|
Evdeki kuşlardan nasıl kurtulabilirim ?

-
-
Rahatça ders çalışamıyorum. Üniversite kazanmamı istiyorsanız kuşlara veda edeceksiniz de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kafesi aç çıksınlar, napacaksın başka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son senemde cennet papağanı almıştım -sesleri korkunç- , sonrasında eş tuttular ve birine verip sultan papağanı aldım. Işık olmadığı sürece sesi çıkmıyor, en kolay ve basit çözümü bu. Gündüz uzak bir odada durur, gece de ışık açılmayan bir odada. Mümkünse ikisi aynı oda olmalı.
-
insanlar için yapılan evlerde hayvan besleyenleri anlayamam
yetişme tarzı
-
Sakın salma. Gizlice sahiplendir gitsin. -
bana hediye edebilirsin :)
-
kuşları sal gitsin. sorana da evde gezerken kaçmışlar de
-
Evdekilerle konus,bakmak isteyen başkasına ver hayvanlara zarar vermeyi dusunme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plato. -- 27 Aralık 2020; 16:59:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arada üstlerini ortün susarlar cok sık tekrarlamayın ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gürültülü ve aydınlık ortamlarda yaparlar bunu. Çalışırken insan veya televizyon gürültüsü olmayan bir odaya koy, üstünü ışık geçirmeyecek battaniye veya kaban gibi kalın bir şeyle ört. Ses çıkarmazlar.
-
Salarsan 1 gün geçmez yem olurlar güvercinlere benden söylemesi.
Salmak dışında naparsan yap.
-
sahiplendir hayvanları yazık lan o kuşlar senin dandik sınavından önemli mi haketmiyosun zaten
-
bakamıyorsan ben alabilirim sultan papağanlarım var sıkıntı olmaz
-
Haha dandik mi, hak edip etmememe sen mi karar veriyorsun ? Merak etme benden daha çok bakılıyor o kuşlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 27 Aralık 2020; 22:28:15 > -
Örtünce de aynı -
Zarar vermem cani değilim. -
-
Konunun başına senin gibiler yazmasın diye özellikle belirttim hala gelip boş boş şeyler atıyorsun, kuş sevmiyorum kardeşim. -
yyanlarında gür ve şiddetli bir sesle ossurarak kurtularabilirsin
Benzer içerikler
- mezun olduktan sonra diploma alma süresi
- sadece yeşil çay ile zayıflayanların yorumları
- doğum gününe göre kişilik
- alper tunga öldü mü
- kaan mı kağan mı
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X