Şimdi Ara

EVDE VÜCUT YAPMANIN FORMÜLÜNÜ VERİYORUM!!! VÜCUTSUZ DH Lİ KALMASIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
8
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazdan anlatacağım sistemi bir kaç aydır deniyor ve günde sadece 3-5 dakikamı ayırıyorum vakit olarak az ama çok etkili bir sistem sizde yapınca bana hak vereceksiniz.

Arkadaşlar sistem çok basit ve bir o kadarda kolay hemde masrafsız. Kendinize bir kaç tane evde yapabileceğiniz hareket belirleyeceksiniz bu bir şınav olabilir dambılla yapılan bir harekette olabilir tamamen size kalmış bir olay (internette bir çok hareket çeşidi bulmanız mümkün hem göğüs hem omuz çalışabileceğiniz şınav türünde bir hareket bulursanız sizin için daha kolay olur) buradaki asıl amaç yapacağınız hareketten çok iyi verim almaya çalışmanızdır. hareketten sonra çalıştırdığınız kas içten içe yanmalı veya karıncalanmalı, size o hareket bunları veriyosa doğru hareketi yapıyosunuz demektir. Spor salonuna gittiğinizde hoca size bir göğüs programı çizer ve bu programda 4-5 tane göğüs hareketi varsa belki bunlardan sadece 1 tanesi göğüsünüzü iyi derecede yorabiliyodur diğer hareketlerde omuz, kol gibi yerlere vurması çok olasıdır. Çünkü hoca size verilen programda sizin vücudunuzu tanımadığınızdan kafasına göre genelleşmiş hareketleri verecektir ve bir süre sonra şu kadar hareket yapıyorum faydasını görmedim moduna girmeniz çok normaldir. Bu programda ise nokta atışı yapıp kası en iyi yoran hareketi bulup isteğe göre 1 tekrar ya da 2 tekrar istenirse 3 tekrar yapıp bırakılmasıdır tamamen size kalmış bir olaydır kaslarınızın tepkisine göre hareket edin. Mesela benim yaptığım bir şınav metodu var eller yerde ayaklar yüksek bir zeminde genelde sandalyeye koyuyorum ve ellerde dambıl var daha rahat şınav çekebilmek için, önce eller geniş açıda duracak şekilde şınav çekiyorum iyice yorulduğumu hissettiğimde elleri biraz daraltıyorum bu şekilde hiç durmadan yine şınav çekiyorum 4-5 kerede yapsam önemli değil daha sonra dambılları birleştirip o şekilde çekebildiğim kadar yine şınav çekiyorum, kalktığımda 2 tane dambılla oturarak göğüs açış yapıyorum kolların dik pozisyonda olmasına özen gösteriyorum. Daha sonra göğüslerime bir bakıyorum tam anlamıyla haz etmezsem 2. defa aynı şekil şınav çekip daha sonra açma hareketini yapıyorum. bu bittikten sonra ister ön kol ister arka kol bunlardan birisini 2 tekrar yapıp hareketleri bitiryorum. Bir önemli nokta hareketleri bitirir bitirmez ton balığı yiyorum ton balığını yağlarından iyi arındırın birde spor esnasında suyu ihmal etmeyin ve en önemlisi ısınma hareketleri yapmadan kesinlikle başlamayın size önerim zıplayarak ısınma yapmanız internette bununla ilgili videolar bulabilirsiniz son olarak haftada 6 gün yapsanız yeterli olur.

Amacınız kilo almaksa bu programı uygulayın çünkü bu programda az hareket çok verim var. spor salonuna gittiğinizde günde 7-8 hareket yapacaksınızdır ve çoğundan verim almazsınız boşuna size kalori harcatır, birde zayıf biriyseniz zaten iyi beslenemiyosunuzdur kaloriyi boş hareketlere harcayınca kilo almanız zorlaşır bunda ise böyle bir dert yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttugrul

Amacim kilo vermek?

hafta da en az 3 gün yüzmeye gitmeni öneririm hem vücudun gelişir hem de kilo verirsin. 2 günde yürüyüş yaparsan iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amacim kilo vermek?

