Şimdi Ara

Evden eve internet çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evdeki interneti belli bi süre kullanamayacam (on gün falan) apartmanın içinde başka bi yerden internete girecem ve gittiğim yerdeki üst komşumuzdan internet çekmeyi düşünüyorum. ama biri wifi adaptörü al diyor biri kablo kullan diyor. hangisi daha mantıklı? ve hangisi daha pratik ve ucuz.
    evde airties modem var ve ethernetten bağlanıyorum.

bu işide ilk defa yaptığım için pek bil bilgim yok bana biraz yardımcı olurmusunuz?

• Hemen alt katta oturacaksan kablosuz modem al kabloyla adaptorle ugrasma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş wifi adabtör çok geniş bir mesafeden çekmez. Alırken üzerinde 200-300 metre yazar ama onlara aldanma çünkü o mesafeler açık alan mesafeleridir.
    Eğer interneti alacağın yer bir üst yada alt katında ise wifi adabtör işini görür ama daha uzak mesafede ise kablo çekmen daha sağlıklı olur.
  • Yasaktır o şekilde yapılan paylaşımlar... Başınız belaya girmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe4

Kardeş wifi adabtör çok geniş bir mesafeden çekmez. Alırken üzerinde 200-300 metre yazar ama onlara aldanma çünkü o mesafeler açık alan mesafeleridir.
    Eğer interneti alacağın yer bir üst yada alt katında ise wifi adabtör işini görür ama daha uzak mesafede ise kablo çekmen daha sağlıklı olur.

evet bi üst kattan alacaz interneti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

Yasaktır o şekilde yapılan paylaşımlar... Başınız belaya girmesin.

evet aslında onuda biliyorumda naapim şimdi ongünlük internet için gidip wınn falan mı alim
  • Ucuzluk konusunda soruyosan kablo daha ucuza gelir sanırım ama kablosuzu değerlendirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.