Şimdi Ara

Evde oturmaktan yürüyemez oldum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • okullar kapandı kapanalı hayatım yatak-pc-wc üçgeninde geçiyor.
    geçen bakkala gideyim dedim , zar zor gittim. zar zor yürebildiğim gibi vücudumu da kontrol edemez oldum. şöyleki hazır orda yürür gibi yürüyorum.

bir ara karateye gidiyordum ancak geçen yıl okul başladığında bırakmıştım , bırakmamın bir nedeni de bacağımı fazla havaya kaldıramamam ve bacağımı yana doğru çeviremememdi. ne güzel orda hem koşu , hem ısınma hareketleri hem de dövüş teknikleri öğreniyordum.. ancak bacak yapım yüzünden gitmeye çekiniyorum..
    kasımpaşada oturduğum için heryer yokuş nerdeyse , sahil var ama koşulacak yer yok.

para biriktirip koşu bandı almayı düşünüyorum ancak paranın birikmesi çok uzun zamanı alır.

o zamana kadar sizce ne yapmalıyım ? önerileri bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çık dolaş bin otobuse her gun farklı bır yere gıt yuru yav bu kadar zor olmamalı
  • Bu kadar pasif yaşam sürme kardeş. Çok hareketsiz, birbirine benzeyen günler geçirme. Aynı pijamayı, kıyafeti 3 gün giyme. Biraz hareketlen çık dolaş hava püfür püfür essin şöyle derin bir nefes al. Yaptığın her aktiviteyi spor yapıyor bilincinde yap. Gitgide zorla vücudunu ama ayarı iyi sağla. Akşama doğru çık dışarı gez dolaş keşif yap yeni yerler bul.

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

yalnızca bugün yaptıklarımı anlatayım.

6.15 de uyandım. otobüs ile bisiklet aksesuarı gelecekti, gidip onu aldım.
    ardından eve gelip sağlam bir kahvaltı yaptım.
    sonra 10 gibi bisikleti alıp ortaköye kadar bir tur yaptım.
    ardından bir arkadaştan ders notlarını almak için fatihe gittim. 1 saat orada oyalandım.
    daha sonra bir yerde karnımı doyurdum.
    tekrar eve gelip 127 hours filmini izledim bir şeyler yiyerek.
    ardından uykusuz almıştım onu okudum.
    1 saat kadar forum sitelerinde takıldım, birşeyler araştırdım.
    ardından biraz kitap okudum 30-40 sayfa ancak.
    ve daha sonra telefona bir indirim maili geldi, onu okumak için bilgisayarı açtım, ordan 15 dakika da bu mesaja kadar geldim.
    birazdan yemek hazırlayacağım, evde tekim. 1 saatte öyle geçer.
    yemekten sonra cips-kola alıp mısır patlatıp bilgisayarı tv bağlayıp Hobbit'i izleyeceğim.

güzel bir gün

sana tavsiyem bir spor salonuna kayıt olman. sauna-haman da olursa günlük 3-4 saat çıkmazsın.
    ikinci tavsiyem bisiklet/paten/kaykay dan biriyle ilgilenmen.
    üçüncü olarak da kitap okuman

kitap hep okurum ancak şuana kadar kitap okumamın yürümeme bir faydası olmadı :)

bisiklet , dediğim gibi oturduğum semt yokuştan geçilmiyor , zaten en son bisikletim çalınmıştı :(

fittness e gitmeye niyetlenmiştim ancak orda da 18 yaş sınırı var..

en iyisi evde spor yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnızca bugun yaptıklarımı anlatayım
    Sabah kalktım 11.30 gıbı hemen evmın onundekı saglık ocagına gıttım
    Eve Gelıp kahvaltı yaptım
    1 saat boyunca ınternette takıldım
    ardından 1 saat televızyon ızledıkten sonra havuza ındım havuzda yaklasık 2.30 saat kaldım yaklasık 1.5 km yuzdum ardından suda top oynadık arkadasarla daha sonra guzelce dusumu aldım televızyon vs ızledım bılgısayara baktım saat 5 gıbı yuruyuse cıktım 1 saat kadar plajda yurudum ardından eve geldım tekrar havuza bu kez 1 saat kaldım top oynamadık 500 metre falan yuzdum cıktım sıtenın etrafında takıldık arkadaslarla ardından eve cıkıp pc tv derken ıftar sımdıde bunları yazıyorum

Orijinalden alıntı: OkuyanÖğrenci

çık dolaş bin otobuse her gun farklı bır yere gıt yuru yav bu kadar zor olmamalı

aynen bu kadar zor olmamalı yap bir şeyler.

