Şimdi Ara

evde össye hazırlanmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde hazırlık için soru bankası konu anlatım dergi vs hangisini önerirsiniz? sınav,fem,güvender vs...

• Güvender'in denemeleri güzel oluyor,biraz daha uygun diğer denemelere göre
    Matematik konusunda kesinlikle Birey öneririm soru bankası.
  • Matematik 2 yi çözerek öğrenmek istiyorsan kesinlikle PALME MAT 2 almanı öneririm,her türlü soru tipini görmüş olursun
    Geometri için ne aldığının çok da önemi yok,çoğu birbirine benziyor.
    Konu anlatımlı kitap almana pek de gerek yokwww.ekolhoca.com dan takip edebilirsin.Kendi adıma konuşuyorum,konu anlatımlı kitaplardan hiç bir şey anlamıyorum.
    Denemelere gelince,en güzeli,arkadaşlarınla anlaş 10 tane yayının denemesini falan alın,hepsinden birer tane paylaşın,her türlüsünü görmüş olursun
    Edebiyat için de Güvender'in soru bankasını öneririm.

Kendim EA öğrencisi olduğum için senin de öyle olduğunu varsayıp önerdim.

• her kaynaktan öğrenebileceğin bir konu veya ders olur. ben sözeciydim. bireyin coğrafyasını çözme fırsatım olmadı ama çözen herkes coğrafya'yı bana birey öğretti der. mantık için fdd öneririm.hiç yapamazken fdd çözdüm, oldukça geliştirdi. en iyi denemeler ise fem ve güvender'indir. genelde bir zor bir kolay olarak ayarlarlar. soruları da öss sorularıyla oldukça benzerdir.

ayrıca evde hazırlanmayı düşünenler dersanelerin türkiye geneli sınavlarına mutlaka girsinler. hem sıralamayı görmek açısından hem de sınav ortamına alışmak açısından iyi olur.
  • Mat-2 de Güvender en iyisi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Matematik 2 yi çözerek öğrenmek istiyorsan kesinlikle PALME MAT 2 almanı öneririm,her türlü soru tipini görmüş olursun
    Konu anlatımlı kitap almana pek de gerek yokwww.ekolhoca.com dan takip edebilirsin.Kendi adıma konuşuyorum,konu anlatımlı kitaplardan hiç bir şey anlamıyorum.
    Denemelere gelince,en güzeli,arkadaşlarınla anlaş 10 tane yayının denemesini falan alın,hepsinden birer tane paylaşın,her türlüsünü görmüş olursun

Dostum bu Palme yayınları her şehirde var mıdır?

Bende evde çalışacaklara Celal Aydın yayınlarının çözümlü soru kitapçığını öneririm.
    Her konu için ayrı kitapçığı var. Ben türevle ve integral olmak üzere 2 tane oladım. Her bi kitapçıkta 500 civarı soru var hepsi çözümlü. Turuncu bi kitapçık. Tanesi 3 ytl

Bu kitaplar sayesinde zorlandığım konular en zevk aldığım konular haline geldi.

• ewt celal aydın yayınlarını tavsiye ederim.cozemedigimn soruların cevabına bakarsın bayagı bi faydalı oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Celal Aydın yayınları tam istediğim şeymiş.Çözümlü yüzlerce soru olsun da çözemediğim soruların cevabı için hoca peşinde koşturmasam keşke derim hep.İnş Afyon'da bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manif3sto -- 5 Ağustos 2008; 17:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Karsi

quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Matematik 2 yi çözerek öğrenmek istiyorsan kesinlikle PALME MAT 2 almanı öneririm,her türlü soru tipini görmüş olursun

Dostum bu Palme yayınları her şehirde var mıdır?

Bende evde çalışacaklara Celal Aydın yayınlarının çözümlü soru kitapçığını öneririm.
    Her konu için ayrı kitapçığı var. Ben türevle ve integral olmak üzere 2 tane oladım. Her bi kitapçıkta 500 civarı soru var hepsi çözümlü. Turuncu bi kitapçık. Tanesi 3 ytl

Bu kitaplar sayesinde zorlandığım konular en zevk aldığım konular haline geldi.