o zaman bol bol koşmanı tavsiye ederim. p90 adında bir program var onu uygulayabilirsin. ben 1 aydan daha kısa bir sürede hem p90 yapıp hemde ara sıra koşmayla 10 kilo verdim. kilo vermek zor değil almak daha zor bana göre
  • Merhaba hocam body salonuna gidiyorum yasim 16. Suan hazirlik okuyorum haftaya program verilecek. İlk basadigim haftalarda (1-2) baya buyuk bir gelisim gosterdim kol calistim genelde ek olarak sirt ve gogus hafiften. Yani bi nevi aletleri tanimaya calistim. Agirliklari artirdikca vucudum zorlanmaya basladi ve eskisi gibi gelisim gosteremedim hatta zayiflama bile oldu diyebilirim kol kaslarinda. Burada onemli olan nedir hocam, agirlik calismak mi yoksa dusuk agirlikta etkili hareket yapmak mi? Ama mesela 5kg dambili rahat bir sekilde kaldiriyorum. Kaldirdigimda bicepslerde bi yanma fazla olmuyor. Ama 7.5 kaldirinca yanma basliyor ama 7-8.setlerde artik birakma noktasina geliyorum neredeyse bu yuzden biraz hareket bozularak 10.sete geliyor. Ornek olaraktan hangisi daha etkilidir? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ellerde dambıl, ayak sandalyede şınav? Bence bu hareketi ayağın duvara çarpacak şekilde amuda kalkarak yaparsan daha çok faydasını görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabster -- 25 Eylül 2015; 3:44:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

Amacim kilo vermek?

o zaman bol bol koşmanı tavsiye ederim. p90 adında bir program var onu uygulayabilirsin. ben 1 aydan daha kısa bir sürede hem p90 yapıp hemde ara sıra koşmayla 10 kilo verdim. kilo vermek zor değil almak daha zor bana göre

Acikca soyliyim. Totomu kaldirmiyorum bilgisayar basindan useniyorum. 100 kiloyum. Bi kac kes 7 dakika egzersiz denedim ama yaramadi. 1 yildir spor merkezine uyeyim 2 kere gittim. Benim gibi bi adama yardimci ol dile benden ne dilersen.

Azim lazım kardeşim oturarak olmaz. Sadece 3 ayda seni 70-75 kiloya indirebilecek taktiği veririm uygulamak sana kalmış. Hayatında sadece 3 ayını heba edeceksin ve hayatın değişecek sadece 3 ay fazla değil.

p90 programını bu konuda tavsiye ederim çok yorucu bir programdır çok iyi yağ yakar ve çok iyi kas yaptırır. göbek eritmek için koşmazsan olmaz tak kulaklığını hatta iyi bir kulaklık olsun keyif alacağını düşündüğün bir vakit istediğin yerlere doğru koş senin içinde bir farklılık olur eve geldiğinde mutlu olursun hatta pc başına oturup oyun oynasan bile keyif alırsın temiz hava ve spor her zaman iyidir. Bunun dışında şeker, un, tuz, yağ bunları hayatından çıkaracaksın abur cubur asla yok. yağ olarak zeytin yağı tüketeblirsin ama çok az miktarda. şekerli çay içiyosan şekersiz içeceksin kola tarzı asitli içecekler asla yok hazır meyve suları bile yasak. kurallar bu kadar katı ama 3 ay uygulayacaksın daha geçen hazirandı bak hemen eylüle geldik vakit çabuk geçiyo sıkıntın olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabster

Kardeş ellerde dambıl, ayak sandalyede şınav? Bence bu hareketi ayağın duvara çarpacak şekilde amuda kalkarak yaparsan daha çok faydasını görürsün

o zaman göğüse vurmaz omuza vurur zamanında onuda yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda konuları var zaten. Linklere göz atabilirsiniz.
  • n0fx kullanıcısına yanıt
    Benim kaynımda yapıyodu. Şimdi bi elinde nuncaku bir elinde koşu banlı alarak amıda kalkıp yerde barfiks çekiyo. Çok işe yarıyomuş. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabster

Benim kaynımda yapıyodu. Şimdi bi elinde nuncaku bir elinde koşu banlı alarak amıda kalkıp yerde barfiks çekiyo. Çok işe yarıyomuş. Tavsiye ederim

Amıda kalkan kardeş buralarda bir söz vardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YurumeyenMerdiven

Merhaba hocam body salonuna gidiyorum yasim 16. Suan hazirlik okuyorum haftaya program verilecek. İlk basadigim haftalarda (1-2) baya buyuk bir gelisim gosterdim kol calistim genelde ek olarak sirt ve gogus hafiften. Yani bi nevi aletleri tanimaya calistim. Agirliklari artirdikca vucudum zorlanmaya basladi ve eskisi gibi gelisim gosteremedim hatta zayiflama bile oldu diyebilirim kol kaslarinda. Burada onemli olan nedir hocam, agirlik calismak mi yoksa dusuk agirlikta etkili hareket yapmak mi? Ama mesela 5kg dambili rahat bir sekilde kaldiriyorum. Kaldirdigimda bicepslerde bi yanma fazla olmuyor. Ama 7.5 kaldirinca yanma basliyor ama 7-8.setlerde artik birakma noktasina geliyorum neredeyse bu yuzden biraz hareket bozularak 10.sete geliyor. Ornek olaraktan hangisi daha etkilidir? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...

