Şimdi Ara

Evde pc varken nasıl derslerim iyi olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ilk dönem 2 zayıf var onları düzeltmem lazım bu dönem evde pc varken nasıl düzeltebilirim bi yardım edermisiniz ?

• Bilgisayar'ın olup olmaması önemli değil, derse de zaman ayır, eğlenmene de zaman ayır. Bilgisayar'ı hayatta su gibi bir ihtiyaç olarak görme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

beyler ilk dönem 2 zayıf var onları düzeltmem lazım bu dönem evde pc varken nasıl düzeltebilirim bi yardım edermisiniz ?

evde bilgisayar oldugu surece ve sen surekli mmo veya fps oyunları oynadıgın surece o notları düzeltemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

beyler ilk dönem 2 zayıf var onları düzeltmem lazım bu dönem evde pc varken nasıl düzeltebilirim bi yardım edermisiniz ?

evde bilgisayar oldugu surece ve sen surekli mmo veya fps oyunları oynadıgın surece o notları düzeltemezsin.

ya dersimede vakit ayırmak istiyorum bilgisayarada ama nasıl olcak bilmiyorum oyun bağımlılığım yok çok şükür
  • quote:

ben genellikle günde en az 4 saat pcdeyim günlük çalışmada yapmıyorum,sınavdan bir gün önce yaklaşık 5 saat çalışırım ve genelde birinci olurum,problem sende bence çalışmıyorsan eğer,yani en azından son gün baksan 60 civarı alırsın rahatlıkla
  • quote:

Takma böyle şeyleri. Sen zaten bu kafayla fazla yaşamazsın, keyfini çıkar.
  • derse evde çalışma dersi derste ADAM GİBİ dinle o zaman evde çalışmana zaten pek gerek kalmayacak(üniversiteye kadar)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

ya dersimede vakit ayırmak istiyorum bilgisayarada ama nasıl olcak bilmiyorum oyun bağımlılığım yok çok şükür

o zaman ne yapıyorsun pc de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericatil18 -- 11 Şubat 2014; 23:15:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.