Şimdi Ara

Evden kurtulacağı için sevinen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ailemle aramda bi sorun yok ama evden gitmek istiyorum yaşadığım şehirden gitmek istiyorum bilmiyorum belki bu günleri arayacağım ama bir yerden başlamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Yalnız değilim anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir proplemim yok ama kurtulacağım için seviniyorum(ösym bir süpriz yaparda açıkta kalmazsak)
  • İstanbul yada ankaraya gidiyorum nasıl sevinmeyim fakat bu günleri aramayiz ins ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 8 Ağustos 2012; 23:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Bir proplemim yok ama kurtulacağım için seviniyorum(ösym bir süpriz yaparda açıkta kalmazsak)

benimde bir sıkıntı olmazsa şehir dışı olacak. Sanırım bende seviniyorum
  • valla ben sevınıyorum cunku bızımkıler normal degıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O şahıs benim buyrun sorularınızı alayım :D
  • Her yaptığımı elestirmeyecekleri için mutluyum sehirden memnundum aslında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 8 Ağustos 2012; 23:30:39 >
  • Ben sevinemiyorum
    Hani evden ayrılıyorum hüznü yok da hic bilmediğim ve büyük bir sehre gidecegimden korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

Yaşınız küçük ; genç olduğundan , hayatınız boyunca da ailenizin yanından hiç ayrılmadığınızdan , genç olduğunuz için otorite ile sorun olmasından ...v.s.. ötürü evden (!) kurtulacağı için sevinmeniz (a)normal..

Tabi artık önünüze 1 kap yemek kimse sürmeyecek , yatağınızı kimse toplamayacak , çamaşırlarınızı her zaman yıkamayacak - ütü kimse yapmayacak , evin faturaları ile uğraşmak zorunda kalacağınızı ,
    yurtta kalacakların (erkek) kendi cinsine yaş itibarıyle tahammülü olmadığı halde en az 100...200-300 erkek ile koğuş sisteminde kalacak
    - evde kalanlar ise bir sürü devlet işleriyle uğraşacaksınız ve daha bir sürü sorun...
    v.s..
    v.s...
    v.s....
    kısacası '' ekmek elden su gölden '' ya da '' bir eli yağda , bir eliniz balda '' durumunuz artık olmayacak..

Çekin çekin eziyet çekin ki , büyüyesiniz.

Biraz burnumuz sürtsün artık zamanı geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

Ben sevinemiyorum
    Hani evden ayrılıyorum hüznü yok da hic bilmediğim ve büyük bir sehre gidecegimden korkuyorum.

ailenle aran nasıl
  • sevinmiyorum ama heyecan ve meraklıyım.
    sevinmiyorum çünkü aile benim hayatımın en önemli bir parçası..siz de sevinmesseniz iyi edersiniz.ileride onlarsız geçirmediğiniz 1 günü arıyacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMeOut

sevinmiyorum ama heyecan ve meraklıyım.
    sevinmiyorum çünkü aile benim hayatımın en önemli bir parçası..siz de sevinmesseniz iyi edersiniz.ileride onlarsız geçirmediğiniz 1 günü arıyacaksınız.

+1
    sadece babamın bana pc başından kalk demesinden kurtuluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Yalnız değilim anlaşılan

lokmaları sayılan 15 günde bir rutin kavga çıkan bir evdeyim ve oturup ciddi manada düşünüp bu kadar antipatiyi nasıl topladım bilmiyorum ki kime sorsan hakkımda 3 aşağı 5 yukarı iyi dir der. (kötü diyenlerle birbirmizi öldürme noktasına gelmişizdirde) artık cinayet işlemeden evden gitmek istiyorum sorunun cevabı evden kurtulacağım için seviniyorum.

işin en kötü yanı artık o kadar soğuttularki aramızda hiç kavga geçmeyen aile fertleri ile bile tutumlarından dolayı kıl olmaya başladım birde üzülmüyorum diyince hemen öküz damgası yapıştırıyorlar ondan rol yapmak zor oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyaßß -- 8 Ağustos 2012; 23:38:12 >

• +1

• Bazen çok üzülüyorum bazen çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum.Evin tek çocuğu olmamdan dolayı baya etkileyecek Anne-Babamı
  • Ben zaten onceden aılemle 1-2 ay uzakta kalmıstım.Sunu soyleyebılırım kı bırakın aramayı aklıma bıle gelmedıler.Haa tabıı olay su:sen gıder kykda 4 veya 8 kısılık yerde kalırsan veya tanımadıgın 3 kısıyle eve cıkarsın tabıı eve ararsın,ozlersın.Ama tek eve cıkarsan veya tanıdık bır elemanla yanı kafana yatan elemanla kalırsan aılenı ozlemezsın.Haa ozluyorsan zaten,su okulda sureklı dayak yıyen cocuklardan bır farkın yoktur yani...Bana gelırse -ki konuyu acan benim-ailem umrumda degil para yollasalar yeter-ki yollarlar mı bılmıyorum -tekrar baska bir ki-yollamazlarsa sonuclarına onlar katlanır-,baska bir sey istedigim yok.
  • Eğer kocaeli gelirse daha çok sevineceğim ama gelmez gibi sıralamam 199 bin

iktisat 190 bin
    iktisat 192 bin
    çeko 199 bin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.