaptan konuşuyorduk, ben yazıyordum o da sesli mesaj atıyordu gevezelik yapıyorduk. Neyse arkadan başka bir kızın sesini duydum o kadar tatlıydı ki.. buna yazdım o yanındakinin sesi ne kadar tatlı öyle, aşık oldum falan dedim, o da dedi ki sen benimsin kimseye kaptırmam boşver sen o kızı cart curt, çok üstüne gitmedim ben de.

Her neyse biraz daha gevezelik yaptık sonra geç oldu ben yattım. Ertesi gün telefona baktım instagramda bi takip isteği var aynı kişiden bir de mesaj isteği. Tanımadığım bir kız, mesajda da şu yazıyor ''Allahım sana geliyorummm (bir de kalp)'' Ulan dedim beni biriyle karıştırıyor herhalde. Ben de cevap yazdım yanlış oldu herhalde diye. Kız tekrar mesaj attı ''yoo sen bla blanın arkadaşı değil misin diye'' ben de evet dedim sonra dünkü kız olduğunu söyledi.

Tamaaamm dedim ellerimi ovuşturdum Biraz muhabbet ettik sonra kulak memesi kıvamına gelince ben bunu eve davet ettim ve elbette kabul etti

Akşam oldu eve geldi, ben yanaşmadan kendi yanaştı ve yanaklarımdan öptü. Oturduk kahve sigara içiyoruz bir yandan da nabız yokluyom ben, sonunda gittim yanına oturdum saçlarıyla oynamaya başladım ufaktan, sonra bu bana tuhaf tuhaf bakmaya başladı ve onun sonrasında oturduğumuz kanepeye uzandı, ondan sonrası malumunuz ve bir anda irkildi kalktı oturdu, napıyoruz biz dedi. Ne oldu falan dedim, bunu istiyor olmam bu kadar çabuk yapacağım anlamına gelmiyor dedi, ya bi dur falan demeye kalmadan kapıyı çarpıp çıktı. Apartmandan çıkarken bizim zebrail görmüş bunu geldi bana olum yine canını yakmışsın birinin falan dedi ben de bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez dedim tokatı vurdum gönderdim.

Hayır yani kimseye zorla birşey yaptırmıyoruz, beni sen buluyorsun, sonra dibin düşüyor geliyon evime sonra yok efendim mıy mıy mıy...

• sen nası bi işsizsin la?
  • zebani oldu zebrail😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel yapit tebrikler devamini bekleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti zebani kalkanı aşıldı, herkes sığınaklara!!!
  • OKUMAYIN ZEBRAİL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.