Şimdi Ara

Evde YGS sınavına girmek isteyen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidiyorsunuz kırtasiyeye FEM 6'lı DVD'li ( Mor kapaklı ) YGS deneme setini alıyorsunuz. Bu soruları istenilen dakikada çözebiliyorsanız çok iyi , çözüyorsanız iyi , çözemiyorsanız fena haldesiniz demektir. Ben morali bozulmuş sınıfına giriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Gidiyorsunuz kırtasiyeye FEM 6'lı DVD'li ( Mor kapaklı ) YGS deneme setini alıyorsunuz. Bu soruları istenilen dakikada çözebiliyorsanız çok iyi , çözüyorsanız iyi , çözemiyorsanız fena haldesiniz demektir. Ben morali bozulmuş sınıfına giriyorum.

Ben de yarım yamalak çözdüm. Bazı soruları harbi iyi ama bazılarını daha görmediğim için çözemiyorum. Elden geçireceğim hepsini 6'ya kadar. Dvd'den çözümleri izle, hepsini çözüp öyle izleyeceğim çözümleri. Boşuna moral bozma.
  • 6 lı yı çok övüyolar bende alıcam 15 tatil için üstüne soru bankası çözmeyi planlıyorum ama konu eksiğim var (çok değil) simetri den çalışırım diye düşündüm nasıl olur

Birde asıl sormak istedğim geometrim kötü kolay güvender konu anl aldım var mı tavsiyelerinz?
  • quote:

Gidiyorsunuz kırtasiyeye FEM 6'lı DVD'li ( Mor kapaklı ) YGS deneme setini alıyorsunuz. Bu soruları istenilen dakikada çözebiliyorsanız çok iyi , çözüyorsanız iyi , çözemiyorsanız fena haldesiniz demektir. Ben morali bozulmuş sınıfına giriyorum.

cok mu zor ya cozmeyelim mi ? :D normalde kac net birakiyodun bunda kac kaldi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Neti birak turkce ve mat 120 dk surdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megaman01

quote:

Neti birak turkce ve mat 120 dk surdu

öhhhhh hocam o zaman :D ne sormuslar boyle merak ettim valla alip bakicam bir ara :D

• Fem 2li çözün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    LYS YE Girmek zorundamıyız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abartmayalım o kadar zor değil :) ama çok tatlı soruları var özellikle matematikte.çözerken keyif alıyor insan.

zaman sınavlarıyla kıyaslarsak Türkçe kolay mat zor fen aynı sosyal kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

abartmayalım o kadar zor değil :) ama çok tatlı soruları var özellikle matematikte.çözerken keyif alıyor insan.

Matematik bence zor . Diğerleri normal.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

abartmayalım o kadar zor değil :) ama çok tatlı soruları var özellikle matematikte.çözerken keyif alıyor insan.

Matematik bence zor . Diğerleri normal.

yapılmayacak gibi değil ama ortalama üstü, vakit alan soru sayısı biraz fazla matematikte. ama Türkçesi kolay olduğu için mata zaman kalıyor:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.