Kolunda incelme meydana geldiyse az hareketle çok ağırlık çalış önceden 3 hareket yapıyosan onu 1-2 ye düşür ve 5 kilo zorlamıyosa 7,5 ile başla hatta 10 kiloyu zorlayabilirsin. 10 kiloyla 1-2 tekrarda yapsan faydasını görürsün

• Kilo almak için önerin nedir yumurta falan sevmiyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amacim kilo vermek?

Acikca soyliyim. Totomu kaldirmiyorum bilgisayar basindan useniyorum. 100 kiloyum. Bi kac kes 7 dakika egzersiz denedim ama yaramadi. 1 yildir spor merkezine uyeyim 2 kere gittim. Benim gibi bi adama yardimci ol dile benden ne dilersen.

Azim lazım kardeşim oturarak olmaz. Sadece 3 ayda seni 70-75 kiloya indirebilecek taktiği veririm uygulamak sana kalmış. Hayatında sadece 3 ayını heba edeceksin ve hayatın değişecek sadece 3 ay fazla değil.

p90 programını bu konuda tavsiye ederim çok yorucu bir programdır çok iyi yağ yakar ve çok iyi kas yaptırır. göbek eritmek için koşmazsan olmaz tak kulaklığını hatta iyi bir kulaklık olsun keyif alacağını düşündüğün bir vakit istediğin yerlere doğru koş senin içinde bir farklılık olur eve geldiğinde mutlu olursun hatta pc başına oturup oyun oynasan bile keyif alırsın temiz hava ve spor her zaman iyidir. Bunun dışında şeker, un, tuz, yağ bunları hayatından çıkaracaksın abur cubur asla yok. yağ olarak zeytin yağı tüketeblirsin ama çok az miktarda. şekerli çay içiyosan şekersiz içeceksin kola tarzı asitli içecekler asla yok hazır meyve suları bile yasak. kurallar bu kadar katı ama 3 ay uygulayacaksın daha geçen hazirandı bak hemen eylüle geldik vakit çabuk geçiyo sıkıntın olmasın

Eyvallah kardesim cok sagol. Bi sorum olcakti tuz niue tuketemiyorum bir de p90 uygulamasini android icin biliyosan linkini atarmisin tesekkurler tekrardan

Tuz vücuttaki suyu tutar. tuzu kullanmamazlık edemezsin illaki azda olsa alacaksın yemeklerden falan onlar sıkıntı olmaz fazla kullanmamaya özen göster ama şeker un yağ bunlar kesinlikle olmazsın ve yatmadan önce ve gece yemek yeme.

p90 videolardan oluşan bir set p90, p90m, p90x, p90x2 gibi kolaydan zora doğru basamakları vardır. videolarda adamlar neler yapıyosa onların aynısını yapmaya çalışacaksın birde p90 programları var hangi videoyu hangi gün yapacağını gösteren bu da internette mevcut. Ayrıca videoalrı bilgisayarına indirip telefonuna atabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YurumeyenMerdiven

Merhaba hocam body salonuna gidiyorum yasim 16. Suan hazirlik okuyorum haftaya program verilecek. İlk basadigim haftalarda (1-2) baya buyuk bir gelisim gosterdim kol calistim genelde ek olarak sirt ve gogus hafiften. Yani bi nevi aletleri tanimaya calistim. Agirliklari artirdikca vucudum zorlanmaya basladi ve eskisi gibi gelisim gosteremedim hatta zayiflama bile oldu diyebilirim kol kaslarinda. Burada onemli olan nedir hocam, agirlik calismak mi yoksa dusuk agirlikta etkili hareket yapmak mi? Ama mesela 5kg dambili rahat bir sekilde kaldiriyorum. Kaldirdigimda bicepslerde bi yanma fazla olmuyor. Ama 7.5 kaldirinca yanma basliyor ama 7-8.setlerde artik birakma noktasina geliyorum neredeyse bu yuzden biraz hareket bozularak 10.sete geliyor. Ornek olaraktan hangisi daha etkilidir? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...

