Şimdi Ara

evde pijama ile durmak yasak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün kapıya özel bi hastanenin (adını söyledide anlamadım ) tanıtımcısı geldi . ücretsiz şeker testi ve tansiyon ölçüyormuş . neyse gıcık oldugum konuşmaya gelelim
    T: iyi günler
    B: iyi günler buyrun
    T: uyuyormuydunuz uyandırmadım değil mi ?
    B: ne uyuması yav
    T: pijama giyiyorsunuz o yüzden söyledim
    B: sende spor ayakabısı giyiyorsun spor mu yapıyorsun
    bu arada bi afalladı tabi
    T: yok efendim estagfirullah
    B: neyse mevzu nedir buyrun
    T: biz xx hastanenin tanıtımı için şeker ölçümü ve tansiyon ölçümü yapıyoruz
    B: benim annem şeker hastası biz ölçüyoruz günlük
    T: birde ben ölçeyim şekerini
    B: gerek yok arkadaşım bizde her türlü aleti var biz günde 4-5 defa ölçüyoruz
    T: sizin şekerinizi ölçelim o zaman
    B: bi şeker veya ekmek arası bişeyler vereyim kardeşim sana
    T: anlamadın niye ?
    B: senin şekerin düşmüş kardeşim baksana gerek yok bizde var dedikçe hala anlamıyorsun . şekeri düşen kişide duyular zayıflar konuşulanı anlayamaz
    yine bi afallama
    T: iyi günler
    dedi ve gitti .

hayır evde millet takım elbise ile mi oturuyor la . evde ben kendimi bildim bileli misafir yoksa hep pijama veya eşorfmanla otururum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 8 Ocak 2014; 20:10:49 >

• Benim babamda 5 de isten gelirdi hemen pijamasini giyerdi.yatma moduna gecerdi.bi misafir filan gelse haydeeee pijamayla yakalanirdi.insan evinde rshat kiyafetler giymeli ama pijamada olmaz.
    Sonuc:adam hakli.spor ayakkabi konusmasi cok sacma olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyaq laflar
  • adam işini yapıyor ölçtürsen ne olurdu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 8 Ocak 2014; 19:20:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Donsuz açsan ne derdi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de evde hep pijamayla gezerim, kot giyip gezecek halimiz yok

• Ev sıcaksa normal tabii :) üşüyende otursun :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Donsuz açsan ne derdi acaba

Çişiyormuydunuz derdi.
  • nereden (Ç)alıntı yaptın
  • Biz takım elbise,kundura giyeriz,sen pijama belkide çadırı kurmuşsundur harbi evde ayakkabı giymek nedir yahu.
  • evde pijama giymeden oturamam hele başkasının evinde pantolonla oturmak zulümdür bana.
  • qapaq qapaq üstüne yapmışsın.hll qnq
  • Bende pijamalılardanım valla. Eve gelir gelmez eşofmanları çekerim oh mis temiz rahat rahat takılırım.
  •  evde pijama ile durmak yasak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Benim babamda 5 de isten gelirdi hemen pijamasini giyerdi.yatma moduna gecerdi.bi misafir filan gelse haydeeee pijamayla yakalanirdi.insan evinde rshat kiyafetler giymeli ama pijamada olmaz.

Evde iç çamaşırıyla da otururum hava sıcaksa, misafir de umurumda olmaz. İnsan evinde istediği gibi oturmayacak da nerede oturacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

quote:

Benim babamda 5 de isten gelirdi hemen pijamasini giyerdi.yatma moduna gecerdi.bi misafir filan gelse haydeeee pijamayla yakalanirdi.insan evinde rshat kiyafetler giymeli ama pijamada olmaz.

Evde iç çamaşırıyla da otururum hava sıcaksa, misafir de umurumda olmaz. İnsan evinde istediği gibi oturmayacak da nerede oturacak?

Olmaz oyle sey.edepli oturmak kalkmak lazim.senin evinde cocugun varmi? Annen banan varmi bilmiyorum ama bizde var.kitap gibi duzgun kiyafetlerle oturulup kalkilmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: VVISDOM

adam işini yapıyor ölçtürsen ne olurdu hocam

yav annemin 2 tane şeker ölçüm aleti var niye ölçtürecem elin adamına şekerimi . kullandıgı şey temiz mi ? veya elleri temiz mi ? tonla şey var
  • quote:

quote:

quote:

Olmaz oyle sey.edepli oturmak kalkmak lazim.senin evinde cocugun varmi? Annen banan varmi bilmiyorum ama bizde var.kitap gibi duzgun kiyafetlerle oturulup kalkilmali.

Tamamiyle tabuların nedeniyle bunu söylüyorsun. Çıplaklık ayıp değildir; evet, tüm akrabalarımın yanında rahat, açık kıyafetlerle otururum. Zaten onların yanında öyle oturamayacaksam aramızda mesafe var demektir ki bu da iyi bir şey değil.

• adam sadece işini yapmak istemiş keşke düzgün davransaydın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamamiyle tabuların nedeniyle bunu söylüyorsun. Çıplaklık ayıp değildir; evet, tüm akrabalarımın yanında rahat, açık kıyafetlerle otururum. Zaten onların yanında öyle oturamayacaksam aramızda mesafe var demektir ki bu da iyi bir şey değil.

Yetistirilme saygiyla alakali bi durum.sen donla oturursun.ben oturamam.bu kadar basit.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.