Yalnızca bugun yaptıklarımı anlatayım
    ardından 1 saat televızyon ızledıkten sonra havuza ındım havuzda yaklasık 2.30 saat kaldım yaklasık 1.5 km yuzdum ardından suda top oynadık arkadasarla daha sonra guzelce dusumu aldım televızyon vs ızledım bılgısayara baktım saat 5 gıbı yuruyuse cıktım 1 saat kadar plajda yurudum ardından eve geldım tekrar havuza bu kez 1 saat kaldım top oynamadık 500 metre falan yuzdum cıktım sıtenın etrafında takıldık arkadaslarla ardından eve cıkıp pc tv derken ıftar sımdıde bunları yazıyorum

"Eve Gelıp kahvaltı yaptım "
    "derken ıftar"
    hem kahvaltı yapıp hemde iftarmı açıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D57B9CBA -- 29 Temmuz 2013; 20:54:30 >
    Daha Fazla Göster
  • bende uzun süre yatınca yokuş inerken veya merdivendne inerken ayaklarım titriyor 3 gündür evdeyim bu akşam ankaraya gidiyorum bakalım napıcam

sende dışarı çık dolaş karateye devam et

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

yalnızca bugün yaptıklarımı anlatayım.

6.15 de uyandım. otobüs ile bisiklet aksesuarı gelecekti, gidip onu aldım.
    ardından eve gelip sağlam bir kahvaltı yaptım.
    sonra 10 gibi bisikleti alıp ortaköye kadar bir tur yaptım.
    ardından bir arkadaştan ders notlarını almak için fatihe gittim. 1 saat orada oyalandım.
    daha sonra bir yerde karnımı doyurdum.
    tekrar eve gelip 127 hours filmini izledim bir şeyler yiyerek.
    ardından uykusuz almıştım onu okudum.
    1 saat kadar forum sitelerinde takıldım, birşeyler araştırdım.
    ardından biraz kitap okudum 30-40 sayfa ancak.
    ve daha sonra telefona bir indirim maili geldi, onu okumak için bilgisayarı açtım, ordan 15 dakika da bu mesaja kadar geldim.
    birazdan yemek hazırlayacağım, evde tekim. 1 saatte öyle geçer.
    yemekten sonra cips-kola alıp mısır patlatıp bilgisayarı tv bağlayıp Hobbit'i izleyeceğim.

güzel bir gün

sana tavsiyem bir spor salonuna kayıt olman. sauna-haman da olursa günlük 3-4 saat çıkmazsın.
    ikinci tavsiyem bisiklet/paten/kaykay dan biriyle ilgilenmen.
    üçüncü olarak da kitap okuman

ama sonuç olarak yalnızsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyhalar

quote:

"derken ıftar"

iftar vakti annemle yemek yıyorum oruc tutmuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buyhalar

quote:

"derken ıftar"

iftar vakti annemle yemek yıyorum oruc tutmuyorum

anladım.

• yalnızca bugün yaptıklarımı anlatayım bak iyi dinle.

Sabah kalktım 9 gibi
    pc ye geçtim oturuş o oturuş değil tabiki arada bi balkona çıktım egzersiz yaptım
    eğri oturdum düz konuştum.
    Sonra pc de film v.s izledim saat 8 oldu 2 kez bakkala gittim 10 dakıka dışarda oyalandım
    sonra geri eve geldim hala formdayım.

Şuan buradayım. Birazdan fitness ' gidicem , ordan gelip bişeyler yiyicem ve dışarı çıkıp 2 ye kadar dışarıda arkadaşlarla takılıcam.

Kafelerde muhabbet falna. Hele bir şu ramazan çıksın , inşallah daha çok aktivite yapıcam.
  • Usta merhabalar
    çık dışarı dolaş
    kahvehanelerdeki amcalarla kaynat okeye dönün falan
    camiye gidebilirsin
    tek kalma kesinlikle ben tek çocuğum küçükten beri sıkıntı çoğunluğa karış
    nerrde çokluk orda bokluk derler ama genelleme bir sözdür kaynatın beraber
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.