Bildirim
evdekiler video izleyince paket kaybı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
up -
quote:
Orijinalden alıntı: Watford Dynamite
arkaaşlar modem odamın dibimde ethernetle bağlı ama salondakiler laptop wifiden video açınca paket kaybı oluyor ve cs go da çok sıkıntı oluyor. bunu önlemem için ne yapmam lazım modemim home gateway g255 mi neydi ?? yardım beyler lütfen lütfen
lütfen up -
İnternet hızın yetersizdir ondan oluyordur. -
1Mb hizda falan bu sikintilar olur anca. Artık olmuyor bu tur sikintilar hizlar iyi kotu kurtariyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCareL
1Mb hizda falan bu sikintilar olur anca. Artık olmuyor bu tur sikintilar hizlar iyi kotu kurtariyor.
öyle değil.
şimdi ben 720 p de videomu izliyorum ama diğer laptop (bneim laptop modemin dibinde ethernet diğer laptop dediğim wifi ile bağlanıyor.) diğer laptop 720 p 1080 p de izliyor ben 144 p anca
yani diğer wifi bağlanan laptop daha hızlı interneti
ve bilgisayarım özellikleri de iyi virüs falan yok ? -
Aynısı bende de oluyor Dota 2'de. Evde biri bir şey izleyince hız 1.5Mpbs'ye düşüyor 3'ten. Sorun da sanırım bu 1-2Mpbs'de başlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: JustOffer
Aynısı bende de oluyor Dota 2'de. Evde biri bir şey izleyince hız 1.5Mpbs'ye düşüyor 3'ten. Sorun da sanırım bu 1-2Mpbs'de başlıyor.
wirelesstaki ethernetten daha hızlı. ben oyun oynarken ethernetle wireless ile olan 1080 p izliyor ve benim internet yavaşlıyor. bu hız ayarlarını nasıl yapabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X