Palme yayınları Ankara'dan çıkıyor ama sanırım her yerde bulabilirsin.Palme'nin diğer kitaplardan farkı,bi soru tipini alıyor 10 tane o sorudan soruyor,diğer sayfada başka bir soru tipi oluyor.Bu şekilde konuyu daha iyi öğreniyorsunuz ama tek kötü yanı; bir süre sonra bırakılması gerek,sıkması bi yana,Mart ayından sonra falan ufak ufak tekrar yapılması gerektiği için Palme vakit kaybettirebiliyor ama ben bu sene 0'dan başlayan bir öğrenciydim MAT2'de bayağı bir yol aldım
    Celal Aydın'ı söylemeyi unuttum,gerçekten çok iyi.
    Tümay'ın kitaplarını tükenmeden alın.İsmi biraz komik: Matematik Dünyamız.7 kitaptan oluşuyor bu seri ve bu kitapların hepsi konu anlatımlı.Çok özel sorular falan var içinde.Zaten Tümayları bitiren bi öğrenci matematiği büyük ölçüde halleder.
    Güvender'in matematik kitabını ben tavsiye etmiyorum açıkçası,gereksiz yere basit,gereksiz yere zor sorular var,insanın sinirleri bozuluyor 3. testten sonra falan.Onun yerine BİREY B'yi öneririm

• Güvender ve Fdd Yayınları. Bence en kaliteli olanlar bunlar. Konu anlatımında Fdd. Soru Bankası olarak Güvender.
  • En önemli olan şey ne çok zor sorularla dolu bir kitap olması ne de basit. Her çeşit soruyu içeren, orta yollu bir kitap olması iyi.

FDD ve Güvender bu konuda iyi gördüklerim arasında.

Körfez Yayınları'na sakın bulaşma.

"Esen Yayınları" öneren olursa o ortamdan uzaklaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

körfez'in geçen sene son ay çıkardığı 30x30 denemeleri çok kaliteli.
  • quote:

En önemli olan şey ne çok zor sorularla dolu bir kitap olması ne de basit. Her çeşit soruyu içeren, orta yollu bir kitap olması iyi.

Eseni tek geçerim. Zordan öğreniliyor. Zoru yapan kolayı da yapar.
  • Esen yayınları tam bir saçmalık... Uzak durulası yayın "bana göre" . Tabi etrafımda beğenen var. Ben şahsen beğenmiyorum neden dersen, çok kasıntı ir kitap, gereksiz bir kasıntılık. Okul sınavları için kullanılabilir, ama össye hazırlıkta gereksiz, zaman kaybı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

körfez'in geçen sene son ay çıkardığı 30x30 denemeleri çok kaliteli.

Peki sen hiç konu anlatımlı ÖSS kitaplarına baktın mı?

Ben onun dershanesine gidiyorum. Bize verdikleri kitaplarda Körfez'e ait olanlarda zaten 3-4 testten birisi hatalı.

Soruların da öyle ahım şahım kalitesi yok. Güvender, FDD, Zafer vs. daha kaliteli sorular var.

Konu anlatımları güzel ama testleri için aynı şeyi söylemeyeceğim.

ÖSS için yetersiz bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

quote:

En önemli olan şey ne çok zor sorularla dolu bir kitap olması ne de basit. Her çeşit soruyu içeren, orta yollu bir kitap olması iyi.

Öyle bir mantıkla kasmaya gerek yok.

Esen Yayınları bir komedi serisi.

Fizik kitaplarına bakan anlar. Böcek, çiçek resimlerinden oluşan dirençleri düzenleyelim. Dünya Kupası'nda futbolcuların hareketlerini analiz edelim.

Yoruma dayalı soru az, hep işlem almışlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

quote:

esen hamallıktan başka bişe değil, kesinlikle tavsiye etmem ben

Alacakaranlık;
    türkiye haritalı,fb gs logolu direnç düzeneklerini unutmayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 6 Ağustos 2008; 11:42:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary
    Alacakaranlık;
    türkiye haritalı,fb gs logolu direnç düzeneklerini unutmayalım lütfen

Unutmuşum.

O kitapta daha bir sürü komedi sorular var.

Esen Yayınları, UFO veya okul yazılıları için ideal ancak ÖSS için trajikomik kalıyor. ÖSS için Güvender, Birey, FDD, Zafer, Pi gibi daha güzide yayınlar varken, bakmayın bile...

• FİNA DERGİSİNE YAZIL O SANA KONU ANLATIMLI CEP KİTAPÇIGI SORU BANKASI YARIYIL TATİL KİTABI GİBİ ŞEYLERİ SIRASIYLA GÖNDERİYO AÇIKLAMALARDA İYİ
  • FİNAL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.