Şimdi Ara

Evdeki veletin saygısızlıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar 18 yasındayım 10 yasında bi kız kardesm var kendisi inanılmaz derecede saygısız agzında sürekli gerizekalı salak şerefsiz hatta bu küfürler daha da kötüleşebiliyr herkeze bağırıyor 2 söz dinlemiyor peder ve annem bi bok ypamıyor bnde gidip dövünce kızınca da gelip laf yiyen bn oluyorm terbiye edememişler ilerde kötü sonuclar doğuracağını düsünüyorum sizce ne yapmam lazm

• Anne babanda biter olay.
  • Ailenin onun yanında sana karşı davranışıyla alakalı, çok serbest bırakmışsınız. Biraz terbiyeli olmasını sağlayın.
  • Muhtemelen ergenliğe girdi 😄 kendi haline bırak düzelir tabi ağzını bozunca hakkını ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,5 senede toplarlar belki. Çocukluktan yetiştirmekle ilgili. 10 yaşında küfür ediyorsa yazık olmuş.

• Kızın yanına git ve ona kim olduğunu göster

• Senin yanimda kufur eder ebeveynlerin yaninda melek kesiliyorsa gelecegi daha kotu olur haberin olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yasinda küfür edenler ne olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlem almazsan videodaki gibi kardeşin olabilir.
  • Ailenden gizli veya açık açık elinden ne geliyorsa allah yarattı demeyip döveceksin ilerde önünü alamazsınız yoksa.

• Ben olsam ailemin yanında döverdim. Karışırlarsa onları da döverdim. Böyle bir olayı meşru gösteren de dayak yemeyi hak eder, anne ve baba bile olsa. Çocukları en iyi eğitme yolu dövmektir.
  • Ağzına samandağ biberi sürmeyle ilk derse başlayabilirsin
  • beyler 1.si peder vurdumduymaz biri siz anlayın artık
    2.si anne yüreği bu kıza vursam onun içi acio
    3.sü kendisi baya zeki kendi okulunda en çalışkan 5 kişiden biri o dedikleriniz gibi olmazda bu alıskanlıkları cok kötü dayak pek çözüm gibi gelmedi ama baska önerler lazm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Önlem almazsan videodaki gibi kardeşin olabilir.

Gece gece ibret aldım,teşekkürler paylaşım için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Ben olsam ailemin yanında döverdim. Karışırlarsa onları da döverdim. Böyle bir olayı meşru gösteren de dayak yemeyi hak eder, anne ve baba bile olsa. Çocukları en iyi eğitme yolu dövmektir.

kardesm sonuna kadar haklısın anneme elim kalkmazda pedere bi güzel sopa iyi giderdi
  • Bizimde evde var ama kardesim erkek ve cok sinirini asiyor . daha 3.sinifi yeni bitirdi yok cenabet , yok surana koyarim filan . yeni nesil cok frensiz . anam babam da ayni sekilde pek bir sey yapamiyorlar laftan anlamiyor zaten . dovunce de 2 saat zirliyor . dovmeyi pek sevmem , tasvip etmem ama bugun bi guzel benzettim . Allah su gencleri akli fikri duzgunlerden eylesin . yoksa tv-internet-telefon - okul ortaminda kendilerini cok bozuyorlar . desen ki şu interneti bilgi icin kullan , yapmazlar. Neyse cok yazmisim :)

• Kezbanlaşı yor olabilir everstone alın bir yerden

Ciddi cevap:Kitap okuma alışkanlığı kazandırın ve kötü örnek olan neyse onu bulun izlediği dizi program veya iletişim kurduğu kişiler neyse ona göre müdahale edin ve şiddetten uzakdurun bunun yerine böyle devam ederse oluşabilecek kötü sonuçları anlatın

• quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

Bizimde evde var ama kardesim erkek ve cok sinirini asiyor . daha 3.sinifi yeni bitirdi yok cenabet , yok surana koyarim filan . yeni nesil cok frensiz . anam babam da ayni sekilde pek bir sey yapamiyorlar laftan anlamiyor zaten . dovunce de 2 saat zirliyor . dovmeyi pek sevmem , tasvip etmem ama bugun bi guzel benzettim . Allah su gencleri akli fikri duzgunlerden eylesin . yoksa tv-internet-telefon - okul ortaminda kendilerini cok bozuyorlar . desen ki şu interneti bilgi icin kullan , yapmazlar. Neyse cok yazmisim :)

haklısın kardesm dövmekle olmuyor sonra sıkıntı bizde oluyor sn büyüksün cocuklasma oluyor durum halbuki tehlikenin farkında değiller
  • snden benden daha çok kitap okuduguna eminim :D 2 kelime konusulacak durumda değil farklı bir yol lazm
  • Hiç mi süper dadı izlemedin? Küfrederse götürün mola minderine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.