Kolunda incelme meydana geldiyse az hareketle çok ağırlık çalış önceden 3 hareket yapıyosan onu 1-2 ye düşür ve 5 kilo zorlamıyosa 7,5 ile başla hatta 10 kiloyu zorlayabilirsin. 10 kiloyla 1-2 tekrarda yapsan faydasını görürsün

Sagolun hocam bisey daha soracagim. Onerilerde genelde beyazi fazla sarisinin az yenmesi soyleniyor yumurtanin. Ama ben haslamada sarisindan baska yiyemiyorum. Tavada ikisini karistirip yesem nasil olur? Bunun disinda lor peyniri cok tuketebilirim. Zaten malum kurban kirmizi ette var cok sukur. Bi sure kirmizi et tuketirim zaten. Ama bu yumurta beyazini nasil yiyebilirim? Midem bulaniyorum kokusundsn falan. Lutfen yardimci olun hocam. Simdiden allah razi olsun bu arada bayraminiz da mubarek olsun

• Bu ne ya arkadas adam aynada bakip calisip calismadigini anliyor birde millete program yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Bu ne ya arkadas adam aynada bakip calisip calismadigini anliyor birde millete program yaziyor

Kardesim 5 yıl spor salonlarına gittim bunun dışında evde 1 yıla yakın antrenman yaptım ben sadece salona gidip vakit ve para harcamak yerine günde 5 dk ni ayırarak vucudu iyi bir seviyeye getirmenin mantığını söyledim. 2 aya yakın bir sure bu programı uyguluyorum o kadar zamanda yapamadığım göğsü bu program sayesinde yaptım çünkü sizi bu konuda zorlayamam yapın diye ama yaparsaniz da faydasını gorursunuz

• Dengeli bir vücut için o hocanın söylediği, senin gereksiz bulduğun hareketleri de yapmak gerekiyor. Ayrıca harekette bir yerlerin karıncalanıyorsa sinirin sıkışıyordur ve yanlış yapıyorsundur haberin olsun. Günde 3-5 dakika da yetmez, haftada 3-4 gün ama en az 1 saat çalışmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Dengeli bir vücut için o hocanın söylediği, senin gereksiz bulduğun hareketleri de yapmak gerekiyor. Ayrıca harekette bir yerlerin karıncalanıyorsa sinirin sıkışıyordur ve yanlış yapıyorsundur haberin olsun. Günde 3-5 dakika da yetmez, haftada 3-4 gün ama en az 1 saat çalışmak lazım.

Bu konuda bilgili biri bana gelip bunları dese hiç bir şey demem haklısın derim geçerim fakat şu mesajında bu konulardan anlamadığın çok belli. Sana en az 1 saat olayını kim dediyse bir yerlerinden uydurmuş hatta bunu spordaki hocan dediyse bir daha ondan program yaptırmamanı öneririm. Vücut çalışmadaki max. süre 45 dk dır bu süreyi ne kadar düşürürsen o kadar verimli çalışıyosun demektir. Sen hareketleri 1 saatten fazla bir zaman dilimine yayıyosan çok dinleniyosundur bu da doğru bir yöntem değildir hiç ara vermeyeceksin hareketleri seri seri yapıp bitireceksin. Çalıştığın kas grubu çok yorulduysa 5-10 sn o kasları gevşetme hareketi yapabilirsin ve göğüs kol çalıştığın bir günde göğüs hareketlerini bitirirsen kendine 1 dakika dinlenme süresi koyarsın başka dinlenme yapmazsan yaptığın hareketlerin hakkını vermiş olursun.

Birde ilk söyledğine cevap verip bitireyim sen eğer vücudunu tanımıyosan her hareketi yapabilirsin bunda bir sıkıntı yok ama sen göğüs çalıştığında yaptığın hareket göğüs kaslarını hiç yormuyorsa o hareketi boşa yapıyosun demektir bunun anlamı boşuna kendini yorusundur. Hoca bana program yaptığında her hareketi teker teker dener ve hangi hareketlerin yararlı olup hangilerinin yararsız olduğunu söylerdim ona göre farklı hareketler vermesini söylerdim bu şekilde deneye deneye kaslar için en ideal hareketleri bulmaya çalışırdım. Bana bench pressin göğüslerde hiç bir etkisi olmazdı bunu dile getirirdim hocalar "olur mu ya öle şey" derlerdi en temel hareket olduğunu söylerlerdi. istediği kadar temel hareket olsun benim göğüslere 40-40 kilo takınca vurmaya başlıyosa o hareketi yapmam. Kendim hocanın verdiği göğüs hareketleri dışında başka göğüs programı yaptım 1 hafta sonra hocanın yanına gittiğimde sen bu göğüsleri nasıl bu kadar şişirebildin dedi. Söyleceğim o ki hocaların verdiği antin kuntin programları baz alıp karşıma gelipte şurası şöle olmaz gibi ifadeler kullanmayın.

3 dk da hiç ara vermeden bitirebileceğin bir programı 10 dk ya yayarsan çok verim bekleme.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Dengeli bir vücut için o hocanın söylediği, senin gereksiz bulduğun hareketleri de yapmak gerekiyor. Ayrıca harekette bir yerlerin karıncalanıyorsa sinirin sıkışıyordur ve yanlış yapıyorsundur haberin olsun. Günde 3-5 dakika da yetmez, haftada 3-4 gün ama en az 1 saat çalışmak lazım.

Bu konuda bilgili biri bana gelip bunları dese hiç bir şey demem haklısın derim geçerim fakat şu mesajında bu konulardan anlamadığın çok belli. Sana en az 1 saat olayını kim dediyse bir yerlerinden uydurmuş hatta bunu spordaki hocan dediyse bir daha ondan program yaptırmamanı öneririm. Vücut çalışmadaki max. süre 45 dk dır bu süreyi ne kadar düşürürsen o kadar verimli çalışıyosun demektir. Sen hareketleri 1 saatten fazla bir zaman dilimine yayıyosan çok dinleniyosundur bu da doğru bir yöntem değildir hiç ara vermeyeceksin hareketleri seri seri yapıp bitireceksin. Çalıştığın kas grubu çok yorulduysa 5-10 sn o kasları gevşetme hareketi yapabilirsin ve göğüs kol çalıştığın bir günde göğüs hareketlerini bitirirsen kendine 1 dakika dinlenme süresi koyarsın başka dinlenme yapmazsan yaptığın hareketlerin hakkını vermiş olursun.

Birde ilk söyledğine cevap verip bitireyim sen eğer vücudunu tanımıyosan her hareketi yapabilirsin bunda bir sıkıntı yok ama sen göğüs çalıştığında yaptığın hareket göğüs kaslarını hiç yormuyorsa o hareketi boşa yapıyosun demektir bunun anlamı boşuna kendini yorusundur. Hoca bana program yaptığında her hareketi teker teker dener ve hangi hareketlerin yararlı olup hangilerinin yararsız olduğunu söylerdim ona göre farklı hareketler vermesini söylerdim bu şekilde deneye deneye kaslar için en ideal hareketleri bulmaya çalışırdım. Bana bench pressin göğüslerde hiç bir etkisi olmazdı bunu dile getirirdim hocalar "olur mu ya öle şey" derlerdi en temel hareket olduğunu söylerlerdi. istediği kadar temel hareket olsun benim göğüslere 40-40 kilo takınca vurmaya başlıyosa o hareketi yapmam. Kendim hocanın verdiği göğüs hareketleri dışında başka göğüs programı yaptım 1 hafta sonra hocanın yanına gittiğimde sen bu göğüsleri nasıl bu kadar şişirebildin dedi. Söyleceğim o ki hocaların verdiği antin kuntin programları baz alıp karşıma gelipte şurası şöle olmaz gibi ifadeler kullanmayın.

3 dk da hiç ara vermeden bitirebileceğin bir programı 10 dk ya yayarsan çok verim bekleme.

Isınma hareketleri, kısa bir kardiyo, tüm hareketler 3-5 arası tekrar ve arkasından yorulana kadar karın çalışırsan 1 saati hayli hayli geçiyor. Dumbbell ile çalışırken doğru kaslar yorulmuyorsa hareketi yanlış yapıyorsundur ki bu çok doğal, internette heryerde farklı farklı gösteriyorlar. Düzgün bir spor salonunda ise hareketi yanlış yapman çok zor ve doğru ağırlıklarla ve doğru tekrarla çalışıyorsan o kas grubu yorulur.

Haftanın 6 günü 5 dakika çalışarak istenilen bir vücuda ulaşılacağına inanmıyorum. İdeal kilosu 80 kg olan biri olarak farklı vücut yapılarına sahibiz ve tartışmamız bu yüzden olabilir.

• yararlı konu 1 tane şınav çekemiyordum ben bunların aynısını kendimde uygulamıştım kollarım zorlanana kadar denemeye çalıştım hergün aklıma geldikçe 3 -5 dk 10 gün oldu rahat 10 tane şınav çekiyorum şuan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.